4 eksperter om høstens store trendfarger

Det som er så bra med Lyko Magazine er at du alltid kan stole på at du får siste trendnytt RETT fra kilden! Og med kilden mener vi EKSPERTENE! Nå når Lyko har så utrolig bra priser på neglelakk og leppefarger er det jo gøy å vite hva som faktisk er mest trendy høsten 2019. Les her hva våre fire, utrolig trendy, skjønnhetseksperter har å si om høstens herligste nyanser!

01 okt, 2019
8 liker
Negleksperten Frida Selkirk

Vi s
tarter med å snakke NEGLER! Neglekreatøren og kjendisenes “go-to-nail-artist” Frida Selkirk vet selvfølgelig alt om de siste trendene. Frida, hvordan ser høstens trender ut på neglene våre?
- I høst ser vi mye rust, litt brente toner, som terracotta, safrangult og rustrødt. Nougat og sjokolade er et herlig tilbakeblikk til 70-tallet. Også askeblått og klassikere som burgundy. Jeg elsker at det også kommer sterke trender som highlights (på neglene) og mønster som blader og striper, sier Frida.

Og om du skal anbefale et spesielt og litt ekstra trendsikkert lakkmerke?
- OPI har noen fine nyanser! Terracotta!


Beatrice Gull er PR-ansvarlig for et av Sveriges største og mest populære neglelakkmerke, Depend. Beatrice, hva mener du at vi skal gjøre med neglene våre i høst?

Skimmeret i den er MAGISK!
Negle- og trendeksperten Beatrice Gull


- Negler og neglelakk er ditt raskeste og smarteste kort for å si hva du føler og vil formidle akkurat nå.
Vil du ha svarte eller hvite negler så er det helt rett, vil du blande mange ulike nyanser i prikker eller streker eller enkelt og greit ha en klassisk manikyr så er det OGSÅ helt rett! Eller hvorfor ikke ha en fransk manikyr med svart i stedet for hvit? Det er ikke noe som er rett eller feil, sier Beatrice.

Hvilke nyanser og kulører er mest trendy?
- Tidligere har alltid høsten betydd at det er mørke nyanser som er in, men nå til høsten 2019 ønsker vi også pasteller velkommen! Om jeg bare vil satse på ÉN farge ville det vært Depend 7 Day i nyansen “Do your own thing”. Skimmeret i den er MAGISK!
Perfekt! Takk Frida og Bea for denne raske og suverene trendspaningen i neglenes verden! Men hvordan er det da med våre lepper? Hva er det som gjelder der? Lyko Magazine har snakket med en glohet makeupartist, Lina Ekh, og vendt oss inhouse til Lykos egne ekspertise, Sandra!


Sandra er 29 år, utdannet makeupartist og jobber på Lyko Bergvik i Sverige. Der kan du, som i alle Lykos butikker, få ekspertråd. Sandra, hvordan ser høstens trender ut på leppene våre?

De matte leppestiftene avtar mer og mer, mens leppestiften med glans tar over.

- Hvert år når høsten nærmer seg vil mange gå med litt mørkere, skarpere leppefarger for å matche årstidens kulører. Den trenden vil sannsynligvis aldri gå av moten. Men i år kan vi også se mange glossy, fuktighetsrike naturlige lepper på catwalken. Noe som kan være passende med tanke på at mange av oss blir tørrere i huden og på leppene på høsten og vinteren. De matte leppestiftene avtar mer og mer, mens leppestifter med glans tar over, sier Sandra.


Hvilke nyanser og kulører er mest trendy?
- Leppefargene som gjelder er rødt i ulike nyanser som gjerne mykgjør og gir glans. En annen trend i høst er å dytte leppestiften innenfra og ut mot kantene for å få den lysere lengst ut mot konturene. En spennende look som skiller seg ut, spesielt om du velger mørkere toner, sier Sandra.

Om jeg bare vil satse på ÉN farge i høst, hvilken nyanse og fra hvilket merke vil du anbefale da?
- Om jeg bare fikk anbefale ÉN leppestift i høst må det bli fargen Velvet Teddy fra MAC. Den er matt, men jeg bruker alltid å ha en gloss over for å få en fin finish jeg trives i. Jeg elsker MACs leppestift og den fargen har jeg brukt i evigheter, den funker virkelig til alt. Jeg har den alltid med meg i vesken!

Og her er noen flere favorittleppestifter og produkter fra Sandra:

Makeupartisten Lina Ekh 


Lina Ekh er en multikunstner innen beauty! Makeupartist, Brynstylist, Blogger osv. med en enorm kunnskap og spennende erfaring. Lina, hvordan ser høstens trender ut på leppene våre?
- Vi ser tre tydelige trender høsten 2019:

Avbitte K-Beauty lepper
- Den avbitte leppen fortsetter å dominere i høst. Leppene har rett og slett fått en touch av farge i midten som deretter blekner ut mot kantene. Virkelig motsetningen til ombre-leppen som har regjert i sosiale medier ganske lenge nå. Denne asiatiske trenden har kommet til oss i vesten i takt med at vår obsession over K-beauty har økt.

- Vi ser tre tydelige trender høsten 2019

Glansfulle “dewy” lepper
- I takt med at basen blir noe mer satengmatt i høst blir leppene enda mer glossy. Lipglossen fikk et oppsving allerede i våres men nå er det hottere enn noen gang. Den sunne leppen, som skal se fuktighetsrik og dewy ut, kan gjerne være transparent og så glossy som overhodet mulig!

Røde lepper med en twist

- Den klassiske røde leppen vil aldri noensinne gå av moten, men den kommer i så mange nyanser og det er så mange ulike måter å påføre den på. I år er nyansen noe mørkere, tenk deg et par røde lepper som har drukket rødvin en hel kveld. Fjorårets brannbilnyanse fortsetter å pryde leppene våre - den nyansen ble jo virkelig en superhit.Hvilke nyanser og kulører er mest trendy?
- Rødt i ulike nyanser - gjerne med en vinrød touch, brannbilrødt eller klarrød tone. Purpur/lilla - vinrøde toner generelt og Terracotta! Farger i brunt/rust og terracotta vil virkelig bli en hit og disse krydrede nyansene ser vi både på øyne, kinn, lepper og negler, sier Lina.

Om jeg bare vil satse på ÉN farge i høst, hvilken nyanse og fra hvilket merke vil du anbefale da?
- Jeg klarer ikke velge, så her er hele listen min!Og som prikken over i’en må jo skjønnhetsredaktør Krizz få tipse om noen høstfavoritter! På bildet nedenfor legger jeg på en fantastisk “Water Stain” fra YSL i nyansen 603, In Berry Deep. Så UTROLIG herlig nyanse! OBS! KOMMER SNART PÅ LYKO!


AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion

 

01 okt, 2019

Gi din mening om artikkelen

8 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020