Lykobox: With Love

With Love er akkurat som navnet tilsier: en eske som kommer til deg full av kjærlighet! Her får du kjærlighet til håret, huden og til og med underlivet! With Love er Lykos andre oppdaterte Lykobox og hey, de blir bare bedre og bedre! With Love er jo nesten full pott - og skikkelig bra nå på våren når vi snakker fukt, fukt, FUKT! Men som vanlig stiller Lyko Magazine de skikkelig tøffe spørsmålene: Hva slags produkter er det? Hvordan skal de brukes? Og selvfølgelig: er Lykoboxen verdt pengene?

10 mai, 2019

Månedens box er altså: With Love.

“Med kjærlighet. Kjærlighet defineres som et spektrum av følelser som preges av ømhet, hengivenhet, og viljen til oppofring. Kjærligheten kan være rettet mot hva som helst egentlig, kunst, musikk, et fotballag, en partner eller et husdyr. Vi i Lyko elsker jo skjønnhet. Men vi elsker også dyr, natur og en ren, fin verden. Derfor har vi nå skapt den vakre esken “With Love” som inneholder spennende og helt veganske produkter som er snille mot både dyr og natur. Og deg da selvfølgelig!”


Selve esken er en helt unik kreasjon av trendy “dusty rose-kulør” som passer like godt som innredning som beholder for disse spennende skjønnhetsproduktene.

SÅ HVA HAR LYKO I ESKEN DENNE GANGEN?


Jeg åpner mitt aller første With Love-produkt: En svensk og økologisk Foaming Wash Gentle fra det utrolig populære selskapet Maria Åkerberg. Jeg har testet veldig få produkter derfra, så jeg åpner det hygieniske produktet med andakt. Det som er viktig for meg med ansiktsrengjøringer er at 1) de fjerner sminken da jeg ikke orker å holde på med dobbel rengjøring eller annen ekstrajobb, 2) de får ikke etterlate huden stram og tørr etter vask og 3) de må gjerne være myke, velduftende og skumme litt godt. Og jeg må si: check, check og check! Etter en skummende og herlig vask ser jeg ingen kjedelige vaskebjørnringer under øynene og huden føles hel, ren og myk. Jeg er faktisk imponert og forstår nå hvorfor Maria Åkerberg er et av Lykos mest populære varemerker (fås på lyko.se).

Neste test krever at jeg hopper inn i dusjen. Nå er det spennende saker på gang! Ikke bare et trivelig svensk hårpleieprodukt, men også et trivelig svensk intimprodukt! Så gøy!

Sjampoen jeg tester først kommer fra Ref og heter Ultimate Repair Shampoo. Det høres eksepsjonelt bra ut da jeg holder på å bleke mitt mørke, frizzy og fuktfattige hår. Allerede etter noen sekunder skjønner jeg at denne sjampoen er SKIKKELIG fuktighetsgivende. Allerede som sjampo! Vanligvis er det jo først med hårkuren eller balsamen en merker hvor fuktighetsgivende et produkt er, men ikke ved dette tilfellet. Jeg sjamponerer to ganger og håret er altså… hvordan skal jeg beskrive det… det føles ikke “skinnende rent” men jeg har jo vasket det skikkelig to ganger så det er jo selvfølgelig rent. Men det er liksom ikke tørt, det føles… annerledes.

Den vet hva den skal gjøre og den gjør det på mitt hårJeg fortsetter med hårmasken, du bruker alltid en hårkur FØR balsam da sjampoen åpner hårstrået for å dra ut smuss, hårkuren fyller hårstrået med en mengde godsaker og balsamen lukker deretter hårstrået slik at maskens vitaminboost holder seg på plass. Masken heter Ref. Ultimate Repair Mask og ja, den føles både reparerende og SKIKKELIG fuktighetsgivende. Jeg har den i håret i ca 5 minutter. Mer enn det orker jeg ikke, pluss at jeg merker allerede når jeg legger i masken at den er, hva skal man si, potent. Den vet hva den skal gjøre og den gjør det på mitt hår. Big time! Når jeg skyller den ut føles det ikke ut som jeg trenger balsam, men jeg VET jo at jeg må lukke hårstrået.

