Redaktørens topp 10 hudfavoritter!

Med et enkelt, men effektivt, innhold og sparsommelige forpakninger finnes nå ENDELIG den herlige kategorien «Dermatologisk hudpleie» her på Lyko! Helt MAGISKE produkter som fortjener å løftes opp og frem. Her finner du nemlig hudpleie som er enkel å forstå seg på og som passer for ALLE. Men hva er forskjellen mellom dette og profesjonell og kosmetisk hudpleie? Og med en helt ny kategori med hudpleieprodukter – HVOR SKAL VI STARTE? Jo, Lyko Magazines redaktør Krizz har satt sammen sin egen topp 10-liste med FANTASTISKE dermatologiske hudpleieprodukter fra Lykos sortiment! Du bør virkelig TESTE ALLE!

07 mai, 2020
7 liker


Litt forenklet kan vi si at kosmetisk hudpleie kan kjøpes i vanlige butikker, det er herlig hudpleie som gjør at huden føles glatt og myk. Profesjonell hudpleie velges ut av dyktige hudterapeuter til deg personlig, og kan være så effektive at de forandrer, forskjønner og forynger. Dermatologisk hudpleie er effektiv, styrkende, beskyttende og tilpasset. Innholdet er veldokumentert og velrennomert av både apotek og hudleger. Dermatologisk hudpleie er for deg som vil ha styrkende, resultatdrevet supermild og enkel hudpleie som ikke koster skjorta.

Dermatologisk hudpleie er for deg som vil ha styrkende, resultatdrevet supermild og enkel hudpleie som ikke koster skjorta.

 
Og for å vise deg et lite utvalg fra Lykos gigantiske og fine dermatologiske sortiment har vi laget denne topp 10-listen (som var kjempevanskelig å sette sammen på grunn av SÅ mange UTROLIG bra produkter).


10. plass  
Dette populære og superbra serumet er SÅ bra og LIKEVEL på 10. plass på listen! Skjønner du hvor bra saker dette er? Ingredienslisten er enkel: termalsk kildevann fra Vichy og hyaluronsyre. Navnet er MINÉRAL 89, og tallet 89 er fordi det er 89% mineraliserende termalsk kildevann, rikt på 15 mineraler, som booster hudens motstandskraft. Dette plumpende og mykgjørende serumet balanserer huden ved å gjenopprette hudens pH-verdi, styrke hudens motstandskraft og fremskynde regenerering av celler. Og samtidig føles det godt!


9. plass
Denne perlen er perfekt for alle latsabber der ute (inkludert meg selv SELVFØLGELIG!). Her har du et produkt som gjør deg både MYK, REN og FUKTIGHETSRIK SAMTIDIG! “Hvordan virker dette da?”, spør du kanskje.. Eller kanskje ikke siden navnet faktisk er “Shower oil”... Eucerin pH5 Shower Oil er spesielt utviklet for sensitiv hud. Den inneholder VELDIG milde rengjørende ingredienser som beskytter hudens egne enzymer. I tillegg får hudens egne lipider (fett) påfyll av dusjoljen så huden føles silkemyk etterpå - selv om du dusjer ofte. Kjempebra for deg med sensitiv hud som også blir lett irritert. Uparfymert.

Så verdt en investering!

8. plass
En god rengjøring er faktisk viktig, og denne fra det nye merket CeraVe er HEEEELT TOPP!! CeraVe Hydrating Cleanse er en lett gel-formel i en hygienisk pumpeflaske som er lett å fordele på ansiktet, løser opp og rengjør (og ja! Den tar også sminke!!), den skummer kanskje ikke supermye, men helt ok. Ingen duft å snakke om, bare en skikkelig trivelig, effektiv og supermild rengjøring for SUPERPRIS! Den inneholder i tillegg tre essensielle ceramider og hyaluronsyre. MVE-teknologi (Multi Vesicular Emulsion Technology) frigjør kontinuerlig fuktighetsgivende ingredienser i 24 timer og bidrar til å holde huden myk hele dagen. Uten parfyme. Hypoallergen. Så verdt en investering!


7. plass
Ååå min elskling! Denne har jeg hatt i FLERE år. ELSKER DEN! Dette er noe så sykt som en SÅPEFRI KROPPSSÅPE! Cetaphil Body Wash lukter ingenting/ganske ekkelt, men - MEN - den gjør huden superren og supermyk UTEN å bli oljete eller innsmurt på noe som helst måte. Den “reparerer” huden din, så du trenger nesten ikke smøre deg etter en dusj! Passer kjempebra for alt fra nyfødte til deg med supertørr og kløende hud, og alle der imellom.
Den “reparerer” huden din, så du trenger nesten ikke smøre deg etter en dusj!

Forskning har vist at tapet av fillagrinprotein i huden kan gjøre huden mer sensitiv for irriterende stoffer, som fører til tørrhet og kløe. Cetaphil Body Wash rengjør med en patentert formel som kombinerer ceramid- og fillagrinteknologi for å beskytte og gjenopprette hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Og den er ganske DRØY (men som sagt, lukter ikke kjempegodt).


6. plass
En skikkelig bra håndkrem er like vanskelig å finne som en skikkelig bra foundation. Du må gå gjennom en hel gjeng før du finner en knallbra krem (og da er den sikkert også superdyr). Men HER har jeg funnet en såkalt “Holy grail”! Det for meg ganske nye merket CeraVe har vist seg å være et av mine absolutte favorittmerker! Enkel og SMART! For denne håndkremen, CeraVe Reparative Hand Cream, forsvinner inn i huden før du har rukket å ta på korken! BRILLIANT formel som gjør at du får fukt på et blunk og den følelsen holder LENGE. Denne håndkremen gir også en beskyttende barriere til huden. Med tre essensielle ceramider og hyaluronsyre. MVE-teknologi (Multi Vesicular Emulsion Technology) frigjør kontinuerlig fuktighetsgivende ingredienser i 24 timer og bidrar til å holde huden myk hele dagen. Uten parfyme. Hypoallergen og skikkelig bra.


5. plass
Plass nummer 5 og midt på listen finner vi en produktgruppe JEG ikke bruker så ofte - så når jeg først gjør det må den være BRA. Jeg skjønner at jeg er litt uvanlig og at det er normalt å smøre seg inn i noe herlig godlukt etter dusjen, men jeg rekker ikke/vil ikke og har klart meg ganske bra. Til jeg helt plutselig får krokodillehud på bena, og da må det BRA saker til. Og SKIKKELIG bra saker er denne: La Roche-Posay Lipikar Balm AP+.
Til jeg helt plutselig får krokodillehud på bena, og da må det BRA saker til.

Ja, det er jo dette med dermatologisk hudpleie, hverken forpakningene eller navnene er spesielt sexy. Det er ikke viktig, for dette er BRA SAKER! Jeg elsker også at forpakningen er så smidig, kremen er utrolig tykk og rik, men er likevel lett å fordele på kroppen og den kleber ikke så mye, samt at den trekker inn raskt og resultatet holder i FLERE dager. Jeg bruker også denne på barna mine når det trengs. GULL! På La Roche-Posay har de lenge forsket på hudens mikrobiom, det økosystemet av mikroorganismer som finnes på huden og holder den i balanse. I denne hudkremen, Lipikar Balm AP+M, brukes en ny teknologi hvor AP+M (som står for Aqua Posae + Microresyl) kombineres med termalsk kildevann for å berolige og pleie huden, og dette reduserer kløe forårsaket av tørr hud. En lotion som passer sensitiv og irritert hud, og hud med tendens til atopi. Passer for både spedbarn, barn og voksne, og de som ikke orker å bruke lotions til vanlig.


4. plass
Nå kommer vi til den utrolig interessante delen av listen - toppstriden. Det har ikke vært lett å velge ut favoritter da jeg mer eller mindre har ELSKET alle produkter i denne kategorien. Og selvfølgelig også denne. En utrolig lett, men superpotent krem fra Vichy som virkelig gir fukt i mer eller mindre 24 timer. Til tross for at denne ligger på fjerdeplass har jeg litt negativt å komme med. Først lover kremen fukt i 48 timer, det er bare tull, ingen krem kan gjøre det. Så kommer den i en krukke som er litt uhygienisk, og i tillegg er den en anelse parfymert - men med en herlig duft. Til tross for disse 3 “cons” er dette en SUPERHERLIG ansiktskrem! Vichy Aqualia Thermal Rehydrating Creme Rich skal også hjelpe til med å gi beskyttelse mot forurensningspartikler og er formulert med ingredienser av 97% naturlig opprinnelse. VELDIG herlig ansiktskrem! OG JEG SER AT DEN OGSÅ FÅS MED SPF! TOPP!


3. plass
Om du har orket å lese så langt eller bare hoppet rett til topp 3 får vi la være usagt, haha.. Her kommer de 3 produktene som har fanget min oppmerksomhet MEST av alle disse helt utrolige hudpleieartiklene. CeraVe Facial moisturizing lotion AM ligger på tredjeplass. 
Ååå denne perlen er så FIN!

Her har vi det “nye” merket CeraVe som virkelig har tatt meg med storm. Her har de skapt en SUPERLETT dagkrem MED SPF 25! Ååå denne perlen er så FIN! Den både fukter og bidrar til å styrke den beskyttende hudbarrieren samtidig som den har en bredspektret beskyttelse med UVA/UVB. I tillegg inneholder den tre essensielle ceramider, niacinamid og hyaluronsyre. MVE-teknologi (Multi Vesicular Emulsion Technology) frigjør kontinuerlig fuktighetsgivende ingredienser i 24 timer og bidrar til å holde huden myk hele dagen. Tetter ikke igjen porene. Uten parfyme. Hypoallergen. NAMMIS!

2. plass
Ingen toppliste er vel komplett uten en såkalt “SOS-krem”? Ikke tenk en klassisk Eight Hour Cream, ei heller en Aquaphor. Fra La Roche-Posay kommer en lett krem, La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 (jaja, navnene igjen da), som ikke er et dugg fet, bare beroligende, styrkende og beskyttende. Denne kremen kan du bruke på ekstremt tørre og irriterte hudområder, små skader, ødelagte neglebånd, albuer, sår osv. Den er ikke superbra på leppene da den ikke fungerer “på den måten”. Denne kremen er liksom en magisk sårlegende medisin som umiddelbart forsvinner ned i huden og reparerer og styrker den innenfra - HELT UTEN Å KLEBE. Perfekt å alltid ha hjemme!

det er den BESTE investeringen i ansiktshudens fremtid

1. plass
Nummer 1 da? Ja, det var faktisk en klar vinner, selv om det er så mange gullkorn på denne listen. Her er en diamant, et produkt du bør investere i. Den tar ETT sekund å påføre. Den vises ikke. Den føles ikke. Men det er den BESTE investeringen i ansiktshudens fremtid. Det er ikke rakettforskning, det er SPF. Men også kanskje verdens beste SPF. La Roche-Posay Anthelios Ultra Light Creme SPF50+ er en ultralett - ULTRALETT - solkrem med høy faktor som passer ansiktet og den sensitive huden rundt øyeområdet. Den inneholder også det kjente kildevannet fullt av mineraler som er bra for huden. Du rister den rare flasken og drypper ut noen dråper. Den tynne emulsjonen forsvinner umiddelbart på huden og etterlater en fantastisk pudrete overflate som er kjempebra å legge sminke på - uten å tette igjen porene. Med bare noen dråper for ansiktet har du skapt en høy, fotostabil og bredspektret UVA-/UVB-beskyttelse mot solen. Ekstra vannresistent OG svetteresistent. Uten parfyme og hypoallergen. KJØP NÅ!

Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion
07 mai, 2020

Gi din mening om artikkelen

7 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter