Camilla Pihl - the glow queen

Det er ikke dårlig å ha en prisbelønnet hudpleieserie samme år som den ble lansert! Influenceren Camilla Pihl gjør suksess over hele Norden med sine produkter som går under navnet “Camilla Pihl Cosmetics”. I denne stadig voksende kolleksjonen, med gullmasker, hårpleie, anti-aging-produkter og nå også badebomber, er resultat og glow det viktigste for Camilla. Men hvordan startet egentlig denne reisen? Hva er hennes skjønnhetshemmelighet, og hvordan er det å være kjendis i Norge? Lyko Magazine vet - fortsett å lese!

14 feb, 2020
3 liker


Hei Camilla! Så gøy at Lyko har fått inn dine produkter! Du er jo enormt stor i Norge, har vunnet priser, designet, jobbet som modell og har en stor fanbase. Men om du skulle fortelle for våre svenske og finske lesere MER om hvem DU er, hvem er Camilla Pihl i dag?
- Jeg er en 41 år gammel kvinne som elsker å skape og spre "good vibes" ut i verden. Følg meg gjerne i mitt daglige liv på instagram @camillapihlno for å bli bedre kjent med meg 

Men HVORDAN startet alt? Hvordan har du bygd opp det varemerke du er i dag?
- Alt startet med en blogg. Jeg var en av de aller første som begynte å blogge i Norge (startet i 2005) og ble raskt en av Norges mest leste og deretter også prisvinnende blogger, sier Camilla.

Du er jo en altmuligkvinne og en person som alltid har hatt en god relasjon til hudpleie. Men å gå fra å like hudpleie til å utvikle din egen produktlinje er jo et ganske stort steg. Hvordan skjedde det?
- Jeg har alltid vært obsessed med skincare helt siden jeg var liten. Det har alltid vært en stor hobby og interesse og jeg tør å påstå at jeg har testet det aller meste på markedet og har etterhvert fått god kunnskap på hva jeg liker av ingredienser og hva jeg føler funker. Jeg ville lage en produktserie med kvalitetsprodukter som funker uten at det trengte å koste alt for mye. En serie med produkter hvor du får høy kvalitet til en god pris! Fra dag en har vi fått fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder så jeg er så stolt over ha lykkes med akkurat det vi ville oppnå.


Hvordan finner du produktene?
- Sammen med teamet mitt utvikler vi produkter vi selv har lyst til å bruke, produkter vi synes er skikkelig gode. Det er mye testing frem og tilbake før man ender opp med ett ferdig produkt! En veldig spennende prosess som jeg elsker!

Get ready for some GLOW! GLOW! GLOW!

Hvor produseres produktene og hva gjør dine produkter unike på markedet?
- Vi produserer ulike steder rundt om i verden basert på de ulike landenes «ekspertiseområder». Eksempelvis produserer vi mesteparten av hudpleien vår i Sør Korea, da de er kjent for å ligge 10-12 år foran den vestlige verden når det kommer til innovasjoner, spennende ingredienser og påføringsmåter. Anti-Age serien vår er produsert i Tyskland og er basert på forskning som har vunnet Nobelpris i fysiologi (medisin), for oppdagelsen av enzymet telomerase. Telomerase blir ofte referert til som «ungdomskildens enzym». Hudpleieproduktene fra SKIN CAMILLA PIHL er selvsagt ikke testet på dyr, fri for cocamide DEA, MI, kathon.Hva er ditt personlige favorittprodukt?
- Jeg klarer ikke å velge ut ETT produkt da jeg har hjerte for de alle sammen, men må jeg velge noen så elsker jeg vår Sunset Glow Mist. Håndkremen vår har vunnet best i test og er helt magisk! Også kan jeg ikke leve uten våre fantastiske sheetmask og under eye pads! De er helt vidunderlige for slitne øyne som har fått litt for lite søvn. Og øyekremene våre er heeelt fantastiske! Og ikke minst produktene i vår Instant Miracle serie! De er så bra!! Og vår Dry Shampoo og gold peel off mask! Som du ser, jeg klarer ikke å velge ut bare noen få... Jeg er også utrolig stolt av vår Sun serie som er en av de får på markedet uten parfyme og som er svanemerket og anbefalt av Asthma Nordic. Og som ikke skader dyreliv eller korallrevet når du bader.

- Jeg har alltid vært helt besatt av hudpleie

Kan du avsløre allerede nå om du har noe produkt i “pipen”?
- Alt jeg kan si er: Get ready for some GLOW! GLOW! GLOW!


Du har jo en lojal leserskare og mange fans, hvordan er denne produktlinjen blitt mottatt? Har leserne akseptert at du nå lager dine egne produkter?
- Vi har vært heldige og hatt en helt fantastisk suksess fra dag 1. Første året vant vi ”BEST SKINCARE BRAND” foran store merker som Dior og Biotherm under Costume Awards. Vi vant også ÅRETS HUDPLEIE  og ÅRETS LANSERING under Norwegian Cosmetic Awards og kunder har tatt produktene våre til seg fra første stund. Jeg får daglig tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som har fått fantastiske resultater med produktene våre, sier Camilla.

Du er jo en velkjent person i Norge, hvordan er det å være kjent - altså på ekte?
- Ha ha! Det tenker jeg faktisk ingenting på. I så fall er det bare hyggelig og positivt med fine mennesker som smiler og sier "hei"!Du venter jo nå ditt første barn samtidig som dere renoverer et hus OG du driver nettmagasinet, du har hudpleien og er modell. I tillegg har du ditt eget klesmerke og garn. Hvordan får du tid til alt?
- Og enda flere prosjekter kommer! Jeg har et fantastisk team rundt meg på hvert varemerke som jeg stoler på og jobber tett med hver dag. Jeg har alltid vært kreativ og elsker å kunne skape ting fra ide til ferdig produkt! Jeg er takknemlig hver eneste dag for at dette er jobben min og noe jeg kan leve av.

Er det noe ekstra du kan fortelle om noen av produktene i serien? 
- Ikke annet enn PRØV DE! Jeg er ganske sikker på at du vil finne deg noen nye favoritter til baderomshyllen din, sier Camilla.Hvordan er hårrutinen din? Hva bruker du og hva styler du med?
- Jeg vasker håret med min egen Hair Camilla Pihl Perfect Blonde sjampo og balsam med nøytraliserende lilla pigmenter et par ganger i uken. Jeg er og glad i min egne Hair Camilla Pihl Extreme Repair og Silky Soft serie. Ofte lufttørker jeg håret også krøller jeg det med en bred krølltang når håret er tørt, eller så bruker jeg en fønbørste. Jeg bruker også Hair Camilla Pihl Dry Shampoo hver eneste dag, ikke bare de dagene jeg ikke har rukket å vaske håret. Jeg liker nemlig teksturen den gir håret mitt.

Har du et bra skjønnhetstriks du kan avsløre for Lyko Magazines lesere?
- For min del er det like viktig å pleie innsiden som utsiden, så husk å gi kropp og sjel næring og påfyll av gode ting!

Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion

 

14 feb, 2020

Gi din mening om artikkelen

3 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter