Oppdag nye SugarBearHair Women's Multi

Er du en av alle oss som elsker hårvitaminene SugarBearHair? Sjekk ut nyheten SugarBearHair Women's Multi - et komplement til klassiske SugarBearHair som retter seg spesifikt mot kvinner! Nye Women's Multi gummies fra SugarBearHair er et lettanvendelig vegansk vitamintilskudd som fremmer kroppens indre helse.

30 aug, 2019
3 liker

Føler du deg trøtt og tom for energi? Women's Multi er et nytt, vegansk vitamintilskudd, utviklet for å gi kvinner energi, strålende hud og god kroppshelse. Disse gode gummibjørnene hjelper kvinner med å få i seg de vitaminer og mineraler de eventuelt mangler i sitt daglige kosthold. Bra, ikke sant?!

Women's Multi inneholder fem næringsstoffer som fremmer frisk hud, fem næringsstoffer som er bra for hår og negler, seks næringsstoffer som gir energi og totalt 16 næringsstoffer utformede for å fremme en sunn kropp. Sammen blir SugarBearHair og SugarBearHair Women's Multi den perfekte kombinasjonen!

WOMEN’S MULTI vs HAIR VITAMINS


WOMEN'S MULTI inneholder:


6 næringsstoffer for mer energi


5 næringsstoffer for friskere hud


5 næringsstoffer for sterkere hår og negler


Totalt 16 næringsstoffer utformede for å fremme kroppens helse


HAIR VITAMINS inneholder:


13 vitaminer og mineraler for å fremme normal, frisk hår- og neglevekst

 

SugarBearHair Women's Multi inneholder følgende vitaminer:


D2-vitamin:
Hjelper kroppen med å ta opp kalsium og fosfor, opprettholder benhelsen og støtter helsen til immunforsvaret, hjernen og nervesystemet.


Vitamin B12:
Fungerer på cellenivå for å håndtere årsaken til energitap og hjelper kroppen med å regulere langvarige, sunne energinivåer.


Omega-3:
Støtter energilagring, hjerneaktivitet, mental helse og hjertets helse. Nødvendig for at kroppen skal bygge og reparere celler. Påvirker reguleringen av blodtrykket, nyrenes funksjon og immunforsvaret. Minsker blodets koagulasjonsfunksjon og minsker derfor risikoen for blodpropp.


Vitamin B6:
Nødvendig for å opprettholde nervenes og hudens helse. Hjelper til med å skape røde blodceller, som transporterer oksygen og næringsstoffer til hodebunnen og hårsekkene.


C-vitamin:
Øker immunforsvaret og hjelper kroppen med å produsere kollagen som er en viktig proteinkilde for friskt hår, hud og negler.


Vitamin E:
Fungerer som en antioksidant og hjelper til med å beskytte cellene mot skader forårsaket av frie radikaler.


Bjørnene inneholder også veganske aminosyrer som kan hjelpe til i kollagenproduksjonen.Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg ta både Women's Multi og Sugarbearhair Hair Vitamins?
Ja! De fungerer perfekt i kombinasjon med hverandre!

Hvem kan ta Women's Multi?
Alle over 13 år!

Hva gjør Women's Multi?
Women's Multi er et tilskudd av vitaminer som mange kvinner kan få for lite av i sitt daglige kosthold. Formulert med vitaminer og mineraler utformede for å fremme energi, hud og kroppshelse.

Er Women's Multi veganske?
Ja! Women's Multi er 100% veganske!


Vi anbefaler at SugarBearHair Vitamins og SugarBearHair Women's Multi tas sammen for å fremme de vitaminer og mineraler som mange får for lite av.

 

30 aug, 2019

Gi din mening om artikkelen

3 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder
 • for 2 mnd siden

  Sugarbear Lilla

  Lurte på hvis dere får inn den lilla Sugarbear etter hvert?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 2 mnd siden
   Hei Ghazal!
   Det er ikke ventet inn til vårt lager foreløpig, men har tatt det videre til innkjøpsavdelingen, så vi får krysse fingrene:)
   Liker

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020