Kjærlighetsduftsuke!

Nå feirer vi kjærlighetsuke her på Lyko og det gjør vi med en herlig 20% rabatt på ALLE parfymer! Hurra! Men hvilke er verdt å kjøpe? Hvilke passer deg og hva er nytt og fresht? Skal det være årets Escada eller en helt ny duft fra Armani? Søte Daisy eller usøte Ariana Grande? Her har vi samlet en herlig gjeng med klassikere og nye godsaker som gjerne får flytte hjem til deg!

07 feb, 2019

Parfymer er jo så utrolig individuelt og det er veldig vanskelig å finne “rett”. Iblant kan det ta flere besøk på samme parfymeavdeling før vi i det hele tatt nærmer oss noe vi liker, og iblant er det rett på første forsøk. Uansett om du allerede har noen favoritter (som du nå tenker at du skal handle inn når Lyko har 20% på parfymer) eller om du er åpen for å teste noe nytt, er det jo alltid gøy å lese om nyheter. Her har jeg samlet en gjeng med godinger som du nå ihvertfall kan LATE som du lukter på!


 

Parfymen som får 5 stjerner på Lyko Social og som har eksistert i en halv evighet - og holder fremdeles! En skikkelig holdbar klassiker. Jeg kan nesten love deg at du har kjent denne duften minst 10 ganger i livet. Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme er en herlig fresh parfyme med en følelse av sitrus, tre og marine noter. Inneholder duftnoter som mandarin, bergamott, neroli, persimon, rosmarin, sjasmin, ambra og patchouli.
<-------------

Parfymen som drar femmor på Lyko Social 

Ariana Grande er en megastor amerikansk artist som både spruter ut hits OG parfymer. Cloud er hennes nyeste parfyme og etter min mening skiller den seg MILEVIS fra de øvrige parfymene. Dette er en duft som er vanskelig å beskrive, nærmeste sammenligning er Burberrys Her. Cloud by Ariana Grandes duft har en blanding av lavendel, bergamott og pære, kokos, pralin blandet med vaniljeorkidé. Notene fungerer i symbiose med hverandre og resultatet er helt unikt, lett og søtt. Som en sky.
--------------->

 

Her kommer min personlige favoritt, Yves Saint Laurent Black Opium. Bare navnet er jo sexy som fy og det er duften også! Allerede i 1977 kom originalduften Opium fra YSL og den forandret parfymeverdenen med sin sensuelle, eksotiske og svært feminine sammensetning. I 2014 skapte YSL nesten samme revolusjon da de oppdaterte den originale Opium med sin herlige nyhet: Black Opium. Denne duften er SÅ herlig. Passer for alt, men spesielt for kveldsaktiviteter. En duft av kaffe mildnes av vanilje (for å leke med “lys og mørke”) samt appelsinblomst. Nam!
<-------------

 

Cacharels Yes I Am eau de parfum er en svært vågalt krydret duft som er både floral og kremet i signaturen. En helt forelsket bruker sier dette: “På meg lukter den søtt av bær, benzoin (en duftnote jeg elsker!), et hint av varm vaniljekaramell, hvite blomster og svakt av sitrus. Min personlige assosiasjon er av å åpne døren til et hjem som fylles av teduft, søte potpurriposer og blomstrende planter. En trøstende og trygghetsskapende parfyme som samtidig er ung og leken.” Jeg synes det er så fint sagt og jeg er enig i at duften gir en følelse av et hjem fullt av personlige ting, stoff og krydder.
-------------->

 

Marc Jacobs populære og herlige parfyme “Daisy” feirer 10 år på markedet og dette feires med en drøss av Limited Edition-parfymer under navnet Daisy Sunshine. Konseptet er det samme som for de fleste andre Daisy: Bright and sunny (lys og solrik, omtrent) og duften er en nytolkning av den originale Daisy. Duftnotene er hvite jordbær, fløyelsblomst og hvite tresorter. Duften er, akkurat som Marc Jacobs vil at den skal være, superglad. Den er solrik, søt og full av håp for fremtiden. En PERFEKT “jeg har nettopp tatt eksamen og har hele livet pluss sommerferien foran meg”. Jeg spår en bestselger! KOMMER SNART PÅ LYKO!

<---------

 

Escada har jo skapt det mest BRILLIANTE konseptet og fått det til å både stige til himmels og bli en av årets mest etterlengtede parfymehendelser. Hvert år slippes nemlig en limited edition-parfyme med en unik twist. Dette har Escada holdt på med siden 1993!! Jeg husker med glede “Ocean Lounge” fra 2009 og “Cherry in the air” fra 2013. Visse år er mer tiltalende enn andre selvfølgelig og det er jo det som er så morsomt med duft! Årets Escada heter “MIami Blossom” og her er ananasen den store stjernen! Ananasen blandes med fruktige toppnoter av leskende vannmelon og frisk appelsin, tahitigardenia, sjasmin og tuberose for å skape en lys og frisk sommerfølelse. Basen består av sandeltre og musk og sammensetningen er SÅ UTROLIG MIAMI!
----------->

 

Åh dette er en superherlig parfyme. Woman by Ralph Lauren er skapt av “nesen” Anne Flipo. Duften er moden uten å være konservativ, trivelig uten å være kjedelig og både tradisjonelt feminin men OGSÅ MASKULIN! Så rart, kontrastfylt og herlig! Dette er virkelig en parfyme for noen som tør å stå på sitt. Parfymeflaskens form er inspirert av en lommelerke og har utsmykninger i roségull som får flasken til å fremstå som et smykke. Resultatet er en tidløs, men likevel moderne look - akkurat som Ralph Laurens design.

<------------

Det kanske mixar till saker och ting på kontoret om du bär denna *blink, blink*.

Her er den nyeste perlen fra Emporio Armani! In Love With You er en duft som VIRKELIG ikke kneler for noen! Her skal det tas plass uten unnskyldninger. Svarte kirsebær og sjasmin med patchouli og vanilje tuller man ikke bort. Resultatet er nesten et røkt forheng av ren femme fatale. Jeg vil absolutt si at dette er mer en kveldsduft (når du vil forføre?) enn en parfyme for kontoret, men hei! Det kan jo hende det gjør saker og ting på kontoret litt mer “spicy” om du bruker denne “blink, blink”.
---------->

 

Den supersterke feminine duften (In love with you) har jo selvfølgelig en supermaskulinskogshuggervariant som heter Emporio Armani Stronger With You Intensely. Jeg vil kalle denne for sex on a stick! Men sjekk ut disse spennende duftnotene da: Kardemomme, rosépepperkorn og blad fra fiol, salvie og røkt Vanilla Jungle Essence ™ blir forelsket i sukkerbelagt kastanjeakkord - hvor kult og uvanlig er ikke det? En crazy mix av røyk, tre, sødme og krydder. Mmm, man blir varm i sjelen.
<---------


 

Parfymetestens fineste kork i tett toppstrid med Daisy Sunshine! YSL L'Homme ble lansert allerede i 2006 men er en episk duft (nesten på linje med Acqua Di Gio). Her er parfymen for mannen (eller kvinnen!) som er både herlig rampete eventyrlig men også dypt intelligent og liker hjemmekvelder på sofaen. Duften er veldig lett, men også tung, noe som gjør den kjempespennende. Her finner du alle slags dufter: treakkord, sitrusnoter og vetiver, blomster og krydrede toner. Kombinasjonen er lekker og forførerisk og det er jo en grunn til at den har holdt seg på markedet som bestselgende parfyme helt siden 2006!

-------->


Si betyr jo “ja” på spansk og vi kan jo alle være enige i at denne duftperlen er en vi virkelig sier JA til! Likevel har jeg lest anmeldelser som både hyller denne duften opp i skyene og sier at de “elsker den” til “jeg lukter offentlig toalett”... så jeg vil råde deg til å faktisk oppleve denne skikkelig selv. Si kombinerer en mengde ulike bestanddeler (som en duft fra Armani SKAL gjøre) og her finner vi disse: Bergamott, mandarin, solbær, fresia, sjasmin og rose. Basen inneholder vanilje og patchouli. Kompleks og personlig. Krever et sniff!
<-------------

Av: skönhetsredaktör krizz norman
07 feb, 2019

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019