Topp 10 bestselgende produkter på Lyko Finland i 2019

Du vet kanskje allerede at LYKO i dag er en av Nordens ledende aktører innen profesjonell hårpleie og skjønnhet? Men sånn har det jo selvfølgelig ikke alltid vært. Lyko startet som et lite, familieeid selskap i Dala-Järna, Sverige allerede i 1952, og nettbutikken lyko.se dukket opp i 2004. Tenk at alle i familien Lyko FORTSATT jobber i selskapet på en eller annen måte! Så heftig! I mars 2017 dro lyko.no i gang i Norge og 1. juni var en historisk dag da Lyko slo opp “dørene” til den finske nettbutikken! Og NÅ! Nååå skal vi se hvilke herlige skjønnhetsprodukter som har lokket mest i Finland i 2019. SÅ SPENNENDE!!

10 jan, 2020
3 liker
10. plass
RefectoCil
Ah, det starter sterkt med bryns- og vippefarge fra ReflectoCil! Så herlig å slippe å sminke seg hele tiden, med en hjemmebehandling har du “mascara” og “bryn” i flere uker!

 
9. plass
Dermatrisse tannblekingspenn
Oh! En spennende tannblekingspenn! Et smart system hvor du pensler på en gelé og bare venter 60 sekunder for effekt! Må jo funke når den ligger på 9. plass!

 
8. plass
The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion 30ml 
Akkurat som i Sverige topper The Ordinary listen, og på 8. plass finner vi et sterkt Retinoid. Retinol og Retinoider er det eneste vi finner forskning på at virkelig kan minske rynker i huden. Brukes som et serum.


7. plass
Olaplex Hair Perfector No 3 100 ml
Olaplex skapte en revolusjon da den kom på markedet! Dette er en hjemmebehandling som du faktisk bruker FØR sjamponering. Akkurat som øvrige Olaplex-produkter reparerer No.3 Hair Perfector disulfidbindinger i håret og gjør ødelagt hår helt igjen! Kombiner VELDIG gjerne dette produktet med sjampo og balsam i samme serie! (HERLIG DUFT!)

 
6. plass
Wella Professionals SP Wella Luxeoil
Fantastisk og elsket av (nesten) alle! En hårolje som fukter, gir glans og styrke til håret - og LUKTER GODT! Oljeblandingen trenger inn i håret for å forvandle det, innenfra og ut, og beskytte keratinet. For umiddelbar mykhet som varer. Med argan-, jojoba- og mandelolje.

 
5 .plass
The Ordinary Direct Acids AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 
Enda et produkt fra The Ordinary på topplisten! Denne gangen er det et peelingprodukt som brukes for å lyse opp huden, jevne ut hudens overflate, fjerne urenheter og øke gløden i huden. Ved kontinuerlig bruk forbedrer den ujevn hudstruktur og minsker utseendet av fine linjer.

 
4. plass
PIXI Glow Tonic 250 ml 
Det svenske merket PIXI har vært banebrytende i mange år! (Nylig med sin Retinol tonic!). Glow Tonic er nesten IKONISK fordi den ble utsolgt i flere omganger da den ble lansert! Dette eksfolierende ansiktsvannet, beriket med ginseng og fruktose, tighter opp huden og gir en fastere følelse. Kontinuerlig bruk etterlater en klar og fin hud med strålende glød.


3. plass
The Ordinary Hydrators and Oils Hyaluronic Acid 2% + B5  
The Ordinary tok verden med storm allerede ved lansering. De fokuserer på høykvalitative og mesteparten veganske produkter med funksjonelle ingredienser til SKIKKELIG lave priser. Dette populære produktet, et serum, inneholder 2% hyaluronsyre som gir fukt på dypet. Fukten på hudens overflate forsterkes ytterligere med vitamin B5.

 
2. plass
CCS Foot Care Cream 
CCS Fotsalve! Å, så gøy! Enda en svensk oppfinnelse, og så høyt oppe på listen! CCS Foot Cream inneholder fuktbindende urea. Kremen er svært mykgjørende, og inneholder også en kjølende eukalyptusolje som gir føttene en fresh duft.

Og nå!!


Plassen vi alle har ventet på …..

  

PLASS nr 1 går til….

 

The Ordinary More Molecules Niacinamide 10% + Zinc 1%
YTTERLIGERE et produkt fra The Ordinary! Gratulerer!!! Niacinamid (vitamin B3) har påvist effekt for å minske inntrykket av urenheter og tette porer. En konsentrasjon på 10% av dette vitaminet i kombinasjon med sinksulfat av pyrrolidon karboksylsyre (PCA) balanserer talgproduksjonen.

Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion
10 jan, 2020

Gi din mening om artikkelen

3 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter