Sjekk ut julens nyheter!

Bli med når skjønnhetsredaksjonen åpner og tester siste nytt! Nå før jul er det kanskje mange som lurer på hva de skal kjøpe til sine nære og kjære, eller til seg selv? Se når vi tester to nye, guddommelig gode parfymer, en luksuriøst skimrende øyenskyggepalett, og festlige leppestifter (blant annet en som er formet som en rubin!!). Du ser hele filmen lengst ned i artikkelen!

10 des, 2019
3 liker


Først ut er en ny, sterkt skinnende stjerne på parfymehimmelen! Libre EdP fra Yves Saint Laurent er en herlig, sensuell duft som virkelig lever lenge og setter seg på minnet. Dette er allerede en ny signaturduft for flere i Lykos skjønnhetsredaksjon, da vi ikke får nok av blandingen av appelsinblomst, den franske lavendelen, vanilje og sedertre.

Dette er allerede en ny signaturduft for flere i Lykos skjønnhetsredaksjon

Flakongens design er inspirert av haute couture med sine skarpe vinkler og den luksuriøse, ikoniske YSL-logoen. Gullkjeder og et asymmetrisk svartlakkert lokk forsterker følelsen.

Vårt førsteinntrykk av denne parfymen er at den føles elegant og sensuell, og flasken føles veldig eksklusiv og fin. En ny favoritt på baderomshyllen!Neste produkt får virkelig humøret til å stige! Hypnôse Palette Bleu Hypnôtique fra Lancôme er en øyenskyggepalett med 5 herlige nyanser, alle i perfekt harmoni for å skape en iøynefallende, mørk blå sotet look.

Man blir jo FORELSKET
Jolina, innkjøper

Vil du skille deg ut på festen eller dansegulvet, da er denne paletten for deg! Pigmentene er intense og enkle å jobbe med, og den kornblå fargen i kombinasjon med nyansen i bronse/gull fremhever øynene dine på en fantastisk måte!

Man blir jo FORELSKET, for å sitere vår innkjøper Jolina. I speilet ser du også en illustrasjon på hvordan du skal legge skyggene for maksimal effekt. SÅ SMART!!
Nest ut er en fantastisk duftnyhet fra det eksklusive motevarehuset Maison Margiela. Replica Coffee Break EdT er et dypdykk i de kremaktige aromaenes himmelrike, med tyngdepunktet på kaffe, lavendel og tre. Replica fra Maison Margiela er en serie parfymer hvor tanken er at du skal gjenoppleve et tydelig duftminne, med steder og situasjoner i fokus.


Den sterke aromaen fra kaffebønner fyller sinnet og gjør deg varm helt inn i sjelen

Replica Coffee Break er ment å utspille seg på en varm, koselig kafé i Stockholm. Forestill deg at du kommer inn fra en lang gåtur på vinteren, og der inne i kaféen lyser stearinlysene opp i mørket, og du bestiller en varm kaffe og et kremet bakverk.

Den sterke aromaen fra kaffebønner fyller sinnet og gjør deg varm helt inn i sjelen. AKKURAT den følelsen oppstår på innsiden når vi tester denne herlige unisex-parfymen!
Neste produkt er en luksuriøs, ultrapigmentert leppestift fra Lancôme. L'Absolu Rouge Ruby Cream er en leppestift som er fasettert som en rubin, og har en kremet formel som gir deg knivskarpe lepper med kun ett lag. I tillegg til at den er UTROLIG vakker å se på, så sitter den som fjell og er veldig behagelig å ha på leppene. Lancôme L'Absolu Rouge Ruby Cream kommer i nyanser fra myk nude til intens rød.

Vår skjønnhetsredaktør Krizz falt pladask for den herlige emballasjen og den kremaktige formelen. En sann GLEDE å påføre på leppene, mener hun!
Sist, men ikke minst, har vi en flytende lip stain fra Yves Saint Laurent, som gir leppene intens glans hele dagen. YSL-applikatoren har en avrundet form som fordeler den lette formelen med presisjon uten noe klebrig følelse, for en luksuriøs look og herlig følelse på leppene. Formelen er lett å påføre, fukter leppene og gir en livlig farge som er lett å bygge på i flere lag.

En herlig julegave til deg selv eller noen du er glad i!

Denne flytende leppestiften er perfekt for deg som vil piffe opp sminkelooken med farge på leppene. Resultatet er mykt og vakkert, og enkelt å bygge opp for mer intensitet. En herlig julegave til deg selv eller noen du er glad i! 

10 des, 2019
Linn Ulvklo

Gi din mening om artikkelen

3 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter