Topp 20 bestselgende produkter på Lyko Sverige i 2019

Topplister er alltid gøy og gir oss herlig inspirasjon for skikkelig bra produkter! Og hva er vel bedre da, enn å lese topp 20 solgte produkter på tiårets siste år, 2019?! Så sjekk ut om DIN favoritt kom med på listen, om du kan finne NYE stjerner eller om du rett og slett skal ta frem penn og papir og TIPPE en egen liste før du leser denne - har du alle 20 riktig skal jeg gratulere deg personlig med en gullstjerne i papp! Haha! Les videre for Topp 20 bestselgende produkter på Lyko Sverige i 2019!

08 jan, 2020
11 liker
20. plass
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Make Up Setting Spray Matte
Utrolig spennende start på listen da en Settingspray troner på 20. plass! Denne sprayen fikserer sminken og beskytter looken i flere timer. Det er altså som en hårspray, bare for ansiktet og sminken. Her får du mye bang for the buck!


19. plass
L'Oréal Professionnel Vitamino Color Duo 1000 ml
Kjempestore, fine og svært fargebevarende! Disse MASSIVE frisørproduktene kan pimpe opp ethvert baderom og det føles som om de ALDRI blir tomme! Pleier, jevner ut og beskytter håret som blir mykt og glansfullt.


18. plass
Maybelline New York Volume Express Lash Sensational Mascara Black 
Den eneste kritikken denne mascaraen har fått er at den KAN være vanskelig å få bort - SÅ godt sitter den! En volummascara som gir vippene maksimalt, sensasjonelt volum! Børsten har 10 ulike typer børstehår hvor de indre børstehårene fanger og fremhever hver øyevipp, og de ytre børstehårene separerer og sprer vippene for å åpne blikket.


17. plass
Fanola No Yellow Shampoo 350 ml 
En “skjult skatt” på skjønnhetshimmelen som har hatt ENORME fremskritt med sin smarte formel og fine pris! Inneholder lilla pigmenter og er tilpasset for grått og lyst blondt hår. Den toner ned uønskede gule nyanser i grått, blondt eller stripet hår.


16. plass
The Balm Bahama Mama Bronzer 
Denne bronzeren har ikke bare en fin emballasje, den er også glitterfri og har den PERFEKTE nyansen for å gjøre det meste med. Et solpudder som gir deg en gyllenbrun glød, akkurat som om du kommer rett fra stranden!


15. plass
Fudge Care Clean Blonde Damage Rewind Shampoo 250 ml 
Enda en sølvsjampo på listen. Dette sier virkelig noe om våre nåværende trender. En av nordens mest solgte sølvsjampoer, nå også med en oppdatert formel! Sjampoen tar effektivt bort gule og varme nyanser i blondt hår, uten å hverken tørke ut eller slite på håret.


14. plass
Clarins Body-Smoothing Moisture Milk  
Ah! Stor flaske, herlig duft, trekker raskt inn i huden og mykgjør som en drøm. Det er ingen overraskelse at dette luksusproduktet har havnet på topplisten i 2019!
Tre grunner til at du kommer til å ville bruke denne hver dag:
Den doble fuktighetsgivende effekten av aloe vera-ekstrakt
En silkemyk og lettabsorbert konsistens

13. plass
Dermatrisse Exfoliating Socks
En herlig uventet deltaker på listen! Dette er altså en supersmidig måte å få fine føtter på, UTEN å måtte anstrenge seg med fil og fotsalt. Bare tre på sokkene og slapp av i 2 timer, vent deretter 5 dager og se forvandlingen når din gamle hud (bah!) løsner og ny, herlig hud titter frem! 


12. plass
Maria Nila Head & Hair Heal Duo
Åh, en hårvaskduo fra svenske Maria Nila skal selvfølgelig være på topplisten! Disse produktene behandler og forebygger flass, virker antiinflammatorisk og motvirker hodebunnsproblemer samt stimulerer hårsekkene, noe som gir økt hårproduksjon og motvirker håravfall.


11. plass
The Ordinary Hydrators and Oils Hyaluronic Acid 2% + B5  
The Ordinary tok verden med storm allerede ved lansering. De fokuserer på høykvalitative og mesteparten veganske produkter med funksjonelle ingredienser til SKIKKELIG lave priser. Dette populære produktet, et serum, inneholder 2% hyaluronsyre som gir fukt på dypet. Fukten på hudens overflate forsterkes ytterligere med vitamin B5.


10. plass
Wella Professionals SP Wella Luxeoil
Fantastisk og elsket av (nesten) alle! En hårolje som fukter, gir glans og styrke til håret - og LUKTER GODT! Oljeblandingen trenger inn i håret for å forvandle det, innenfra og ut, og beskytte keratinet. For umiddelbar mykhet som varer. Med argan-, jojoba- og mandelolje.


9. plass
Lyko Detangling Brush
Det er så herlig når Lykos egne suverene produkter havner på topplisten! (og hvorfor skulle de ikke det, de er jo fantastiske!) Her har vi en knallbra flokeløsende hårbørste som også fungerer på VÅTT hår! Lyko Detangling Brush er snill mot håret og gir et mykt og blankt resultat. De sterke, tynne og fleksible piggene sørger for at floker løses opp i vått hår så skånsomt som mulig, uten å slite på håret. Passer alle hårtyper.


8. plass
Lanza Healing Strength Silk Serum 
“Et skikkelig SUPERPRODUKT” sier kommentarene, og ja, det sier jo plasseringen på topplisten også. Denne utrolige formelen inneholder rikelig med svært reparerende og naturlige glansforsterkende ingredienser, som gir en fantastisk glød uten å tynge ned eller gjøre håret fett. Minsker i tillegg tørketiden på håret med 55%. Brukes også til å forebygge flass og tørr hodebunn.


7. plass
The Ordinary Direct Acids AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 
Enda et produkt fra The Ordinary på topplisten! Denne gangen er det et peelingprodukt som brukes for å lyse opp huden, jevne ut hudens overflate, fjerne urenheter og øke gløden i huden. Ved kontinuerlig bruk forbedrer den ujevn hudstruktur og minsker utseendet av fine linjer.


6. plass
Lanza Healing Style Urban Molding Paste
Selvfølgelig havner denne klassikeren på listen! Vi har nok alle brukt denne en eller annen gang i løpet av livet! En enkel og smidig paste som gir håret fylde og struktur, samt gjør det mulig å skape bedre formbarhet med økt volum!


5. plass
Biotherm Lait Rituals Lait Corporel Body Milk
Ooh, luksus på listen! Biotherm Lait Corporel er en populær bodylotion med en frisk sitrusduft og trippel effekt: reparerer flassende hud, gjenskaper hudens naturlige barriere og beskytter dens naturlige elastisitet. Biotherm Lait Corporel absorberes raskt og gir huden en myk og silkeaktig følelse. NYDELIG!


4. plass
Uniq One All In One Hair Treatment 
Dette er virkelig et unikt hårpleieprodukt. 10 effekter i ett eneste sprut (haha). Bra pris også! Det er forståelig at den havnet på en fjerdeplass. Lett å ha med og gjør hverdagen litt enklere (og finere!).


3. plass
The Ordinary More Molecules Niacinamide 10% + Zinc 1%
Her har vi ENDA et produkt fra The Ordinary! Niacinamid (vitamin B3) har påvist effekt for å minske inntrykket av urenheter og tette porer. En konsentrasjon på 10% av dette vitaminet i kombinasjon med sinksulfat av pyrrolidon karboksylsyre (PCA) balanserer talgproduksjonen.


2. plass
Olaplex Hair Perfector No 3 
Yes! Hårrevolusjonens ikonprodukt kaprer andreplassen! En hjemmebehandling som du faktisk bruker FØR sjamponering. Akkurat som øvrige Olaplex-produkter reparerer No.3 Hair Perfector disulfidbindinger i håret og gjør ødelagt hår helt igjen! Kombiner VELDIG gjerne dette produktet med sjampo og balsam i samme serie! (HERLIG DUFT!)


Og nå....

Det vi alle har ventet på….

Trommevirvel......
 
PLASS nr 1 på Lykos bestselgerliste 2019….
 
Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara Black
Et ikon innen mascaraer, og det produkt som må ha blitt kopiert flest ganger! Du trenger ingen primer, og første påføring holder så lenge du ønsker. Den tas enkelt bort med en mild sminkefjerner, så selv de med sensitive øyne og de som bruker kontaktlinser kan nyte fyldige vipper! Og ja, den virker faktisk! Ellers hadde den nok ikke havnet på førsteplass! HURRA OG GRATULERER!

Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion
08 jan, 2020

Gi din mening om artikkelen

11 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter