Lykobox: Ray of Light

Velkommen RAY OF LIGHT til Lyko! Den OPPDATERTE Lykoboxen som nå kommer ut med nye temaer men med like herlige produkter som før! Men den første boksen må jo testes og vurderes. Selvfølgelig setter Lyko skjønnhetsredaktør Krizz på saken. Hva slags produkter inneholder den? Hvordan skal de brukes? Og selvfølgelig: er den verdt pengene?

14 mar, 2019
7 liker

WOHOO! HER HAR VI DEN! LYKOBOX 2.0!


Som vanlig er det en skjønnhetsboks fullpakket med herlige skjønnhetsprodukter fra Lykos sortiment til en verdi av MINST 400 kr (minst!!). Nyheten er nå at hver boks har et fantastisk tema og en UTROLIG vakkert designet boks som er like herlig å få som å ha som pynt på en hylle.

Månedens boks er: Ray of Light

Aurora Borealis. Eller nordlys som vi sier på norsk. Midt på vinteren er nordlyset det lyset som hvisker om at det faktisk ER en vei ut av mørket. Og til solen føler for å vise seg litt mer synes vi at DU skal vise veien med en fantastisk glow! I månedens Lykobox, Ray of Light, får du produkter som gjør deg velduftende, oppmyket, fluffy og UTROLIG glødende! Hva sier du til ingredienser som snegleslim, ginseng, 75 sjasminblomster OG mesoterapi i én og samme boks?! Spennende, ikke sant? Pluss at boksen er kanskje det FINESTE som noensinne har inneholdt skjønnhetsprodukter (bare den alene er jo verdt prisen!) Klikk NÅ og oppgrader deg med den første Lykobox 2.0 - Ray of Light!

Ray of Light er for det første en, for å si det rett ut, DØDSFIN eske som jeg kommer til å stille i hyllen på stuen fordi fargene er perfekte til det. I tillegg er innholdet nøye utvalgt og etter et raskt overblikk finner jeg produkter for både rengjøring, fuktighet og godt med glow!

Det er vel like greit å starte med en skikkelig vask. LdB lanserer nye produkter for sommeren og begge to er med i boksen. En shower cream og en body lotion, begge med duften “Citrus Essence”.

LdB, Lait de Beauté, betyr “skjønnhetsmelk” og det er et svensk varemerke grunnlagt i 1945. LdB produseres i Falun, Sverige. Men dusjkremen føles ikke mye svensk med sin utrolig friske og veldig oppkvikkende duft. Mye mer den franske rivieraen enn dalahest om jeg får si det selv. Duften er som en herlig, syrlig sommerdrink og skummet er GUDDOMMELIG! Jeg elsker virkelig at det også går fort å skumme inn kroppen, det verste jeg vet er langsomme dusjkremer som liksom ikke distribuerer seg jevnt, men det gjør virkelig denne. Den skal også være pleiende for huden da den inneholder appelsinekstrakt! Det går fort å skylle den av og huden er myk og ren etterpå. Pluss velduftende. Herlig!

I boksen ligger det også en body lotion. Selvfølgelig smører jeg meg inn når jeg er ferdig i dusjen (skal jo vaske håret også). Det er liksom samme magi her, det er SÅ lett smøre den utover kroppen. Det tar ikke imot noe sted, den glir ut som smør på en het panne (jeg sier ikke at JEG er het, bare at det går lett som på teflon!). Det er samme duft som dusjkremen har, men den er liksom mykere på en måte. Jeg gjetter at det er fordi kremen inneholder rapsolje hvor fettet forsterker og forbedrer duften. Jeg føler jeg er myk i flere dager, men jeg var kanskje ekstremt uttørket. Kjempeherlig krem som ikke er klissete.

Nå er det håret sin tur og her finner jeg også produkter i Lykoboxen. Perfekte travel sizes fra REF. Selv om jeg har vært skjønnhetsjournalist i 10 år har jeg av en eller annen grunn aldri fått testet disse. Forpakningene er stilrene og herlig svenske på en måte - altså moderat designet i beskjedne farger.

REF Intense Hydrate Shampoo er en sulfatfri sjampo med quionaprotein, bergamottolje og kokosolje. Sjampoen er blå, men ikke sånn “sølvsjampo-blå”, mer blånyansert. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er fornøyd da mitt halvblonderte hår ALLTID trekker mot det gule. Jeg må også si at denne sjampoen faktisk er en av de BESTE jeg har testet! Jeg ble helt sjokkert over hvor lett det var å få den ut i hele håret, ned i hodebunnen, ut i lengdene og den ga akkurat passe mengde skum og har en god og diskret duft. Jeg bruker alltid å sjamponere to ganger, men jeg følte ikke at det var nødvendig nå. Definitivt i samme klasse som Olaplex sjampo som vinner priser hele tiden. Denne ønsker jeg meg en STOR flaske av.

REF Intense Hydrate Masque skal gi intensiv fukt og er en hårkur med botaniske ekstrakter spesielt utvalgte for å beskytte, styrke og gi fukt til håret samtidig som den beskytter hårfargen. Jeg liker kuren. Jeg liker duften og konsistensen. Flytter den fjell eller bygger broer? Nja, men den er godt over middels og sammen med sjampoen og balsamen er dette en skikkelig bra trio. Derimot er jeg ikke like imponert av REF Intense Hydrate Conditioner. Ikke spesielt imponert faktisk. Det virker som om REF har tatt bort alt vann fra produktet (som egentlig er bra da det blir mer konsentrert), men det er så vanskelig å få balsamen ut i håret. Jeg må påføre og gre, påføre og gre, og påføre igjen. Resultatet er fint, men sammenlignet med hvor BRA sjampoen var ble jeg virkelig sjokkert over balsamen.

Når håret er vasket og kroppen innsmurt med LDB Citrus Essence Lotion graver jeg videre i Lykobox Ray of Light. Det er jo hele tre KANONPRODUKTER igjen! To herlige ansiktsmasker og et vidunder til dagkrem. Dette er jo perfekt for - ja du gjettet rett - DOBBELMASKING!

Dobbelmasking betyr enkelt og greit at du bruker to masker rett etter hverandre, ELLER, at du legger dem på ulike soner i ansiktet samtidig - avhengig av hvilke behov du har. Har du fet t-sone kan du legge en leiremaske der og en fuktmaske på kinnene osv. Her er det ville vesten, no rules apply, og det er bare å kjøre på. Jeg tenkte å bruke begge maskene etter hverandre og i hele ansiktet (gjør det litt enklere spesielt da ene masken er en sheet mask, hehe..).

- Vil du ha en snegle på øyet? - Nei, men gjerne en i pannen takk, kjempebra mot rynker!


Jeg starter med MISSHA Skin Essential Sheet Mask Ginseng & Snail som er FULLPROPPET med godsaker perfekt for grov, tørr hud uten glød (dvs. MIN HUD!). Sneglesekretekstraktet virker kanskje skummelt, men det er Koreas beste hudpleieingrediens og sekretet tilfører proteiner til huden og gjør den mer elastisk. I tillegg inneholder den ekstrakter fra fuktighetsgivende Hyaluronsyre og rød ginseng som inneholder saponiner som gjør huden myk og er rike på antioksidanter. Her blir det både GLOW og masse herlig PLUMP i huden! Masken har kanskje ikke perfekt passform for mitt ansikt, men den er ladet med serum og etter ca. 20 minutter masserer jeg inn gjenværende serum i ansiktet, dekolletasjet OG på håndryggene! Perfekt!

Etter snegleserumet er det PERFEKT å legge Filorga Meso Mask Anti Wrinkle Lightening Mask! Akkurat som den andre masken er dette GLOW og PLUMPING på høyeste nivå! Filorga er et av verdens mest avanserte produktsystem ut fra et ingredienssynspunkt med en INCI-liste like lang som armen min, og de er så UTROLIG bra! Her er det fokus på mesoterapi som i behandlingsverdenen betyr at du fører fukt så langt ned i huden det går (f.eks. med Microneedling). Filorgas maske skal altså fikse det selv helt uten nåler eller terapeuter. Og det gjør den bra! Etter ca. 20 minutter er huden HELT magisk strålende! Da har serumet fra sheet masken blitt trykt langt ned i huden av mesoterapieffekten av Filorgamasken og huden er myk, smidig og med en utrolig HERLIG følelse!

Er boksen tom nå? NEI! Vi har igjen ett produkt! En skikkelig STJERNE! Decléor Aurabsolu Anti-Fatigue Glow Cream inneholder i sin originalstørrelse hele 250 sjasminblomster i hver krukke! Med noen raske tastetrykk regner jeg ut at min travel size inneholder HELE 75 sjasminblomster! Det er jo helt syyykt! Kremen er en dagkrem som også inneholder essensielle oljer av Jasmine Absolute, planteekstrakter fra Tamarind, Samphire og Pomerans. Sammen skal disse ingrediensene slette alle trøtthetstegn (wohoo!). Som kronen på verket både beskytter og pleier denne kremen huden hele dagen. Den lukter utrolig godt og gir et fantastisk resultat. Jeg er myk og har en glød som kan konkurrere med nordlyset!

Så, svaret på spørsmålet: Er boksen verdt pengene? YEEESSSS!!!


Lykoboxen er IKKE en abonnementstjeneste, det er bare å gå inn på boksens side og klikke på “KJØP” hver måned om du vil ha den. Men det vil du jo selvfølgelig! Wohoo! KLIKK HER!

Av: skönhetsredaktör krizz norman

 

14 mar, 2019

Gi din mening om artikkelen

7 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter