De beste, smarteste og kuleste dealene på Lykos Black Weekend 2019

Svart, hvit eller regnbuefarget. Det spiller ingen rolle hva denne helgen kalles, det eneste som betyr noe er at DU KAN GJØRE SKIKKELIGE KUPP PÅ SKJØNNHET TIL KNALLBRA PRISER!!! Følg Lyko Magazines kjappe guide for å finne “mandelen i grøten” (hvorfor er det mandelen vi skal finne, hva med…. diamanter? Finn diamantene i den diamantgrøten som er Lyko!) på Black Weekend og finn utrolig bra dealer - gå ikke glipp av NOE! Fyll på baderomsskapet, sminkehjørnet og finn gavene under treet her med oss på Lyko!

29 nov, 2019
1 liker

Black Friday er den dagen som kommer etter Thanksgiving i USA. Thanksgiving er alltid på en torsdag, noe som historisk sett har gjort fredagen til en inneklemt dag - en dag hvor alle amerikanere som hadde fri startet med julehandelen og shoppet i vei! Dette fenomenet var jo selvfølgelig ikke butikkene sene med å hive seg på, så tilbud om billigere varer og kampanjer ble presset inn denne dagen i november. Nå kalles uken som inneholder Black Friday for Black Week og vi har også Cyber Monday påfølgende mandag.

SELVFØLGELIG hiver Lyko seg på trenden og tilbyr UTROLIG BRA priser disse dagene!

for deg som ELSKER SKJØNNHET OG Å SPARE MASSE PENGER!


“ME
N HVA SKAL JEG KJØPE DA” tenker du kanskje? Det skal jeg hjelpe deg med, for HER er det mange kroner å spare!

Det spiller ingen rolle om du handler til deg selv (og fyller opp lageret for året som kommer), eller om du handler smart og økonomisk til venner og familie til jul. I denne Black Weekend-guiden finner du hva som passer til hvem!

Her skal jeg prøve å få deg til å tenke litt UTENFOR boksen og guide deg til noen hjørner av vårt ENORME sortiment på Lyko.no!

For deg som liker LUKSUS
Vi kjenner alle noen som liker de litt mer glamorøse, luksuriøse og.. ja, la oss si DYRE produktene. Den personen kan også være deg selv såklart, hehe. Men SJEKK HER! Med 25% rabatt så er jo disse luksusproduktene knapt dyre lenger!! (OBS: de regnes fortsatt som LUKSUS selvfølgelig!)

 

For deg som liker å vise deg frem
Iblant er det skikkelig gøy å være litt ekstra synlig. Å legge til en detalj, en duft, en farge, som gjør at du skiller deg ut i mengden. Lyko har SÅ mye moro å velge mellom i denne kategorien! Sjekk ut Lykos nye tilbehør til håret! Hårbøylen kommer også i fløyel!

 

For deg som liker å være FØRST med det siste
Trendsetteren, the early adopter, eller “den som er down with the kidz”. Du har et baderomsskap med duppedingser som ingen kjenner igjen for de er HELT nye på markedet! Se her om du kan gjøre noen nye funn!


For deg som ELSKER den rolige hjemmekosen
Det er herlig å være hjemme, om hjemmet er herlig! Og det kan lett BLI herlig med litt fine såper, duftpinner og annen trivsel! Sjekk her!

 

For deg som vil lukte best i rommet
Parfymer er jo så UTROLIG herlig og PERFEKT å kjøpe på Black Friday! Parfymer er fint å få til jul, fint å ha stående fremme og det er så herlig å ha en hel duftgarderobe SELV! Se om du finner DIN favoritt her!

 

Øvrige KUPP!

Om du ikke har “funnet seg selv” i denne artikkelen kan du bare ta en kikk på denne kategorien, jeg kaller den “Black Weekend KUPP” og er for deg som ELSKER SKJØNNHET OG Å SPARE MASSE PENGER!

Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion

 

29 nov, 2019

Gi din mening om artikkelen

1 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter