I Mitt Baderomsskap - Sommerhår

En perfekt hårfrisyre er noe mange forbinder med Isabella Löwengrip, og her viser hun hvilke produkter hun bruker for å få til sine bølgende lokker i sommer. Sjekk ut Isabellas favoritter fra blant annet Amika og L’Oréal Professionnel, samt les om hvordan hun tar vare på håret sitt på sommeren!

01 jul, 2019
1 liker

Nå er det virkelig høysommer i Norge og de fleste av oss passer på å være ute så mye som mulig. Men hvor herlig solen og varmen enn er så sliter det på både hud og hår. Håret blir kjempeslitt av solen og i tillegg vasker du som regel håret mer enn vanlig, noe som blir en ytterligere påkjenning for håret. Mitt beste triks er fukt. Sørg for å fukte skikkelig på sommeren, mer enn du tror. Jeg har sammen med Lyko valgt ut mine absolutt beste produkter for å ta vare på håret i sommer, så bra!Som sagt er fukt kjempeviktig og jeg mener at man bør investere i produkter som fukter håret på dypet. Derfor er denne sjampoen fra L’Oréal Professionnel så bra! Sjampoen har virkelig en herlig konsistens og føles luksuriøs. Fint hår i sommer begynner allerede i dusjen. Jeg bruker hårkur året rundt men på sommeren bruker jeg det nesten hver gang jeg vasker håret. Jeg liker når hårkuren er ekstra tykk i konsistensen, som denne, også fra L’Oréal Professionnel.

Trikset med hårkur er å bruke det ved så mange anledninger du bare kan. Mange har tilgang til badstu på sommeren, det er perfekt å ha i hårkur når du sitter i badstu! Om du som jeg også kan bli litt grønn i håret av basseng med for mye klor, bad da med hårkuren i. Det blir som en beskyttelse for blondt hår. Eller bare når d soler deg, hårkuren får i tillegg en mer intensiv effekt da og du beskytter håret mot solen. Du må teste denne fra L’Oréal Professionnel!
Å bruke varmebeskyttelse og UV-beskyttelse for håret burde være en like klar selvfølge som å bruke solkrem på kroppen. Jeg elsker produkter med flere funksjoner og denne som også er fra L’Oréal Professionnel har akkurat det. Den gir bl.a. næring, reparerer, gjør håret lettere å gre ut, gir varmebeskyttelse og minsker frizz. Virkelig verdt å investere i, så slipper du å kjøpe så mange ulike produkter. Et ytterligere produkt som er et must i sommer er Amikas Anti-Humidity spray. Det er en varmeaktiverende spray som beskytter håret mot sol og luftfuktighet. I tillegg lukter den herlig.
Før sommerens fester trenger vi gode verktøy som gjør at håret holder seg stylet og fint selv når det er fuktig ute. Et nytt produkt jeg har falt for er ytterligere et fra Amika, deres Blow-Out spray. Det er en volumspray jeg kombinerer med min absolutt beste volumspray, All Time High fra Löwengrip. Jeg hater når håret er flatt, noe det lett kan bli på sommeren. All Time High er laget for å skape volum fra røttene! Når håret er nyvasket og nyfønet sprayer jeg inn volumspray og rufser rundt med fingrene.


Så tips til fint sommerhår - fukt, solbeskyttelse og et grunnlag med bra volumspray i hodebunnen. Ha alltid med Anti-Humidity spray i vesken, det er ikke gøy når du har krøllet håret i 1 time og så forsvinner alt med en gang. Så sørg for å pakke toalettmappen for sommeren med alle nødvendige hårprodukter!
01 jul, 2019

Gi din mening om artikkelen

1 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter