Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

REDD SOMMERHÅRET MED MÄRTAS MESTERTIPS

Märta jobber som frisør på Lyko på Mall of Scandinavia og har en hel drøss med supertips for å redde sommerhåret i vinter. “- Når temperaturen blir kjøligere endres hårets kvalitet. Da kan vi ikke fortsette å bruke de samme produktene vi har brukt på sommeren. Solen gjør hårstråene sprø og sensitive og de knekker lett av. Rens ut hårgarderoben din og fyll på med riktige produkter og det håret ditt trenger når været blir kaldt.” Her kommer Märtas tips for fint høsthår!

22 aug, 2018

“Hårklippen og produktene du bruker er det absolutt viktigste for håret. Men la stilen være bekvem og personlig, en ‘kom som du er’-følelse. Du trenger ikke å legge så mye tid på håret ditt eller følge trender slavisk. Mange produkter i dag er så smarte, enkle og gjør så mye. De kan ha innebygd varmebeskyttelse, glans, solbeskyttelse, hold og enda mer. Men er ikke klippen bra spiller det ingen rolle hvilke produkter du har”, sier Märta.


Märta har jobbet som frisør i over 12 år og har en enorm erfaring innen hår og hårpleie. De siste årene har Märta opplevd at stilen har blitt løsere, ledigere og litt kulere. “Dresstypene” hun tidligere klippet i en stram midtskill har i dag lettet på voksen og rufser til frisyren litt, en mer personlig look. Märta merker at mange tør litt mer, det blir mer attitude og morsommere frisyrer. Hun sier at det viktigste er å få frem deg selv og ikke stirre seg blind på en trend.

“Når høsten kommer er det viktig at du rydder i hårgarderoben og bytter ut de fuktighetsgivende produktene du bruker på sommerhåret med de mer reparerende produktene som høsthåret virkelig trenger.” sier Märta.


“Jeg elsker å være frisør på Lyko. Vi er ikke et “løpende bånd-konsept”, her får hver kunde sin tid og som frisør får jeg være kreativ og jobbe med nesten alle markedets varemerker. Det betyr at jeg ikke er låst og kan plukke ut de perfekte produktene til hver kunde. Og det trenger ikke å være de dyreste, i blant kan en billigere sjampo med rett egenskaper sammen med en dyrere hårkur være helt rett for kundens hår!”

Hårpleie er viktig for sunt hår og det er forskjell på de produktene håret trenger på den varme sommeren og den kalde vinteren.

“Ikke slutt å ta vare på håret bare fordi det er sommer, det er da håret trenger beskyttelse og mye fukt. Solen bleker håret og når håret blir lysere forverres hårets kvalitet og styrke. Jo varmere det er jo verre er det for håret da det tørker ut og blir sprøtt. Det merkes som oftest ikke umiddelbart, men når kulden kommer kan håret endre karakter veldig raskt.” sier Märta.

 

Märta tipser oss om å bruke kokosolje i håret på sommeren for å forberede håret på det varmesjokket som kommer. Å sove med olje er Märtas beste supertips. Kokosolje inneholder mettet fett og hjelper håret med uttørkingen som skjer om sommeren.

 

“Når høsten kommer er det viktig at du rydder i hårgarderoben og bytter ut de fuktighetsgivende produktene du bruker på sommerhåret med de mer reparerende produktene som høsthåret virkelig trenger.” sier Märta.
 

 

“Å reparere håret tar tid og det er viktig å ikke bare bruke et produkt én gang og bli sur om ikke det forestilte resultatet vises umiddelbart. Jeg har sett fantastiske transformasjoner på skadet hår ved hjelp av rett produktet og tålmodighet.”

Å fortsette med samme produkter året rundt kan bli en katastrofe, mener Märta. Om du ikke reparerer håret blir det enda mer slitt og tørt, du kan måtte klippe deg oftere og mer og om du vil farge håret kan fargen slippe fortere eller bare ikke bli så fin som du hadde tenkt. Men det er vanskelig å reparere skadet hår. 

 

“Du trenger gode produkter og tålmodighet”, sier Märta. “Å reparere håret tar tid og det er viktig å ikke bare bruke et produkt én gang og bli sur om ikke det forestilte resultatet vises umiddelbart. Jeg har sett fantastiske transformasjoner på skadet hår ved hjelp av rett produktet og tålmodighet.”

 

Märta har valgt ut sine favorittprodukter for å reparere og få sunt høsthår:

“Her kommer et ganske stygt og ganske gammelt produkt. Men det er min absolutte favoritt! Den ser ut som en pilleboks - OG DET ER MEDISIN FOR HÅRET DITT! Så utrolig bra! Har du skikkelig tynt hår kan det bli litt tungt av denne hårkuren, men det gjør også at den virker reparerende og fuktighetsgivende. Topp!”

 

“Wella Fusion Intense. Denne serien er så utrolig bra! Den eneste skikkelig reparerende serien som ikke tynger ned håret i det hele tatt og fungerer på alle hårtyper, selv tynt, fint hår.”

 

 

“Det beste og smarteste produktet for alle blekte blondiner - Paul Mitchell Forever Blonde Dramatic Repair. Et sprayprodukt som gir UMIDDELBARE resultater samtidig som den jobber langsiktig.”


“Matrix glatter ut floker, tilfører fukt, booster. Tupper og lengder repareres og holdes sammen. Skikkelig godt budsjettalternativ.”


  

av:  krizz norman
22 aug, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019