Good for me - Good for you!

Nå kommer våren og solen og hva er vel da bedre enn å ENDELIG få litt farge på de likbleke vinterkinnene? Ikke mye, eller hva? Men! Det finnes faktisk et smart triks for å BÅDE beskytte huden, gjøre den vakkert GYLLENBRUN (samt holde den slik HELE ÅRET) PLUSS at huden er glad og spenstig! Jeg prater selvfølgelig om Premium Betakaroten fra Good For Me. Hva det er NØYAKTIG kan du lese mer om HER!

01 apr, 2019
4 liker

Hvem er DU?
- Jeg heter Kimberly Jacobsen, er 29 år, og har jobbet i Good For Me som Key Account Manager for Sverige og Norge siden januar 2018. Mitt fokus er at våre kunder setter pris på produktene våre og vi satser nå på å nå ut i enda flere land!


Hva slags selskap er Good For Me? Når startet dere og hva gjør dere?
- Good For Me er et norsk selskap grunnlagt i januar 2013. Vi har siden starten jobbet etter verdiene: ærlighet, kvalitet og innovasjon. Siden starten har visjonen vært å lage verdens beste kosttilskudd. Vi har i alle år utviklet og produsert våre egne kosttilskudd og i dag har vi 5 (snart 6) forskjellige produkter! Våre produkter består av flere ingredienser og virkestoffer som har sitt spesifikke virkningsområde, og vi oppdaterer produktene våre jevnlig slik at de skal kunne være det beste på markedet. Vi er svært stolte over de produktene vi kan tilby våre kunder i dag og kundene skal være trygge på at et produkt fra Good For Me er et produkt de kan stole på, sier Kimberly.


Hvilke produkter har Good For Me? Hva er det som er unikt?
- Produktene til Good For Me er kosttilskudd som består av ulike vitaminer og mineraler. Det som er UNIKT for oss er at vi har svært høy kvalitet på råvarene som blir brukt i produktene, og sammensetningen av vitaminer og mineraler er nøye planlagt i hvert enkelt produkt. Det er også viktig for oss å ikke putte noe i produktene som ikke behøver å være der. Vi synes også det er gøy å tilby produkter med ulik inntaksmetode. Dette gjør vi av forskjellige grunner. Noen ganger er det en kapsel som er den beste måten å innta et produkt i (en kapsel har flytende innhold), mens andre ganger er det en tablett som gir den beste inntaksformen. Det siste året har vi derimot lansert to ulike vitamingummivarianter med stor suksess! De er populære fordi det gjør det enkelt og godt å ta sin daglige dose med vitaminer, sier Kimberly.


Hva skjer i kroppen? Hvordan blir jeg brun året rundt?
- Betakarotenet lagrer seg i underhudsfettet og farger dette slik at man opplever å få en glød i huden selv om man ikke eksponerer kroppen for sol. Vi vet også at mange av våre kunder tar betakaroten for å få bedre beskyttelse mot solen, og mange oppgir god effekt på soleksem. Det som også er interessant er at i kroppen omdannes betakaroten til vitamin A, som blant annet bidrar til å opprettholde normal hud. Vitamin A er også mye brukt i ulike hudpleieprodukter, og i produkter mot akne, forklarer Kimberly.

Fordelene med å bruke Betakaroten Gold før man skal sole seg er at man får en raskere og dypere brunfarge som varer lenger, i tillegg til at huden får en bedre beskyttelse mot solen.

Hva mer er det som er unikt med akkurat Good For Mes Betakaroten Gold?
- Betakaroten er et fargepigment og en kraftfull antioksidant. For eksempel finner vi betakaroten i en mengde ulike frukter og grønnsaker - spesielt de med rød/oransje farge (f. eks. gulrot, søtpotet osv.). En av de absolutt beste Betakarotenkildene gjenvinnes fra en algetype som kalles Dunaliella salina. Denne algen produserer store mengder betakaroten og det er denne vi bruker i Betakaroten Gold, sier Kimberly.

- Råvaren fra alger er optimal for human konsumering og så bruker vi smakløs MCT-olje fra kokos både fordi betakaroten trenger fett for å tas optimalt opp i kroppen men også fordi oljen fra kokos er et fett som er veldig stabilt og dermed bevarer produktets funksjon. Vi har også tilsatt vitamin E og kobber i kapslene, og dette er to ingredienser som er med på å bedre effekten og opptaket av betakaroten i kroppen. Good For Mes produkter er også 100% veganske, forteller Kimberly.


Hvordan kom dere frem til at Betakaroten Gold har den ultimate formelen?
- Ved å se på hvordan man kan optimalisere opptaket av betakaroten i kroppen. Siden betakaroten er fettløselig har vi, som nevnt, utviklet kapslene med MCT-olje fra kokos. Vi ønsker at man kan gå på en moderat og trygg dose over tid, og likevel få den gode effekten av betakaroten.


Hva er fordelene med å bruke betakaroten før du skal sole deg?
- Fordelene med å bruke Betakaroten Gold før man skal sole seg er at man får en raskere og dypere brunfarge som varer lenger, i tillegg til at huden får en bedre beskyttelse mot solen. Det er derimot viktig å alltid bruke solfaktor! Det er også slik at man kun trenger å bruke Betakaroten Gold regelmessig i 3-4 uker før man begynner å se effekt, sier Kimberly.


Kan du bare ta Betakaroten Gold på sommeren?
- Nei, dette er et produkt man trygt kan bruke hele året. Fordelen med å bruke det året rundt er at man får en glød i huden selv på vinteren - selv når man ikke soler seg! I tillegg får man også en kontinuerlig tilførsel av vitamin A, som er en kraftig antioksidant med svært gunstige hudfordeler. Vitamin A kan blant annet bidra til å øke hudens egen elastin- og kollagenproduksjon, noe som er med på å opprettholde en ung og spenstig hud. Hvem vil vel ikke ha det?

I tillegg har jeg hatt en fin glød i huden gjennom hele året, og jeg får ofte komplimenter på at jeg har en fresh og glødende hud.


Kan du kombinere Betakaroten Gold med annet for bedre effekt?
- Du behøver ikke å bruke andre vitaminer ved siden av vår Betakaroten Gold, fordi ingrediensene vi har puttet i kapselen er det som gir best og optimal effekt. Det som er viktig er å alltid bruke en god solkrem, og være flink til å smøre seg med aftersun/bodylotion etter soling. Solen tapper huden for fukt, og det å rehydrere huden er derfor like viktig som å drikke nok vann!  forteller Kimberly.

Her er KAM Kimberly på sin tredje feriedag etter å ha tatt Betakaroten Gold i tre uker.

Hva synes DU om Betakaroten Gold?
- Jeg har tidligere prøvd andre betakarotenprodukter, men har aldri opplevd effekten jeg får av å bruke Betakaroten Gold! Sommeren 2018 ble jeg ikke brent i solen, og jeg hadde en dyp og fin brunfarge i flere måneder. På vinteren sliter jeg med atopisk eksem, men denne vinteren har også eksemen min vært utrolig bra! I tillegg har jeg hatt en fin glød i huden gjennom hele året, og jeg får ofte komplimenter på at jeg har en fresh og glødende hud. Jeg kunne derfor ikke vært mer fornøyd og stolt over å få jobbe med å selge et så fantastisk bra produkt. Good For Me har Norges mest solgte Betakaroten så det er jo fantastisk å vite at vi er et førstevalg hos forbrukeren når flere titalls tusen kunder kommer tilbake år etter år. Vi går aldri på kompromiss med kriteriene våre og det merkes, sier Kimberly.


Good For Me har Norges mest solgte Betakaroten så det er jo fantastisk å vite at vi er et førstevalg hos forbrukeren når flere titalls tusen kunder kommer tilbake år etter år. Vi går aldri på kompromiss med kriteriene våre og det merkes!Av: skönhetsredaktör krizz norman
01 apr, 2019

Gi din mening om artikkelen

4 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter