Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Intervju: Michaela Wissen, influencerfotograf med Amazonavhengighet og Stadig glow

Når Michaela Wissen forteller om sitt liv er det nok ganske mange som ønsker å bytte sitt med hennes. Ihvertfall for en dag. Ordet “goals” passer godt inn når hun nevner huset i Malibu, jobben med ELLE USA pluss at hun har perfekte beach curls helt naturlig. Selv kan hun ikke forstå at hun er en inspirasjon for så mange. “Jeg er jo bare samme person som jeg alltid har vært”, sier Michaela.

31 aug, 2018

Vi treffes under en innspilling på LYKO Concept i Stockholm. Michaela har vært i Sverige i fem måneder nå. Hun føler seg like mye hjemme i Sverige som i USA, hvor hun nettopp har flyttet fra New York til Los Angeles.

 

- Det er enklere å leve i Los Angeles, alt er så åpent der. Der får du natur, enkelhet og alle er så avslappet. Det er stor forskjell fra New York hvor alt handler om business, det er stressende og innestengt. Men NY har også sin sjarm såklart. Jeg tror at det bare handler om hvem du er og hva du liker. Jeg må ha natur rundt meg og det har jeg der, sier Michaela.

Michaela er født i Sverige, oppvokst i USA og reiser nå mellom begge land for jobb og kjærlighet. Hun bor i en villa i Calabasas, utenfor Malibu, med sine tre hunder og en samboer. I mine ører virker det som at hun virkelig lever drømmelivet, men selv er hun ikke så sikker.

 

- Jeg blir så inspirert av mennesker som går sin egen vei, helt uredde personer. Entreprenører. Jeg er litt forsiktig av meg. Jeg nøler mye. Jeg skulle ønske at jeg sluttet å tenke og analysere så mye og bare kjørte på. Det blir jo nesten alltid bra uansett! Jeg prøver å holde distansen til sosiale medier så jeg ikke blir helt gal. Og iblant får jeg ta en “reality check” som da jeg fikk jobb for Elle USA og jeg bare tenkte “hvordan havnet jeg her”?

Grunnen til at Michaela landet en jobb for Elle har med hennes utrolige øye for fotografier å gjøre. Michaela er 26 år, sies å være flerkulturell, nysgjerrig, lettinspirert og veldig easy going. Og hun tar utrolig mange bilder hele tiden. Men hvordan er det å bo under en stekende sol hele tiden?

 

- Håret beskytter jeg ikke så mye, det burde jeg kanskje gjøre. Men jeg tar hårkurer og bruker Maroccanoil i tuppene for å tilføre fuktighet. Jeg føner aldri håret og lar det heller lufttørke. Jeg elsker Kérastases hårkurer og akkurat nå bruker jeg serien Extensioniste for å styrke sommerhåret.

 

Men synet på skjønnhet må jo være utrolig ulikt i USA og lille Sverige?

 

- Du “ser” skjønnheten så mye mer i LA. I Sverige skal du ikke fortelle om at du har tatt fillers, en ansiktsbehandling eller botox, i USA skryter du om hva du har gjort og hvem som utførte behandlingen. Det skal også gjerne synes om du har gjort et inngrep. I Sverige er det “hemmelig” om du har gjort noe. Det er sikkert like mange som “gjør ting” her i Sverige som i USA, men ingen som forteller om det her, haha.

 

Inngrep er ingenting for Michaela. Hun satser på ansiktsbehandlinger, litt sminke, god hudpleie og høy solfaktor. Og å drikke mye vann. Hun liker den naturlige, velstelte looken og hun er mest bekvem helt uten sminke.

- Jeg har SPF15 i min CC-cream fra By Terry hver dag og håret får fly fritt i vinden. Mitt beste tips er å farge vipper og bryn hjemme! I USA er så og si ulovlig å farge vipper og bryn på salong, jeg hørte det et sted ihvertfall, så jeg fikser det selv hjemme med Depends øyenbryn- og vippefarge. Jeg blander farger, jeg blander ofte mørkebrunt med litt svart for å få det ekstra intensivt. Og så har jeg det på liiiitt lenger enn anbefalt, hehe. Det blir så bra og holder kjempefint!

 

Michaela kjøper en drøss av produkter fra Amazon som sendes rett hjem til henne. Alt fra hudpleie og kamerautstyr til pasta. Det er både tap og vinn såklart. Hun sier selv at en del av Amazons sjarm er “å bli skuffet”. Det er billige produkter og det er ikke alltid sikkert at det er ekte saker. Michaela har fått produkter som helt tydelig er testet og brukt og andre hvor du ikke engang kan tyde instruksjonene.

Men når hun bruker trygge produkter er det ingen tvil om hva hun liker. Fra toalettmappen sin plukker hun frem sine beste “go to products” som hun alltid går tilbake til.

 

- Lumene Invisible Illumination elsker jeg! Den gir litt glød og akkurat så mye som jeg vil ha. Jeg legger den som siste produkt på min enkle morgensminke og bruker litt på nesetippen, på kinnbena og på amorbuen. Det er siste “piffen”.

 

 

- På leppene bruker jeg YSL Rouge Volupte Shine, elsker den! Perfekt nyanse, følelse og glans på leppene. Under bruker jeg en leppepenn fra NYX i fargen Nude. Den er helt perfekt og veldig “MLBB” (My Lips But Better). Og så må jeg bare ha en Lypsyl med meg, alltid! Den er ikke så sexy, men den er SÅ bra!

 

 

- Jeg har et supertips når det gjelder negler! Det er Sugar Bear Hair! De er helt utrolige. Jeg har spist dem i 6 måneder nå og jeg kunne virkelig ikke få lange negler før, de var som eggeskall! Nå vokser de ut og er lange og sterke! De har virkelig, virkelig fungert for meg. Pluss at de er SÅ gode! Min favorittlakk fra Essie er Mademoiselle og så bruker jeg også Samoan Sand fra OPI.

 

 Jeg føner veldig sjelden håret, men i det siste har jeg begynt å få naturlig fall i håret, så om jeg vil unngå frizz må jeg føne det til litt. Jeg bruker bare Kérastase, jeg elsker hårkurene deres! Akkurat nå bruker jeg hele Kérastase Extentioniste-serien fordi jeg vil styrke håret og få det litt lenger. 

 

 

- Skjønnhetstabber har jeg selvfølgelig også gjort. For en stund siden var jeg på et superherlig vorspiel og etter noen glass vin skulle jeg bare bruke litt concealer. Men jeg tok selvfølgelig feil og brukte highlighteren min! Så jeg lyste opp alt jeg ville skjule, haha! Og for 6 år siden hadde jeg en periode da jeg farget tuppene på håret grønt med engangsfarger og det funket fint. Så jeg testet å legge i rosa i hele håret. Det var en sånn fargespray som skulle slippe etter en vask. Det gjorde den ikke. Håret var hardt, flokete og rosa i en uke uansett hvor mye jeg vasket det. Det var grusomt, haha, sier Michaela.

Se mer av Michaela på @michawissen på Instagram.

av: krizz norman

 

31 aug, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019