REF Ultimate Repair Conditioner er også, som de to andre produktene fra Ref., ladet med proteiner - hårets byggestener. Om du har ødelagt og slitt hår er det bra å bruke et eller flere proteinprodukter for å bygge tilbake hårstrået, men pass på så det ikke blir for MYE protein. Da kan hårstråene bli harde og faktisk KNEKKE i stedet. Så akkurat passe er best og bland gjerne protein med fukt. Det føles det virkelig som at Ref. har gjort. Balsamen er ganske tung, dette er ikke en hårrutine for deg med tynt, nordisk hår, men passer meg med ganske grov hestemanke helt perfekt. Det er nesten så det blir en anelse for kraftfullt selv for meg! Som sagt: potente produkter! Og VELDIG drøye!


Nå kommer jeg til en av Lykoboxens mest spennende produkter: Deodoc Mini Wash Fragrance Free! Jeg har lest så mye og skrevet enda mer om DeoDoc, men faktisk aldri testet noen av deres produkter. Sååå here we go! Svenskprodusert og utviklet av kvinnelige leger og spesialtilpasset etter den sensitive huden i underlivet. Er det virkelig forskjell mot vanlig såpe? Det første som slår meg når jeg tar litt produkt i hånden er at den er SUPERVAKKER! Ja, altså selve dusjkremen. Den er hvit, perlemorfarget og skimrende. (Jeg prøvde å ta et bilde men det så bare ut som jeg hadde noe annet i hånden...kremt…) Såpen er superherlig, megadrøy og ja, den føles skikkelig bra. Det er vanskelig å skille den fra annen såpe, men er du veldig sensitiv burde du virkelig teste ut denne!


Jeg så også ut som om jeg hadde badet i smør...
Med velduftende, rent og mykt hår går jeg over til neste produkt. Også en nyhet for meg! Hjärtligt Hair Strength Drops. Her får jeg et flott fullsizeprodukt, score! Duften er fantastisk! MELON! YES! Dette er et svenskprodusert, vegansk hårserum som lover å gjøre håret mykt, glansfullt og uten frizz. Høres jo helt perfekt ut! Men her vil jeg legge inn en liten advarsel! Jeg har tykt og mye hår, og jeg tok noen dråper av serumet da jeg tenkte at jeg kom til å trenge minst den mengden. Noen dråper var WAAAY too much! 1-2 dråper hadde vært nok! Her har du et SUPERKONSENTRERT serum som virkelig gir alt og litt til. Ja, jeg ble glansfull og frizzfri. Jeg så også ut som om jeg hadde badet i smør, så... Reduser antall dråper og nyt et fantastisk produkt!Når jeg likevel er inne på hår går jeg løs på det siste produktet i den sjangeren: Ref. Fiber Mousse 345. Jeg er kanskje en dinosaur, gjenlevende fra en svunnet tid, men jeg ELSKER mousse! Jeg forstår ikke hvorfor mousse-trenden døde ut? Joda, det kom en drøss av andre innovative produkter som skal gjøre samme nytten, men de har aldri prestert like bra som en skikkelig fin mousse. Refs fibermousse er en smidig mousse med fiber som gjør håret tykkere og fyldigere ved å tilføre volum og tekstur. Og det gjør den absolutt. Fyldig volum, herlige krøller og absolutt en skikkelig, skikkelig bra mousse!


Det siste produktet i denne herlige With Love Lykobox er en håndkrem fra det nå klassiske og utrolig populære selskapet eos. eos er absolutt best kjent for sine herlige og økologiske runde leppepomader (utrolig populære blant både hunder og barn kan jeg bekrefte), men eos har også skikkelig herlige håndkremer i fine forpakninger! Eos Vanilla Hand Lotion er en veldig herlig håndkrem med en utrolig god lukt. Akkurat nok vanilje, ikke kvelende, bare god. Kremen er fuktighetsgivende og absorberes veldig raskt av huden så du unngår å bli klebrig etter å ha smurt deg (eller så er bare mine hender supertørre). Den fine forpakningen har bare ett problem: Hva gjør jeg når den er nesten tom? Det blir veldig vanskelig å få ut de siste dråpene… jaja, da kjøper jeg vel bare en ny With Love Lykobox og løser det problemet, haha!


Mmmm lukter såå godt av vanilje og orkidé (og orkidévanilje!)

ER LYKOBOXEN WITH LOVE VERDT 149 KR? HELL YEAH!


KJØP WITH LOVE HER!!!Av: skönhetsredaktör krizz norman
10 mai, 2019

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019