4 favoritter fra Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelöf er den genuine, herlige og vakre jenta som blogger om sitt fantastiske og glamorøse liv i England! Men livet er ikke alltid en dans på parfymerte roser, og Maja er veldig ærlig og deler også de vanskelige og stressende delene av sitt liv. Hun har en life coach for å få alt til å gå opp, har en mann som jobber lange dager og en baby som krever mye. Til tross for dette er Maja et FORBILDE når det gjelder fresh, effortless skjønnhet. Hun ser alltid så ren og velduftende ut, og Lyko Magazine har selvfølgelig funnet ut hvilke produkter som er Majas bestiser!

19 nov, 2019
10 liker

Maja har en stor duftgarderobe og velger parfyme etter humør eller anledning. “Jeg har like mange parfymer som sko!” sier Maja med stolthet!I Og det har hun rett i! Vi burde virkelig ha en parfyme for hvert antrekk, humør og vær hjemme! Tja, det er en ønsketanke iallefall.

Dette sier Maja om sine to favorittparfymer:

Versace Crystal Noir EdT

“En favorittduft som jeg bruker når jeg skal på date med mannen. Den er sensuell og litt sexy uten å være for tung, dette er parfymen som får folk som går forbi til å tenke “Å wow, HVA har hun på seg?!” Jeg brukte den da jeg møtte Viktor for fem år siden og nå bruker jeg den igjen!”

Å wow, HVA har hun på seg?!

 
Crystal Noir er en magisk og dyrebar duft med svært sensuelle og feminine noter som Gardenia og Pion. En orientalsk duft med florale innslag. Superlekker!

 

Boss The Scent for her Edp


“Denne fra Hugo Boss som heter The Scent er min all time favorite. Om jeg skal prøve å forklare duften antar jeg at den er en blanding mellom kvinnelig og fresh. Ofte kan en sånn blanding lukte enten for floralt og ungt eller så lukter du som ‘Olga, 85 år’. Denne bruker jeg til hverdags, før en lunsj, etter en dusj eller på trening. Jeg får ofte komplimenter og spørsmål om hvilken parfyme jeg bruker, noe jeg synes er gøy. Da vet du at du lukter godt.”

Da vet du at du lukter godt.

 

Toppen inneholder delikate noter av saftig fersken som sammen med søt honning og blomstrende fresia vekker lysten og skaper en uunngåelig tiltrekning. Det pulserende hjertet bærer på forførerisk osmanthus og i basen hviler intensivt ristede kakaobønner som vekker lysten til liv.I tillegg til sine to favoritter i duftgarderoben deler hun to andre favoritter med oss:

Clarins Double Serum

serumet føles som en fuktighetsgivende maske!

 “Enten blander jeg dette med foundation eller så legger jeg det før dagkremen, det er en skikkelig boost for huden! Det tar bort rynker, porer og serumet føles som en fuktighetsgivende maske! Det blir solgt en flaske med Double Serum hvert 15. sekund et eller annet sted i verden, jeg tror det sier ALT.”

 

Det finnes hundrevis av serum, men bare ett Double Serum. Den komplette anti-age-behandlingen som stimulerer hudens 5 vitale funksjoner: Fukt. Næring. Oksygentilførsel. Beskyttelse. Regenerering/cellefornyelse. Denne passer alle som vil ha et produkt som går i perfekt symbiose med huden uansett alder, hudtype (også fet) eller etnisk opprinnelse.


Filorga NCEF Essence

“Dette er en fuktboost som forbereder huden for etterfølgende produkt, så jeg bruker den FØR serum. Det som fascinerte meg er at om du går for layering med denne, altså klapper in produktet fem til ti ganger etter hverandre og lar det tørke så får du basically glasshud.”

så får du basically glasshud.

 


Filorgas essens er inspirert av Asias hudpleierutiner med flere steg, og er et pre-serum, som forbereder huden for serumet og virker som en fuktsluse. NCEF-Essence gir glød til huden umiddelbart og virker beskyttende, samt bevarer fukten i huden.

Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion

 

19 nov, 2019

Gi din mening om artikkelen

10 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter