Shampoo for skallede

Hvordan fungerer egentlig shampoo og rengjøringslotion for de uten hår? Dr. Bald har utviklet produkter som er banebrytende i sin kategori og som sier adjø til tørr hodebunn. Les mer om produktene her i Lyko Magazine!

01 nov, 2017
6 liker

Vasker du hodet med kroppssåpe bare fordi du er skallet? Dette er en vanlig feil som kan gjøre at huden føles stram og irritert. Hodebunnen trenger ekstra pleie når den mangler beskyttende hår og eksponeres for sol og uvær. Doctor Bald of Originals er den første pleiende shampoo og lotion som er spesielt utviklet for skallede.

 

MEN HVORDAN FUNGERER DET?

 

Produktene har en patentert børste som gjør det lett å rengjøre hodebunnen. Børsten fjerner effektivt urenheter, fettlag og glans. Børsten er enkel å løsne for rengjøring og desinfeksjon. Shampoens formula inneholder pleiende Aloe Vera og essensielle oljer som har mykgjørende egenskaper. Peppermynte gir en fresh og ren følelse. Påfør et par pump rett på hodet og massér inn produktet, skyll deretter av. Følg på med Dr. Bald lotion ved å påføre tre til fem pump, massér inn rett på hodet og tørk deretter av overskuddslotion med en våtserviett. Huden blir skinnende, myk og frisk!

 

FORDELER MED DR. BALD:

  • Fjerner svette og blank hud
  • Inneholder antiinflammatoriske egenskaper
  • Motvirker infeksjoner som kan oppstå ved barbering
  • Mykgjørende Aloe Vera beroliger og tilfører fuktighet
  • Essensielle oljer gjør huden føyelig og myk

 

Blir du sugen på å teste selv eller kjenner du noen som burde? Bestill et eksemplar nedenfor!

01 nov, 2017

Gi din mening om artikkelen

6 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020