Julegavetips til ALLE

Julegaver er både kjempegøy og et skikkelig herk. Om du VET hva du skal kjøpe, har vært oppmerksom iløpet av året og samlet informasjon i det stille, ja da er jo saken biff. Gratulerer! Har du derimot IKKE det (som ca. 99% av oss), og ofte er ute i siste liten, så får du her en samlet guide/liste med tips til ulike måter å handle julegaver på. Det MÅ ikke være så vanskelig, det kan faktisk gjøres veldig enkelt. Sjekk ut dette! (Og psst! Du finner den mest populære gaven nederst i artikkelen)

03 des, 2019
3 liker

10. Gavesett

Når, om ikke i julen, skal vi utnytte det faktum at selskaper pakker svært prisvennlige, fine esker (som er enkle å pakke inn), med skikkelig bra innhold? Her kan du kjøpe et helt sett med noe du liker, spare en slant og få en fin eske på kjøpet. 

Prisvennlige, fine esker (som er enkle å pakke inn), med skikkelig bra innhold

På Lyko har vi nok… ja, jeg har ikke regnet ut, men iallefall mer enn 75 skikkelig bra gavesett i ulike kategorier, så det er bare å velge! Du kan se alle HER: www.lyko.no/gavesett

Her kommer en liten “smakebit”!
9. Hjemmekoooos


Julen handler jo mye om å være hjemme og nyte julestemningen og ro i sjela, og hva er vel koseligere da enn om det lukter litt godt av sånne fine duftpinner? Eller om badekaret kan være fylt til randen med en badebombe i herlig kulør samtidig som et duftlys sprer.. vel… duft. Ah, det er så MYE å pimpe opp hjemmet med og Lyko har jo nesten alt! Det er jo også PERFEKT å ta med seg et duftlys når du er invitert på middag et sted! MYE gøyere enn blomster!8. Fine hudpleiemerker

For å få de beste produktene til akkurat DIN unike hudtype anbefaler vi å booke et besøk hos en hudterapeut som kan hjelpe deg med å finne ut hva du trenger. Men om du ikke føler at du har noen spesifikke problemer, bare ønsker luksuriøs hudpleie - da er det jo perfekt å ønske seg til jul! På Lyko har vi flere HUNDRE (NEI, jeg overdriver ikke!) ulike varemerker å velge mellom når det kommer til hudpleie, og har du ikke en favoritt enda har jeg valgt ut noen skikkelig fine herligheter her.

7. Parfyme

Det er kanskje opplagt, men parfyme er blitt en sånn greie som “hører julen til”. Det har nok blitt sånn fordi det er fint å gi bort da det både er ganske dyrt og også noe en kanskje ikke unner seg selv så ofte. 

noe fint å gi bort som en kanskje ikke unner seg selv så ofte. 

Og selvfølgelig har vi jo ofte en klar favoritt, og da blir det jo enklere med selve julegavekjøpet selvfølgelig! Om du ikke vet hvilken duft som gjelder kan det være bra å gå for sikre kort, da er “parfymetopplisten” et godt tips! Her kommer Lykos topp 3, men du kan finne alle parfymer HER: www.lyko.no/parfyme6. Smart hudpleieteknologi

Å gi huden det lille ekstra - I TILLEGG til produkter - er jo kjempespennende. Plutselig er det som om du har en høyteknologisk salong HJEMME HOS DEG SELV! Svenske FOREO var helt klart fjorårets mest omtalte teknologiske hudpleieprodukt, ikke rart da de har TRE kule varianter; 1) ansiktsrengjøringen, 2) UFO som låser inn masker og 3) KVISEDREPEREN Espada! Men Foreo har i år fått konkurranse av både svindyre Dr Gross og elektriske NuFace. Den spennende Amelie Soie Microcurrent Beauty Roller med solcelleenergi henger fortsatt med i gaet sammen med deres utrolige silkeprodukter. Med en “high-tech-beauty-sak” kan du få ENDA bedre resultater av hudpleien!


5. Luksuriøs hårfikser

Joda, du KAN leve livet uten skikkelig bra stylere, men why risk it? Jeg husker SÅ godt da jeg byttet hårføner fra en klassisk og ganske dårlig liten rakker (fra merket “Melissa” eller noe sånt) til en PROFESJONELL FØNER fra GHD. Og jeg kunne ikke TRO hva jeg så i speilet! 

Det blir bedre med kvalitet. Sånn er det bare!

Håret ble tørt på ca. et minutt, føningen var behagelig, letthåndterlig og håret ble fantastisk og holdt stilen i flere dager. Det var en helt EKSTREM forskjell!

Så, et av mine beste juletips er å INVESTERE I (eller ønske seg) EN BRA STYLER! Du kommer IKKE til å angre! Det samme gjelder rettetenger og krølltenger. Det blir bedre med kvalitet. Sånn er det bare.
4. Herlig sminke

Mascaraer, øyenskyggepaletter, “glød på tube” og foundations kan en liksom ikke få for mye av (jeg lover!).
Og det er ikke noe å lure på, det er jo SÅ gøy å legge en fin øyenskygge med en palett av god kvalitet toppet med din favorittmascara! Ha det GØY med sminke og varier dine looks i all uendelighet! Det er jo også så utrolig mye å velge mellom - her kommer et piiiittelite utvalg av Lykos ENORME skatt:
3. Maske mer!

De siste årene har hudpleie virkelig blitt populært og alle (mer eller mindre) vet jo hva et serum er. Men det som har fått mest fokus på hudpleiehimmelen i år er jo ANSIKTSMASKEN. Takk og lov har vi flyttet oss fra å peele i stykker huden til å tilføre fuktighet og glød med herlige ansiktsmasker! 

Alle blir glade for MASKER!

Sheet masks, over night masks, leppemasker, dobbelmasker (f. eks. fukt på kinnene, dyptrengjørende i T-sonen) og gullmasker er noen av de herlige oppfinnelsene i det siste. Er du usikker på hva som passer kan du gi bort et sett med masker! Alle blir glade for MASKER!


2. Hårsmykker


ÅRETS HETESTE TREND ER SELVFØLGELIG HÅRACCESSORIES!! Hva er vel finere enn å smykke din egen hårmank? Tja, kanskje å smykke noen andres manke som du SER PÅ? Uansett hva du velger skal du virkelig se hit, for om det er noe Lyko kan så er det HÅRSTÆSJ! Uansett om du vil ha perler, fløyel, skinn, hårbøyle, spenner, tynt, tykt, blankt eller matt, så har Lyko det her: https://www.lyko.no/harpleie/accessories

Om du vil ta en rask titt på en del av vårt ENORME utvalg - se her!1. Behandling/Gavekort/Fritt valg

Julens beste gave må jo være når noen ANDRE gjør jobben for deg! Hvorfor skal du slite med å farge etterveksten eller stusse tuppene når noen som er utdannet i dette kan gjøre det? Benytt sjansen nå og ønsk deg et gavekort som du kan bruke i butikken/frisørsalongen vår om du befinner deg i hovedstaden, eller hvorfor ikke på vår helt fantastiske hudpleiesalong i sentrale Stockholm om du tilfeldigvis skal på en weekendtur dit?! Vi har jo hele 38 butikker i Sverige i tillegg til en i Oslo. HETT TIPS!

HETT TIPS!

Og du, gavekortet kan selvfølgelig også benyttes på PRODUKTER på lyko.no, så du kan scrolle deg gjennom hele nettbutikken i ro og fred etter julestria, og klikke hjem det du har mest lyst på! For en glede!

HER FINNER DU ALLE GAVEKORT: https://www.lyko.no/gavekort

 

Gi din mening om artikkelen

3 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020