Sjekk ut høstens nyheter!

Bli med når vi åpner og tester de siste høstnyhetene! Her sjekker vi ut alt fra en ny parfyme, en spennende mascara, luksuriøse leppestifter, foundations og herlige kremer. Du finner videoen lengst ned på siden!

29 okt, 2019
13 liker


Vi starter med en hudpleienyhet fra Biotherm!

Amber Algae Revitalize Night er en anti-aging nattkrem beriket med Amber Algaes styrkende kraft. Vi liker teksturen og konsistensen på denne kremen, og den lukter ikke så mye, noe som er bra, for da har jo produsentene fokusert på bra innhold, og mindre parfyme, 

Du skal ikke bare gå etter hvordan en krem lukter, for du vil at den skal inneholde bra ingredienser og mindre parfyme

noe vi faktisk ikke vil ha i ansiktskremen. Der vil vi kun ha pleiende, fuktighetsgivende ingredienser. Morgenen etter skal huden føles styrket, behagelig og oppfrisket.Lykos skjønnhetsredaksjon har hatt liiiitt problemer med uttalen når det kommer til denne parfymen. Cacharel Yes I Am Pink First er en duft som gjør at du skiller deg ut i mengden. Vi liker både flasken og innholdet. Fin på baderomshyllen, og den lukter fresht av bringebær og pære. En glad, herlig duft som løfter humøret umiddelbart!

 


En nyhet på mascarahimmelen er On The Rise Volume Liftscara fra NYX Professional Makeup.

Denne mascaraen lover å ta vippene dine til nye høyder, bokstavelig talt. Tanken er at den skal “curle” vippene dine så du ikke trenger å bruke vippetang.

Jeg kan KANSKJE tenke meg å teste denne mascaraen uten å bruke vippetang først, selv om jeg har Sveriges retteste vipper

 Mascaraen har en innovativ applikatorfunksjon, med et halvt timeglassformet, rundt børstehode for å gi dramatisk, intenst volum og seriøst løft. Vår skjønnhetsredaktør Krizz kan KANSKJE tenke seg å teste denne mascaraen uten å bruke vippetang først, (noe hun ellers aldri ville gjort), så det mener vi virker lovende!Den største nyheten fra Yves Saint Laurents makeup denne sesongen er jo UTEN TVIL leppestiften Rouge Pur Couture Sheer Matte! Dette er en oppdatert versjon av den moderne klassikeren Rouge Pur Couture som gir en mer transparent, naturlig finish på leppene.

Skjønnhetsredaksjonen ELSKET denne leppestiften. Både den luksuriøse hylsen, den pigmenterte fargen, og leppestiftens innovativt spisse form, som gjør det enkelt å forme leppene nøyaktig og perfekt. Et herlig tilskudd på baderomshyllen, i følge oss!
Vi kan ikke få nok av foundations med flere funksjoner, som denne lille godsaken fra Maybelline. Dream Urban Cover er noe så smart som en utjevnende foundation som inneholder SPF 50 (!) OG beskytter huden mot forurensning og frie radikaler.

Å finne rett foundation er som å finne "the holy grail" innen skjønnhet

Formelen er lett og flytende, med en byggbar dekning som tar vare på huden mens den jevner ut og glatter over. Formelen beskytter og styrker huden med antioksidanter.

Innkjøperen Jolina ble gira på å slå til på denne foundationen så fort hun hadde testet den og kjent hvor lett og herlig den føltes på huden.Maybelline
kommer også med en herlig liten flytende concealer, som er magisk for å dekke mørke ringer under øynene, kviser og ujevnheter.

Formelen er veldig lett og følger med huden, og den legger seg ikke i linjer eller skjolder, noe som er et stort pluss!

Superstay Full Coverage Concealer har en innebygget applikator som gjør at formelen lett glir over huden og gir en nøyaktig og jevn påføring. Concealeren gir et langvarig, vannfast resultat som ikke smitter utover, og kan påføres i flere lag ved behov for ekstra dekning. Vi gir to tomler opp for den lette formelen som likevel dekker det du vil korrigere. 


Og HER ser du hele videoen, hvor vi åpner og tester nyhetene!

 

29 okt, 2019
Linn Ulvko

Gi din mening om artikkelen

13 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter