Topp 10 bestselgende produkter på Lyko Norge i 2019

Mars 2017 var en episk måned i Lykos historie. Det var nemlig da lyko.no startet! Wohooo! Du vet kanskje allerede at LYKO i dag er en av Nordens ledende aktører innen profesjonell hårpleie og skjønnhet? Men sånn har det jo selvfølgelig ikke alltid vært. Lyko startet som et lite, familieeid selskap i Dala-Järna, Sverige allerede i 1952, og nettbutikken lyko.se dukket opp i 2004. Tenk at alle i familien Lyko FORTSATT jobber i selskapet på en eller annen måte! Så heftig! Vi har omtrent 38 Lykobutikker og salonger i Sverige og ÉN fantastisk, herlig, glorious butikk i Norge! Besøk den gjerne i Oslo sentrum! Og NÅ! Nååå skal vi se hvilke herlige skjønnhetsprodukter som har lokket mest i Norge i 2019. SÅ SPENNENDE!!

10 jan, 2020
5 liker
10. plass
Biotherm Lait Rituals Lait Corporel Body Milk
En herlig start på listen med Biotherms klassiske Body Milk. Denne bodylotionen fukter og absorberes RASKT av huden uten at den føles fet. Inneholder ekstrakt av sitrus og etterlater huden myk og smidig. Huden får næring, fuktbarrierene styrkes og elastisiteten øker. Duften gir en ren og frisk følelse av velbehag.

 
9. plass
Lyko Cotton Pads 50 stk 
Å, så smart! Lyko har et ENORMT utvalg med egne produkter som er SÅ bra og prisvennlige! Her havner de dobbeltsidige bomullspadsene på en niendeplass! Hurra!


8. plass
Elixir Cosmeceuticals Niactil 4% - 30 ml 30ml 
Ja, selvfølgelig skal et norskt produkt med på listen! Og ikke hvilket produkt som helst heller! “Niactilen” har blitt et ikonisk produkt som ALLE som har testet ELSKER! Den motvirker fine linjer og ujevn pigmentering. Virker beroligende på huden og motvirker rødhet. Reduserer store porer, gir jevnere hud, og glød. Den har også en god effekt på uren hud, akne og hudormer, og er svært bra til rosacea. En lett hydrogel uten parfyme.

 
7. plass
Good For Me Betakaroten Gold 
Oh! Enda en norsk kreasjon på listen! Betakaroten er et naturlig fargestoff som hjelper deg med å få en dyp og varig brunfarge hele året. Vegetabilsk kapsel, tilsatt vitamin E for optimal effekt, og helt fri for allergener og gelatin. Betakaroten Gold kan brukes hele året. På ferie er det din perfekte følgesvenn: Du får en fin, dyp og naturlig brunfarge og bedre beskyttelse.


6. plass
Olaplex Hair Perfector No 3 100ml 
Olaplex skapte en revolusjon da den kom på markedet! Dette er en hjemmebehandling som du faktisk bruker FØR sjamponering. Akkurat som øvrige Olaplex-produkter reparerer No.3 Hair Perfector disulfidbindinger i håret og gjør ødelagt hår helt igjen! Kombiner VELDIG gjerne dette produktet med sjampo og balsam i samme serie! (HERLIG DUFT!)

 
5. plass
Wella Professionals SP Wella Luxeoil
Fantastisk og elsket av (nesten) alle! En hårolje som fukter, gir glans og styrke til håret - og LUKTER GODT! Oljeblandingen trenger inn i håret for å forvandle det, innenfra og ut, og beskytte keratinet. For umiddelbar mykhet som varer. Med argan-, jojoba- og mandelolje.


4. plass
The Ordinary More Molecules Niacinamide 10% + Zinc 1%
The Ordinary! Niacinamid (vitamin B3) har påvist effekt for å minske inntrykket av urenheter og tette porer. En konsentrasjon på 10% av dette vitaminet i kombinasjon med sinksulfat av pyrrolidon karboksylsyre (PCA) balanserer talgproduksjonen.

 
3. plass
Baby Foot 
En av de originale “fotposene” som hjelper deg med å få babymyke føtter UTEN å måtte file og styre. Baby Foot er en engangsbehandling hvor strømpene tres på føttene og skal virke i en time. Den begynner å virke umiddelbart og etter omtrent en uke starter huden på føttene å flasse av, og den døde huden peeles bort av den friksjonen som oppstår når vi beveger oss hver dag. Etter 14 dager er føttene dine silkemyke.

 
2. plass
Rituals The Ritual Of Sakura Foaming Shower gel 
En fantastisk oppfinnelse! Rituals Foaming Shower Gels har tatt verden med storm! Det blir en så herlig opplevelse i dusjen! Unik teknologi som forvandler gel til skum når den kommer i kontakt med vann. Zensation inneholder rismelk, en naturlig ingrediens som gir næring til huden og gjør den silkemyk, og kirsebærblomst, det japanske symbolet for renhet.


Og nå!


Den plasseringen vi alle har ventet på…..

 
Dummmm durum-dummmmmm……

 
Nååååå sier jeg det…..

 
Plass nr. 1!

 
Vi gratulerer:
 
 
Bjuwti Mulateiro Hair Oil 
Førsteplassen går til en hårolje som har herjet på internett! En svensk hårolje som skal passe for ALLE hårtyper! Oljen er beriket med ekstraktet mulateiro som pleier, beskytter samt gir næring til håret. Den unike formelen styrker håret samtidig som den eliminerer frizz og gir deg glansfullt, silkemykt og friskt hår.

Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion
10 jan, 2020

Gi din mening om artikkelen

5 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter