LYKO, IMPACT DAY OG BARNCANCERFONDEN 2018

For niende året på rad ble viktige Impact Day organisert over HELE verden samtidig. Impact Day er en utrolig viktig dag for kreftsyke barn og deres familier da den blir en sårt tiltrengt pause i hverdagen. Å for en stund få skifte fokus fra behandlinger og sykehusbesøk til noe HELT annet. Lyko var selvfølgelig på plass for å spre glede, håp og en drøss med glitter!

04 okt, 2018

-       Jeg er så glad for at vi kan gjøre dette for barna og familiene, sier Adam Clegg, Concept Manager på Lyko Concept. - Hele dagen har vært en følelsesmessig berg-og-dalbane, men det har gitt meg utrolig energi å få gi dette til dem. Jeg ble overrasket over at det ikke var noe vanskelig i det hele tatt, alt ble så naturlig. Du forstår den enorme kjærligheten mellom tvillingsøstre hvor de igjen fikk muligheten til å se like ut, til tross for at en av dem hadde parykk. Det var utrolig å få oppleve dette. Hele dagen var fantastisk, givende og morsom!

Adam Clegg lockade hår HELA dagen! 

Jessica från Lykos Marknadsavdelning blev en hejjare på att sätta guldtatueringar! 

 

 

Det er Discovery Networks Sweden som sammen med svenske Barncancerfonden organiserer den svenske versjonen av Impact Day. Over hele verden er det ca. 4000 medarbeidere som denne dagen deltar for å spre glede.

 Impact Days formål er delvis å hjelpe lokale organisasjoner, men først og fremst å gi håp, glede og latter til familier som prøver å håndtere det uhåndterbare. Å få tenke på noe annet en hel dag - og for en DAG det ble! Impact Day forvandler hele Kanal 5 og Discoveryhuset i Stockholm til en fantastisk lekeplass for store og små. En plass hvor både syke barn, friske søsken og foreldre tas vare på.

Carina Berg och Adam Alsing guidade barnen i "Programledare för en dag". Innan de gick in i studion fick de såklart star treatment av Lykos team! 

Hudterapeuten Emelie trendspanar med guldtatueringar! 

 

 

Sockervaddsmaskinen gick varm! 

TV-kocken Sebastien Boudet lagade macarons till allas stora lycka.

 

 

 

Familiene får virkelig en superkoselig dag sammen. De får bake søte kaker sammen med TV-kokken Sebastien Boudet, de får leke programledere i et skikkelig TV-studio sammen med Adam Alsing, Carina Berg og Christine Melzer og både store og små ble tilbudt massasje fra Smögen Spa. I et stort som var det satt opp en “slimstasjon” hvor grønt, herlig slim ble laget i bøttevis hele dagen, sukkerspinnmaskiner, popcornmaskiner og slush ble servert på takterrassen. Selveste Linda Sundblad hadde sanghjørne og spilte og sang poplåter så det poppet i hele huset.

En massa lack att välja på. Gissa vilken nyans som var mest poppis? 

 

 

 

 

Hauger med accessories, glitterspray, neglelakk og gulltatoveringer møtte barna da de kom inn i vår lille salong. Vi lagde øredobber, neglesmykker og spesialfarger for å bringe frem hvert barns unike personlighet. Og hvilken glede det var i rommet! Det er vanskelig å si om det var barna, foreldrene eller vi fra Lyko som hadde det gøyest - vi kan være enige om at dagen i Lykos skjønnhetssalong var veldig vellykket!

 

 

Efter att ha sprayat några hår i fantasifulla kreationer ser Lykos Skönhetsredaktörs hand ut såhär. Den var glittrig och fin i flera dagar. 

 

 

 

 

 

-       Det var en helt fantastisk dag, sier Clara Swartz, butikksjef fra Lyko i Täby Centrum, for tiden i mammapermisjon. - Denne opplevelsen har vært utrolig annerledes enn hva jeg først trodde den skulle være. Jeg trodde det skulle være tungt, tårevått og at jeg ville bli nødt til å trekke meg litt tilbake og gråte ut. Men slik var det virkelig ikke! Jeg følte BARE glede og håp fra barna og foreldrene. Barn sier jo ting så ufiltrert også. Mens de fikk fikset håret sa en syk søster til sin friske søster: “Alle på skolen er så sjalu på oss i dag!”. For en utrolig innsikt. Det var så fantastisk å høre det. Hun satt virkelig tonen for hele dagen!

 

 

 

 

 

 

 

På slutten av dagen hadde Lyko delt ut like mange klemmer som glitterøredobber og alle hadde vondt i smilebåndene!

Dubbelfix med tre frisörer som plattångar håret! Superlyxigt! 

Otroligt gött! 

 

 

av: krizz norman
04 okt, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.