100BON - Naturlige dufter som er bra for sjela

Velkommen til Lyko, 100BON! Dette unike, franske parfymehuset har skapt dufter siden 2017 og fokuserer på å lage parfymer med 100% naturlige ingredienser, overkommelige priser og en over all miljøvennlig filosofi. Alle flasker kan fylles på, de har altså et refill-system! I tillegg er alle kartonger og forpakninger bærekraftig produserte. Så her har du et miljøvennlig, smart, fint og prisvennlig alternativ, noe som 100BONs CEO Nicolas mener er en selvfølge for alle varemerker i 2019. Lyko har fått et eksklusivt intervju med grunnleggeren.

01 apr, 2019
5 liker
100BONs grunnleggere, Christophe Bombana og Nicolas Brassier

Nicolas Brassier er 34 år gammel, har to barn, kommer fra Frankrike og er i dag CEO for det aller første parfymehuset som er dedikert til kun helt naturlige ingredienser og dufter - 100BON. Det er ikke helt tilfeldig at Nicolas startet i parfymebransjen. Før han valgte å starte 100BON sammen med Christophe Bombana jobbet han på Hermés parfymeavdeling. I følge en kilde er Nicolas varm og genuin men samtidig en hurtigtenkende og smart businessmann. Hans lidenskap og driv er stor nok til å revolusjonere skjønnhetsbransjen.


Hei Nicolas! Fortell oss, hva er 100BON? Hva er det unike?
- 100BON er et helt nytt parfymeri hvor vi går tilbake til den sanne essensen av hva parfyme egentlig er - rene følelser. 100BON er dedikert til ditt velbefinnende, et parfymeri som skal få deg til å føle deg bra takket være våre naturlige ingredienser. 100BONs nøkkelord er enkle. Det skal være TILGJENGELIGHET fordi vi vil nå så mange som mulig, NATURLIGE for at naturlige ingredienser er de eneste som kan påvirke og lokke frem EKTE følelser, essensielle oljer kan virkelig få deg til å føle deg bedre og GRØNNE fordi vi mener at i 2019 skal alle produkter være så økologiske som mulig, sier Nicolas.


Hva er det som gjør at deres dufter og parfymer blir så unike og spesielle?
- For første gang har vi skapt parfymer som kommer fra en 100% naturlig komposisjon, kun laget på naturlige ingredienser. Det er en HELT annen verden, et levende parfymeri i en følelsesmessig verden, sier Nicolas og fortsetter - Våre komposisjoner er baserte på økologisk hvetealkohol og vi garanterer sporbarhet av alt råmateriale. Fordi naturen er lunefull er det en komplisert prosess å skape naturlige dufter. Det kreves at parfymøren er utrolig kreativ, fordi kun 300 råmaterialer er tilgjengelige ved produksjon av naturlige dufter, sammenlignet med 3000 molekyler for syntetiske parfymer.


Hvordan skaper dere de spesielle duftene fra 100BON, og hvor produseres de?
- Våre dufter skapes i Grasse, Frankrike. Fra den byen som alltid har vært hjertet i den franske parfymetradisjonen og som har fått et verdensomspennende navn innen parfyme, sier Nicolas.


Hva er den største forskjellen mellom naturlige og syntetiske parfymer?
- Det er en helt annen verden på den måten nesen oppfatter duftsensasjonen! Det er levende molekyler, det er dufter som vekker følelser og gjør at vi føler oss bra. Våre naturlige parfymer er ikke nødvendigvis forførende, men konsentrerer seg heller på at du skal ha det bra, forklarer Nicolas.


Fortell om navnet 100BON. Hva står det for?
- 100BON uttales “Scent Bon” og er en tradisjonell måte å uttrykke seg om dufter og parfymer i Frankrike. Sent er en forkortelse av franske Sentir som betyr “å dufte” og Bon betyr bra. Men det står også for at vi har en 100% naturlig flaske som er en refill, sier Nicolas.


Har dere bare rene parfymer? Har dere noen andre produkter også?
- 100BON har i dag tre ulike kolleksjoner, Cologne, EdP og en dusj- og badkolleksjon med flytende såper. Vi utvikles hele tiden, så det kommer mer… sier Nicolas.


Hvordan ser du på 100BONs fremtid? Hva skjer videre?
- Vårt mission er “Detox your nose”, altså avgift nesen din. Vi vil at du skal få en ren nese og på den måten rense sinnet og elske livet! For å gå enda lenger med vårt føl deg bra-tema så vil vi si at naturlig parfyme er nesten sjelepleie, forteller Nicolas.

OK, som avslutning: Hvilken parfyme er din ABSOLUTTE favoritt fra 100BON, og HVORFOR?
Jeg liker Eau de thé & gingembre, fordi den er fresh og gir meg så mye energi! Carvi & Jardin de figuier, fordi den vekker så mange fantastiske minner i meg, svarer Nicolas.

SE HELE 100BON-KOLLEKSJONEN

VED Å KLIKKE HER!

Av: skönhetsredaktör krizz norman

 

01 apr, 2019

Gi din mening om artikkelen

5 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter