Julegavetips for en magisk budsjettjul!

Det holder at den nye skjorta har kostet, julen trenger jo ikke koste skjorta også! Lyko er jo et helt maaaagisk sted hvor ALLE lommebøker er velkommen! Selvfølgelig kan du finne den siste, mest luksuriøse og trendy hudpleien og sminken for tusenvis av kroner, men du kan OGSÅ finne SUUUPERFINE, smarte og “on-point” produkter for en brøkdel av prisen - det handler bare om å vite HVOR du skal lete. OG DET ER AKKURAT HER!

06 des, 2019
2 liker

Lyko har til og med en egen side KUN for deg som vil gjøre skikkelig bra KUPP! Den siden finner du HER. Og! Du bør virkelig sjekke ut alle gavesett også, her! Men vil du ha et raskt utvalg skal du bare scrolle ned i denne artikkelen, for her finner du SUVERENE BUDSJETTGAVER TIL KNALLPRISER!!

Det kan være digg å spare penger, finne bra kupp og føle at du gjør en GOD DEAL! Det er alltid en god følelse når en ikke konsumerer for mye, selv om det er juletider. Å kjøpe second hand, gi bort hjemmelagde gaver, arrangere pakkeleken/secret santa eller lignende er kjempebra for å holde konsumpsjonen nede. Og hvem vet? En hjemmelaget deodorant kan jo være kjempebra! Eller så kan du gjøre et kupp for noen kroner her!

 

Gi din mening om artikkelen

2 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter