I mitt baderomsskap - Sommersminke

Hva skjer hjemme hos Isabella Löwengrip på søndager? Jo - egentid i form av en varm kopp te, luksuriøse magasiner og herlige produkter! Vi får komme inn i det aller helligste - nemlig baderommet. Bli med når Isabella avslører sine sminkefavoritter for sommerhalvåret!

09 jun, 2019
2 liker


Akkurat som min parfymegarderobe og vanlige klesgarderobe endres den sminken jeg bruker i løpet av året. På våren og sommeren bruker jeg lysere toner og en lettere foundation. Her er mine favoritter fra Lyko som bidrar til/skaper/legger basen for en fin sommersminke.


Highlighter for meg er som melk og smør for den typiske svensken, skikkelige basevarer! Jeg bruker kanskje ikke highlighter som man skal. Jeg starter med en lys highlighter, denne fra L’Oréal, som jeg blander med ansiktskrem. Den smører jeg i hele ansiktet for en skikkelig glødende base. Deretter blander jeg en bronsefarget highlighter med foundation, også denne fra L’Oréal.


Nå går jeg mot en lysere periode når det gjelder neglelakk. Jeg elsker ulike nude farger og OPI har en ny kolleksjon som heter “Always bare for you” med de perfekte nude nyansene. Et tips er å bruke under- og overlakk for å få lakken til å sitte lenger.


Denne primeren fra YSL har vært en favoritt i ov
er et år. Det er en perfekt primer som gjør at sminken legger seg jevnt. Det beste med denne fra YSL er at den ikke er matt! Huden blir glødende og det elsker jeg. De fleste silkeprimere skaper den fløyelsmyke følelsen på huden, men de inneholder sjelden glow, noe denne har! Helt herlig, dere må teste.


Når det kommer til foundation bruker jeg aldri én nyanse. Ettersom at jeg alltid bruker tan drops eller selvbruning trenger jeg ulike nyanser for å finne rett farge til ansiktet. Jeg blander oftest 2-3 ulike foundations, nå bruker jeg denne fra Lancôme. Den er litt lettere enn den jeg pleier å bruke fra Armani, perfekt for varmen.


Rouge er en viktig detalj som virkelig løfter sminkelooken. Det kan være bra å finne en tone som fungerer uansett nyanse i ansiktet. Jeg bruker alltid korallfarger, korall passer uansett om du er blek eller brun. Denne fra Hot Mama har jeg brukt lenge, den har en perfekt koralltone med et kjempefint skimmer.


Det finnes virkelig et hav av øyenskygger og alle brukes på ulike måter. Når jeg sminker øynene vil jeg alltid ha en lys base. Denne fra Helena Rubinstein er en perfekt øyenskygge i kremformat som kan brukes som base. Jeg dekker hele øyet helt opp til brynene. Det blir lettere å jobbe med øyenskyggene om du har en krembase som binder sammen fargene. Da drysser det ikke like lett under øynene.

 

09 jun, 2019

Gi din mening om artikkelen

2 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter