Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

12 SUPERTIPS FOR LEKRE KRØLLER

Visste du at du bør holde hårbørsten VERTIKALT når du grer håret? Eller at du skal begynne å krølle håret fremme og jobbe deg bakover? Eller at du bør “gni håret først” for å unngå hakk? Det er greit, jeg visste heller ikke alt dette før GHDs superstylist Antoine Astour viste meg hva som er rett. Og nå vil han vise DEG det! Les mer!

29 okt, 2018

 

- Jeg husker da en kompis, som hadde det STØRSTE og mest krusete håret, skulle på studentballet og ville se sleek og kul ut, som Antonio Banderas, forteller Antoine. - Jeg sto opp 05.30 den morgenen for å hjelpe han å rette ut og style håret. Looken ble skikkelig kul, men den holdt selvfølgelig ikke så bra, jeg hadde jo ingen bra styler eller produkter på den tiden.

Antoine Astour, 27, har hatt alle mulige jobber som barnevakt, snømåker og bartender før han bestemte seg for å faktisk følge drømmen og utdanne seg til frisør. I dag jobber han som Creative Educator for GHD i Sverige og utdanner frisører i stylingteknikker.

- Det tok litt tid før jeg landet på at jeg faktisk ville jobbe med hår. Jeg har jo klippet og stylet venner og familie hele livet, men nå gjør deg det på ekte. Og jeg ELSKER jobben min! Lønnen er BARE en bonus! Husk å alltid følge drømmen din, sier Antoine.

Ja, men tipsene for krøller da! Bring it on!

1) - Akkurat som når du bygger et hus gjelder det at du starter med grunnen, hårpleie i dette tilfellet. Jeg har vasket modellens hår med Nioxin Care System 1 som er for normalt til tynt, fint, ubehandlet hår. Den øker hårets struktur og gir håret en frisk glans samtidig som den har en avkjølende effekt på hodebunnen, sier Antoine.

 

2) - For å gi modellen litt ekstra fukt i håret, det er så viktig nå når det er kaldt ute og varmt inne, har jeg lagt til Hydre Deep-moisturizing Treatment fra Sebastian. Det er en maske som virkelig fukter på dypet og beskytter mot temperaturvekslinger, men først og fremst LØSER DEN OPP FLOKER i håret! Perfekt for deg som har flokete, langt hår eller tynne hårstrå som gjerne fester seg i hverandre.

 

3) - Deretter har jeg fønet inn Wellas SHAPE ME. Et helt MAGISK produkt som gir maksimal fylde, en plumpet og herlig look som HOLDER HELE HELGEN! Den heter “48h” så den skal jo holde stylingen så lenge. Tipp topp! I tillegg er det varmebeskyttelse i dette produktet, sier Antoine.

 

 

4) - Her kommer et supertips. SELV OM du bruker leave-in-produkter som inneholder varmebeskyttelse må du tenke på to ting, og dette er VIKTIG: Når varmebeskyttelse påføres i vått hår tynnes den ut på grunn av at den spes ut i vannet, og føner du deretter håret er varmebeskyttelsen da allerede aktivert en gang, og er da ikke like beskyttende når du skal bruke krølltang etterpå. Så skal du krølle håret og vil beskytte det (noe du bør gjøre) så bør du VIRKELIG legge til varmebeskyttelse på tørt hår! Jeg elsker GHDs Curl Hold Spray som ikke bare beskytter håret, den er også suveren for å holde krøllene, sier Antoine.

 

5) - Dette er kanskje nytt for mange, men visste du at det er forskjell på HVORDAN du grer håret med en paddelbørste? Om du vender på børsten ser du at piggene er oppsatt på en viss måte. Holder du børsten VERTIKALT er piggene i rette rader, noe som gjør at floker er mye enklere og sikrere å gre ut. Holder du børsten HORISONTALT vil håret sikksakke seg mellom børsten, slites litt mer og flokene blir vanskeligere å komme til, sier Antoine.

Det blir skillnad på hur du håller din borste, säger Antoine. Se på piggarna. Bilden ovan ligger piggarna på rad efter varandra, på bilden till vänster ligger piggarna zic-zac. Det blir skillnad på hur du behandlar håret beroende på åt vilket håll du håller borsten när du borstar håret. 

 

6) - Jeg bruker bare den nye GHD Platinum+ når jeg jobber, det er den SMARTESTE styleren på markedet! Den registrerer umiddelbart hvordan håret ditt oppfører seg, hvor raskt du styler, hvor tykt håret er i roten vs. i tuppene og hvordan varmen skal fordeles. Det er som en avansert datamaskin som hele tiden jobber for at du skal få et PERFEKT resultat uansett hvordan du bruker den, sier Antoine. - Det er som en bil med cruise control, du holder akkurat samme fart i oppoverbakke som på flaten. GHD Platinum+ gir samme varme uansett om håret ditt er tykt eller tynt. Husk at høyere varme IKKE gir bedre effekt, det skader bare håret (185 grader er temperaturen vi alltid skal ha for beste resultat og minimal slitasje).

 

 

7) - Nå er det på tide å begynne å krølle! Tenk på HVORDAN du holder styleren når du krøller. Holder du den VERTIKALT får du en krøll som ser mer avslappet ut og holder du verktøyet HORISONTALT blir krøllen litt mer kraftfull og bouncy. Her kan du eksperimentere hva du synes er finest, sier Antoine.

 

 

8) Varm opp hver hårlokk (passé) ved å mykt sette styleren lengst opp på passéen og “gni” lett frem og tilbake før du klyper fast. På den måten får du ikke et hakk lengst opp.

9) START ALLTID MED Å KRØLLE RUNDT ANSIKTET! På den måten vil de krøllene kjøles ned først og holde best. Om krøllene i nakken ikke holder like bra så er ikke det krise, sier Antoine.

 

10) Tenk på å bytte hånd når du krøller for å få et likt resultat på begge sider. Krøllene skal gå FRA ansiktet, men det er fint om du varierer litt annenhver krøll. Resultatet blir mye mer naturlig og krøllene fester seg ikke i hverandre og blir store korketrekkere, sier Antoine.

 

11) Når du har krøllet hele håret lar du det kjølne skikkelig. Deretter kan du med stor fordel klemme inn litt herlig olje i håret for glans og forsegling. Oljen lukker skjellaget og tilfører fukt og herlig glans

 

Jeg har brukt Wella SP Luxeoil, den hjelper også til med å reparere håret og beskytte keratinet samtidig som hårstrået blir glatt, sier Antoine. - Deretter sprayer du på en forsikring, altså en hårspray. Denne sprayer du MOT hårretningen. Da blir håret større, mer voluminøst og mer “rampete”.

12) Det siste viktige tipset! Bruk RETT kam når du grer ut krøllene. Grer du dem ut med fingrene kan du ha væske eller fett i hendene som kan ødelegge krøllene. GHD har en detangling comb som er anti-statisk, som hjelper til med å fordele produkt i vått, tørt eller stylet hår og hjelper til med å holde krøllene fine, den er fantastisk, sier Antoine.

 

 

Ta daaa!! Se så fin modellen ble! For noen krøller!

 

Av: krizz norman

 

29 okt, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019