Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Få langt hår med Kérastases nye ”hårtrening”

Ifølge Kérastase har søkeordene for “langt hår”, “hårvekst” og “lenger hår naturlig” økt mye de siste årene. Da bestemte hårgiganten seg for å prøve å hjelpe til. Resultatet heter Kérastase Resistance Extentioniste og serien skal hjelpe oss i vår streben etter langt bølgende hår gjennom “hårtrening med beskyttelsesrustning”.

11 sep, 2018

Lyko Magazine treffer Kérastase på en influencerinnspilling for den nye serien Extentioniste på Lyko Concept i Stockholm. Å få langt hår er visst en skikkelig “wantie” i 2018.


- Extensions er topp for å få langt hår, men sliter veldig mye på ditt eget hår. Alle vil ha en lang og sterk hårmanke helt naturlig, sier Nathalie Dekermendjian, markedsansvarlig for Kérastase på L’Oréal.

Extentioniste er en helt ny hårpleieserie spesielt utviklet for å styrke helsen og skjønnheten til langt hår. Kérastase fokuserte på at langt hår trenger mer “personlig trening” for å nå de lengre lengdene. På Lyko Concept samles influencers, filmteam og produkteksperter for å spille inn informasjonsfilmer om Extentioniste.

Forberedelser før innspillingen på Lyko Concept. Alt fra dyktige kamerakvinner til nyvaskede kapper var på plass.

Sania Claus Demina og Michaela Wissen er influencermodellene som viser hvordan Kérastase Extentioniste fungerer!

Med “personlig trening” mener de at du kan styrke håret fra røttene til tuppene ved hjelp av riktige produkter. Håret ditt blir sterkt, friskt uten splittede tupper og uten at det knekker. Håret kommer i toppform slik at det kan fortsette å vokse.

- Kérastase har utviklet en “erosjonsskala” som viser til hvilke produkter du bør bruke med hensyn til hvor slitt håret ditt er. Jo mer slitt hår jo høyere opp skal du på erosjonsskalaen når du velger produkter. Kérastase Resistance ligger på 1-2 på skalaen, den er til deg som har skadet og slitt hår, Kérastase Therapist-serien ligger på 3-4 på erosjonsskalaen og er til deg som har svært skadet og overarbeidet hår. Kérastases nye serie Extentioniste ligger akkurat midt mellom de to på 2-3. Den gir en langvarig og myk reparering og beskyttelse for håret slik at det kan vokse seg langt og holde seg friskt og sterkt!

Det er fire produkter i serien som brukes i hjemmebehandlingen. Sjampo, balsam, hårkur og det spesielle serumet som styrker håret. Du kan selvfølgelig kjøpe alt på Lyko!

For best resultat skal du kombinere hjemmebehandlingen med “protokollen”. Protokollen innebærer ekstra konsentrert behandling på salong tre ganger.


Produktene fungerer best sammen med “protokollen”. En behandling som utføres i en salong med høykonsentrerte varianter av produktene som reparerer håret på dypet.

- Det er viktig at du tar salongbehandlingen en gang i måneden for optimalt resultat. Det er utført kliniske tester på at håret kan vokse ut ca. fire centimeter på tre måneder. Det er viktig å påpeke at håret ikke vokser raskere men hårstrået styrkes slik at håret blir mer holdbart så det får vokse i sin naturlige takt. Men med hjemmeproduktene og serumet som styrker og aktiverer hodebunnen, sier Nathalie.

Nathalie demonstrerer hvordan serumet bør påføres.

Kérastase har identifisert tre smertepunkter for hvorfor håret ikke vokser ut:

Røttene: Her kan dype skader forårsake at håret knekker av fra røttene.
Lengdene: Når svekkede hårfibre blir grove mister de glansen og oppleves livløse.
Tuppene: Tynne tupper kan splittes og om de ikke får behandling bør de klippes av.

 

: Fantastiske Victoria fra Lyko Concept er like flink på hår som å strekke frem produkter foran kameraet med perfekt strak arm!

På Lyko Concept gjøres alt med et smil på leppene og du som kunde føler deg godt tatt vare på. Frisørene her er også spesialister på hårpleie, still hvilke spørsmål du vil om Kérastase Extentioniste!

 

Kérastase Extentioniste skal gi håret en indre styrke og det er det som er hemmeligheten til velpleide og sterke negler. Dette gjøres med de nye produktene som inneholder Ceramid R, en blanding av Keratin og Ceramider. Keratinet styrker fiberstrukturen og ceramidene fungerer som et skjold som holder skjellaget på hårstrået jevnt og fuktighetsrikt, som en beskyttelsesrustning.


- Produktene er fantastiske og serumet lukter så godt, sier Nathalie. Serumet er lett å massere inn, enten i tørt eller håndkletørket hår, og gjør ikke håret et dugg fett selv om det både gir glans og aktiverer hodebunnen. Jeg elsker det!

av: krizz norman
11 sep, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019