Julegaver til livsnyteren

“Ta livet som det faller seg”, synger Baloo for Mowgli i Jungelboken - og det er vel virkelig DET som er definisjonen på å kunne nyte livet? Men det er jo ikke feil å sette gullkant på tilværelsen for noen med en herlig gave på julaften i tillegg? ALLE vil jo være livsnytere, så uansett om du kjøper en herlig julegave til mamma, til søstern, bror, pappa eller en god venn, så kan du finne den HER på Lyko!

05 des, 2019
3 liker
Det er ikke lett å kjøpe julegaver. Eller, det er ikke lett å kjøpe den RETTE julegaven. Hvem er egentlig mamma? Og søstern? Liker hun virkelig den parfymen? Og kan det føles som et stikk å kjøpe en fin deodorant til noen? En julegave til pappa.. hm.. Noe som ALLE liker er jo å kunne NYTE livet! Her har jeg laget en miniguide med noen bestselgende produkter fra Lyko som du kan klikke hjem og glede noen med!

Gi din mening om artikkelen

3 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter