8 tips for å finne DIN kjærlighetsduft

Gi bort den mest romantiske gaven av dem alle til den fineste og herligste personen du kjenner… deg selv såklart! Ok, det er en romantisk helg vi har foran oss, så jeg antar at du kan kjøpe en herlig duft til din partner også! Det er jo tross alt 20% rabatt på parfymer AKKURAT NÅ HOS LYKO! Så om du ikke sliter med at lommeboken holder på å sprenge av ubrukte penger, så sørg for at du handler SMART og fyll på kolleksjonen for vår, sommer og høst ALLEREDE NÅ! Lyko Magazine har intervjuet parfymeeksperten Fredrik om HVORDAN du finner den BESTE kjærlighetsduften! Se her!

05 feb, 2020
3 liker

Parfymer har så mange fordeler. De er fine å se på, kan varieres i all uendelighet, du kan skape dine egne unike dufter med LAYERING (når du sprayer en parfyme og deretter sprayer en annen over den), og du kan ha en trivelig og kompetent kontorparfyme for å deretter go wild and crazy med en het duft som får det til å pirre i knærne på alle som kommer i din nærhet (og kanskje også i andre kroppsdeler, wink, wink). Og du kan best av alt finne DIN duft.


Den duften som får folk til å si “åh, Johanna har vært her”, eller “tenker alltid på DEG når jeg kjenner denne duften”. Parfyme er GØY! Og det er jo ikke dumt at vi på Lyko i tillegg har de nyeste duftene til UTROLIG bra priser!

Fredrik Johansson er Head of Training på Saether og har jobbet med parfymer siden 1997. Med sin interesse for historie og parfyme har han en enorm kunnskapsbank å hente frem fra. Her kommer hans tips for Valentine’s Day!

… forsterker opplevelsen du får når du tilbringer tid med kjæresten.

Hvorfor tror du at parfyme og duft har blitt en “greie” når det kommer til Valentine’s Day?

- Dufter er jo noe som er veldig personlig og hudnært, og for å virkelig lykkes med å kjøpe en bra parfyme til en annen person må du virkelig kjenne dem, deres stil og deres lifestyle. Deretter kjøper du jo selvfølgelig en parfyme til partneren som du selv liker, og dette gjør at du forsterker opplevelsen du får når du tilbringer tid med kjæresten. Parfyme var jo tradisjonelt noe veldig luksuriøst som du kanskje ikke unnet deg hver dag - så selvfølgelig ble det å kunne tilby luksus i hverdagen litt ekstra spesielt, sier Fredrik.

Hva vil du si er en “kjærlighetsduft”? Det er jo selvfølgelig individuelle forskjeller når det kommer til hva vi liker, men mange parfymer bør vel ha samme populære struktur?

...selvfølgelig ble det å kunne tilby luksus i hverdagen litt ekstra spesielt

- Jeg tror mange forbinder klassiske dufter med “kjærlighetsdufter”. Vi velger kanskje å kjøpe en anerkjent parfyme for å vise at vi virkelig vil at kjæresten skal ha det aller beste. Klassiske dufter vi kanskje allerede har snakket om hjemme før kjøp - så vet vi at vi “kjøper den rette”. Jeg tror også at mer “tradisjonelle dufter”, selv om de er nye, fungerer bra for Valentine’s. Det er en viss gjenkjenningsfaktor vi setter pris på, forteller Fredrik.


Om du skal kjøpe en parfyme til kjæresten, gutt eller jente, hva må du tenke på da?
- (1) Start alltid med å se på hvilken parfyme de bruker i dag, Dette gir oss en god indikasjon på hva de liker, hvordan de bruker duften og hva de vil oppnå med bruken.

(2) Tenk også på hvilken personlighetstype personen det gjelder har. Velg deretter en duft som er i linje med dette (om det er en fargerik person som liker å være i sentrum for eksempel, så kan du jo velge en duft som er litt ekstra).

(3) I dag kjøper mange parfymer fordi de identifiserer seg med visse merker, og det merkene står for. Dette er også en kjempefin måte å finne rett gave i parfymejungelen, sier Fredrik.


Har du noen gode tips til “fool proof” kjærlighetsparfymer for Valentine’s Day?

- (5) Personlig liker jeg dype og sensuelle parfymer da de, etter min mening, virkelig formidler og forsterker en romantisk følelse.

Om vi tenker nyheter (6) så er Dolce & Gabbana The Only One EDP Intense en fantastisk dameparfyme som er nyskapende, men likevel føles klassisk (mye takket være den ikoniske duftnoten appelsinblomst, som i denne fantastiske duften smelter sammen med en note av hypnotisk og sensuell vanilje). Denne er et fint valg for en kvinne. For mannen føles K By Dolce & Gabbana som et fantastisk valg (sitrus og overraskende krydder fra pimento veves sammen med herlige trenoter og patchouli), sier Fredrik.

- Om du i stedet skal kjøpe gave til en som elsker lette og friske dufter (7) er den nye CK Everyone et veldig bra valg. Denne duften passer like bra til menn og kvinner. Organisk sitron, blå te-akkord og rene trenoter gjør denne duften til en vinner.

- To ekte parfymeklassikere (8) som har vært med en stund er Jean Paul Gaultier Classique og Le Male. Et par som virkelig kommer til sin rett på Valentine’s. Begge duftene er sensuelle og dype, og utrolig populære, sier Fredrik.


Selvfølgelig har Lyko FLERE parfymer å velge mellom, og nå til FANTASTISKE priser. Nedenfor ser du et enormt utvalg. BENYTT SJANSEN NÅ så ikke FAVORITTEN FORSVINNER!

Armani YOU Freeze – duo for han + henne – flankers fra serien YOU med tillegg av noter som tilfører friskhet. Lancôme Idole - suksessparfymen fra Lancôme som kom i 2019 i mindre distribusjon, og nå i januar lanseres bredt - også på LYKO! Veldig romantisk med rosen i fokus, passer både yngre og eldre. YSL La Nuit de L’Homme Eau De Parfum - ble sluppet i 2019 og er en mer intens og krydret versjon av bestselgeren La Nuit de L’Homme, veldig sensuell, mannlig herreduft som passer perfekt å gi bort til noen du er glad i.


Bottega Veneta - Illusione
Lyko har jo ganske nylig fått inn varemerket Bottega Veneta, noe som er skikkelig bra, for her snakker vi en ekte parfymeskatt. Høsten 2019 ble den nye duoen Illusione lansert, en duft for henne og en for han. Koblingen til Valentine’s Day mener jeg ligger i at det for det første er en duo som er lansert sammen, men også det sensuelle begge duftene utstråler. De skaper en følelse av å befinne seg i grenseland mellom drøm og virkelighet.

Coach - Floral Blush
En herlig, feminin duft som jeg tror kan bli en populær gave på Valentine’s Day. Det er en luftig og fargerik duft som forener sprakende noter av Gojibær med Peoner og noter av hvitt tre. Konseptet bak handler om å oppdage, fange og leve ut drømmene sine.

Zadig & Voltaire - This is Love
En historie om het kjærlighet ved første blikk for et par som rett og slett forguder hverandre. Veldig fine flasker som, akkurat som de andre SV-duo-flaskene, kan settes sammen. De er skapt for hverandre både fysisk og i duftverdenen.


Og her kommer et GULLDRYSS med flere, perfekte parfymer for Valentine’s Day! Det er bare å velge og vrake! Hva du enn bestiller blir det magisk!Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion

 

05 feb, 2020

Gi din mening om artikkelen

3 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter