Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Under for underlivet med DeoDoc og Nicole Falciani

Etter å ha lyttet til sine pasienters underlivsproblemer bestemte søstrene og legene Hasti og Hedieh seg for å gjøre noe med saken. Resultatet ble DeoDoc som i dag høster fremgang etter fremgang. DeoDocs produkter er til for å fremme underlivshelsen. En av DeoDocs største fans er den svenske influenceren Nicole Falciani som nå har utviklet en unik og spesialdesignet intimsåpe som selges eksklusivt på Lyko!

29 okt, 2018

Akkurat det å diskutere intimprodukter og produkter for underlivet har blitt tabu og det prøver DeoDoc å endre på. Da Hasti og Hedieh begynte å undersøke markedet for underlivsprodukter oppdaget de at veldig mange hadde feil pH-verdi for den sensitive huden i underlivet. pH-verdien er ofte alt for høy og kan forstyrre balansen i stedet for å hjelpe den. Dette TIL TROSS FOR at mange av disse produktene selges på apotek. DeoDoc vil endre på dette med hjelp fra kvinnelige leger og eksperter med kompetanse og høy erfaring innen kvinners helse.


- Produktene er utviklet fordi vi savnet akkurat disse produktene på markedet. Dr. Hedieh jobber sammen med en professor i gynekologi og på den måten kan vi utvikle produkter basert på klinisk erfaring og basert på hva våre pasienter søker, sier Dr. Hedieh.

Hvem er det som kjøper DeoDocs produkter?
- Alle kvinner som ønsker produkter med god kvalitet og som tar vare på sin underlivshelse. Vårt heroprodukt er sprayen, men shavingkitet begynner å gi sprayene en god match, sier Dr. Hedieh.


En som elsker DeoDocs produkter så mye at hun selv har en finger med i spillet er den svenske influenceren og modellen Nicole Falciani.

Du har utviklet et produkt sammen med DeoDoc. Hvordan kom du på den idéen?
- Jeg ble kjent med jentene bak DeoDoc da jeg var nede på en modelljobb for dem ifjor høst i Marrakech. Da begynte vi så smått å prate om at det hadde vært veldig gøy å utvikle et produkt sammen. Idéen fikk gro litt og i våres bestemte vi at jeg skulle få lage en egen intimsåpe, sier Nicole.

 

Hva tenkte du da du utviklet produktet?
- For meg var det viktig å utvikle en liten, fin og sommerlig intimsåpe. Jeg ville ha en travel-size intimsåpe da jeg nesten alltid er på farten og reiser veldig mye i jobben. Et fint produkt var også veldig viktig for meg. Jeg ville kunne ha en intimsåpe fremme i dusjen/på badet uten at det skulle være pinlig. Derfor er det viktig for meg at den er fin og passer godt å ha fremme. Og en sommerlig duft var også et must for meg da den skulle lanseres til sommeren og fordi det føltes som det var størst etterspørsel på intimprodukter på sommeren da man ofte svetter litt ekstra ;) Såpen er floral og inspirert av mine somre i Toscana. Mine foreldre er fra Italia og jeg har alltid tilbragt hver sommer der, og derfor føltes det som en selvfølge å lage en duft inspirert av det.

 

Elsker alt fra deres sortiment!











Var det vanskelig å finne akkurat rett duft på såpen? Og var det et lærerikt prosjekt?
- Fabrikken klarte å sette sammen den duften jeg hadde forklart veldig raskt. Jeg var skikkelig fornøyd allerede på første test. Det som var vanskelig å komme frem til var nok designet. Hele prosessen var veldig morsom, spesielt å få dra til fabrikken og se hvordan det så ut når den produseres, sier Nicole.

 

Bruker du såpen selv?
- Selvfølgelig!!! Jeg har brukt nesten alle DeoDocs produkter siden forrige høst da jeg begynte å jobbe med dem. Elsker alt fra deres sortiment, sier Nicole.

 

Hva er DeoDocs nyeste lansering?
- Vår nyeste lansering er en Calming Oil. Den har faktisk Nicole også vært med i fokusgruppen og testet. Vi bruker å si at den er som en bodylotion, men for din vulva. Det finnes spesielle mykgjørende og fuktighetsgivende produkter for føtter, hender, ansikt - men ikke for intimområdet (som er kroppens absolutt mest sensitive hudområde!!). Vår Calming Oil består av helt naturlige oljer og vi har utviklet de fremste superoljene som er kjente for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper, sier Dr. Hedieh.

Vi bruker å si at den er som en bodylotion, men for din vulva.

 

 

Dere har også lansert spesielle bomullstruser under merket DeoDoc. Fortell om dem!
- Trusene har vi utviklet fordi bomullstruser er det viktigste når det kommer til god underlivshelse. Bomullstruser puster og minsker risikoen for besvær. Anledningen til at vi kom med akkurat disse trusene er fordi vi selv hadde vansker med å finne fine bomullstruser som ikke hadde “Disneyfigurer” eller var “store bomullstruser”, sier Dr. Hedieh.

 

Hva tenker DeoDoc om fremtiden? Er det flere produkter på gang? Kan dere hinte om noe?
- Vi har MYE spennende på gang hele tiden. Vi hører mye på kundene våre - så det vil komme en del duftfritt blant annet, sier Dr. Hedieh.

av: krizz norman



29 okt, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019