Lykobox: Go with the Glow

Altså WOW! Sjekk ut denne fantastiske LYKOBOXEN! Som vanlig er det en skjønnhetspakke med herlige produkter fra Lykos sortiment til UFATTELIG bra pris! I månedens Lykobox får du UTROLIG bra produkter som gjør at du kan lyse opp veien gjennom vintermørket med BARE HUDENS GLOW! Hvor bra er ikke det? Her får du syv (SYV!) herlige produkter i en skikkelig fin boks som gjør livet litt herligere å leve - vi lover. Månedens Lykobox er: Go with the Glow!

12 nov, 2019
6 liker

Glow, eller “glød” på norsk, er den mest populære looken når det kommer til hud nå for tiden. Det mest trendy nå er jo å være akkurat som du er og hverken være spesielt rynkefri eller solbrun, du skal være DEG SELV - men med en sunn “glow”.

Om du kanskje IKKE spiser fet fisk tre ganger i uken, trener jevnlig og spiser brokkoli til hvert måltid så trenger du kanskje - som meg - å FAKE en liten glød. Men det er jo HELT GREIT! Det er derfor DU HAR OSS! Go with the Glow er PROPPFULL av produkter som gjør det enkelt for deg å FAKE frem, eller booste opp, en herlig og “sunn” glow. Det som er gøy er at innholdet, til tross for at jeg har vært skjønnhetsjournalist i over 10 år, er bare nyheter for meg - SÅÅÅ spennende!Vi starter (som vanlig) i dusjen. Jeg kom over varemerket OGX for første gang i London for leeenge siden, lenge før de ble lansert i Norden, men har til tross for dette aldri testet noen av produktene. Tanken med deres produkter er å gi høykvalitativ hårpleie til lave priser. Og ja! JAMMEN HAR DE KLART DET!

OGX Brazilian Keratin Smooth flørter virkelig med navnet på “Brazilian Blowout” som var så populært før.

Plutselig befinner jeg meg på Miami Beach i en pitteliten bikini!

Det første jeg legger merke til er at flaskene har et smidig lokk som gjør det lett å ta produkt i dusjen, MEN de er veldig like så du får lese nøye så du ikke starter med balsamen. Det andre som slår meg er duften! Plutselig befinner jeg meg på Miami Beach i en pitteliten bikini!

KJEEEEMPEGOOOOD kokosduft! Ikke så “in your face-sterk”, men akkurat passe “Hawaiian Tropic-herlig” som heller ikke tar helt over når håret er tørt, men bare kjennes når du er skikkelig nærme. Sjampoen rengjør og skummer SOM EN DRØM! Jeg kan lett likestille denne med dyrere salongsjampoer! Balsamen er veldig kremet og sprer seg veldig lett i håret.

Jeg kan lett likestille denne med dyrere salongsjampoer!

Den er VELDIG fuktighetsgivende og rik på kokosoljer, noe som gjør at den er veldig fin for supertørt og frizzy hår (som mitt!). Har du fint, tynt såkalt “nordisk” hår bør du bare påføre balsam i tuppene og du vil få et kjempefint resultat. Etter sjampo og balsam føles håret mitt rent, glatt og UTROLIG velduftende!

Etter hårvasken er det fint å fylle på hudens fuktlager, for selv om vann er “fuktig” er det uttørkende på huden. For å få en herlig glød gjelder det å proppe huden full av fukt, fukt, FUKT! Flaks at Go with the Glow inneholder akkurat det da. OG - mark my words - det er ALLTID mulig å jukse!

OG - mark my words - det er ALLTID mulig å jukse!

Jeg åpner og legger på Ariul Tea Tree 7 Days Mask-sheet mask. Den lukter litt Tea Tree-olje, 90-tallets mirakelkur mot ALT! Jeg husker at folk behandlet kviser, insektbitt, sår og til og med urinveisinfeksjon med dette mirakelmiddelet som er utvunnet fra en australsk busk. Masken lover å berolige, styrke og glowe opp huden min! Å bruke en sheet mask er NESTEN det samme som å legge på en HEL flaske med serum. Godt! Glow - here I come!

Samtidig som masken virker åpner jeg verdens beste jukseverktøy. Selvbruning! Hvorfor skal jeg presse i solen eller et solarium og ødelegge huden når jeg kan fikse det raskt, smertefritt og nå for tiden så og si LUKTFRITT med et enkelt selvbruningsprodukt? Supersmidig jo! St. Moriz Advanced Pro 5in1 Tanning Mousse skal gi glød, gjøre huden lysreflekterende, tilføre fukt, mykgjøre og gi langvarig farge. PERFECTOMUNDO! Fargen kommer raskt, blir jevn og fin og herlig GLØDENDE gyllenbrun. Så digg midt i november! På bildet har jeg tatt selvbruning på ENE armen (gjett hvilken) og jeg lover at det er mine armer, bare veldig vanskelig å ta bilde selv, haha!Masken virker fortsatt, så jeg sørger for å også DUFTE som en soloppgang over en sitronavling! LDBs siste lansering Citrus Essence har kombinert friske sitroner med deodorant, noe som gjør at armhulen kommer til å lukte sitrusfriskt hele dagen! Duften er i starten… tja… la oss si sterk! Ajax-lignende...sitron? Joda, takker for det, men kanskje ikke hele sitronavlingen? Men allerede etter noen minutter forsvinner den sterke duften, og du har da en armhule som dufter svakt av sitron HELE DAGEN! Ingen svette eller skummel lukt her, bare lemon fresh, yummy!


Når masken har virket ferdig, jeg har den på i 20 minutter eller til masken er tørr (jeg leste et sted at du ikke skal ha den på lenger enn anbefalt da masken kan begynne å SUGE TILBAKE serumet - men det vet jeg ikke om jeg tror på), så vil jeg jo “låse fast” serumet i huden. MEN HAR DU SETT! Så smidig at Lykoboxen inneholder en dagkrem da!

Not in a bad way, jeg ble bare overrasket!

Löwengrip Instant Glow Whipped Cream er virkelig en superherlig krem som gir glød og beskytter huden mot oksidativt stress med Nicotinamide og Niacinamid. Pluss SÅ HERLIG NAVN! Den stimulerer også kollagensyntesen, men det VIKTIGSTE av alt er at min ektemann sa jeg var kjempefin (det skjer ikke så ofte) selv om jeg var helt usminket! Den eneste forskjellen var at jeg hadde smurt meg med denne dagkremen fra Löwengrip. Den er kjempebra, men vær FORBEREDT PÅ AT DEN LUKTER BANAN!! Det står ikke noe sted, men den lukter virkelig som sånt gult, fluffy banangodteri. Not in a bad way, jeg ble bare overrasket!


Og leppene er selvfølgelig fulle av Champagne!


Håret skinner, jeg er mykt solbrun, huden er mettet med glød fra maske og krem, og armhulene dufter herlig sitrus. Og leppene er selvfølgelig fulle av Champagne! Good Boom Pink Peach Champagne er en svenskprodusert, vegansk og community-fair produsert SUPERHERLIG lipgloss med just a hint of champagne color som gir en levende, herlig glød til leppene. Smaken og duften er i tillegg BEYOND trivelig, så dette er en keeper. Som ALT i Go with the Glow-boksen.

Og du, bare så du vet så er IKKE Lykoboxen en abonnementstjeneste, du går bare inn på boksens side (HER!), velger med et klikk på kjøp-knappen hver måned om vil ha boksen. Og det vil du jo selvfølgelig! Wohoo!

Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion

 

12 nov, 2019

Gi din mening om artikkelen

6 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter