Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

8 enkle tips for supervolum

Å få mer volum i håret er et av de mest ettersøkte skjønnhetstipsene. Vi liker enkelt og greit når håret føles stort, tykt, massivt og fyldig. Selvfølgelig kan du tilføre ekstra hår, men vi vil helst ikke jobbe så veldig for å få følelsen av et massivt Peggy Bundy-hår. Det skal være enkelt, lett å jobbe inn i hverdagsrutinen men likevel gi knallbra resultat. Du er derfor heldig som leser akkurat disse raske tipsene for mer volum i håret!

03 sep, 2018

1.         Start fra begynnelsen
Mye avhenger av hvilken hårpleie du bruker. Du skal selvfølgelig tilpasse produktene etter hårtype, men bruker du for tunge produkter kan det bli vanskelig å få inn volum i finishen. Prøv lettere og volumgivende produkter allerede ved sjamponeringen og merk forskjell umiddelbart. Visse produkter, som blant annet Lykos volumserie, inneholder ingredienser som gjør at hårstrået føles mye tykkere. Prøv!
2.         Når du har vasket håret gjelder det å bygge en bra base.
Før ble dette gjort med bare mousse (se steg 3), men nå kan du finne flere produkter for deg som ikke vil jobbe med en mousseball og heller foretrekker å spraye. Personlig sliter jeg med å velge mellom Kevin Murphy Anti Gravity Spray eller I Want Body fra Eleven når det kommer til volum. Begge kan sprayes på vått hår og du får fint og diskret volum når håret tørker uten at det blir hardt.3.         Men mousse er jo alltid mousse og det er et skikkelig bra produkt!
Ofte blir mousse undervurdert fordi det virker gammeldags eller retro, men den gang ei! En mousse er som en velstøpt grunnmur for et stabilt hus. Om du skaper en base med mousse vet du at huset holder i minst en uke. Ja, nesten! Har du en god mousse kan du få skikkelig bra kontroll på håret og du trenger ikke å være redd for at det skal bli stivt eller at det blir flatt når du sover. En mousse er en skikkelig, SKIKKELIG god base for stabilt hårvolum! Personlig liker jeg mousse som Kevin Murphys Body Builder som har et munnstykke du kan trykke moussen rett ned i hodebunnen med! Bygg volum fra bunnen og opp!

 

 

4.         Verdens beste triks – FØN HÅRET OPP NED!
Ta daaa! Det er ingen triks som gir så mye volum SÅ RASKT som føning opp ned. Til og med de store frisørene lar kundene sine bøye hodet ned for å kunne føne opp det ultimate volum. Gjør det du også! Men bruk en skikkelig god føner. En investering i en god hårføner vil spare minutter i hårrutinen samt spare skuldrene dine!5.         Stabilisere basen – Tupering!
Vi går virkelig all in retro her, og vet du? Det er akkurat det vi skal gjøre! Tenk hvordan damene så ut på 50- og 60-tallet! VOLUM BABY! Så vi gjør det samme. Tupering er den raskeste måten å få volum fra hårrøttene på. Det gjør du enklest med en god kam, du grer liksom hårrøttene feil vei slik at de floker seg litt, ELLER så bruker du en crazy rotspray som har NESTEN samme funksjon som tupering. Nesten. Det er en smakssak!6.         Quick fix

Om du IKKE har gjort alle disse 5 stegene og tenker “Oh hey, jeg trenger volum” så finnes det to raske, enkle knep. Det ene heter Tørrsjampo og det andre heter Teksturspray. “Er ikke det samme sak?” tenker du kanskje, nei sier jeg. Tørrsjampo kan du bruke på rent hår. JA på rent hår. Den gir volum fra røttene og en grovere følelse i bunnen. Teksturspray er en tørr spray du bruker på lengdene. Den gir en saltvannseffekt og bygger volum på en kjempefin måte. Ingen av disse tynger ned.

 


7.         Ekstra styling for volym

For å booste tynt hår er det knapt noe som er enklere eller finere enn å style det. Lag sexy bølger med en krølltang, legg opp håret i varmruller for supervolum eller bruk en crimper og la håret falle som det vil. Enkelhet men krever litt mer tid.8.         Ekstra bonustriks

Om du virkelig ikke får opp volumet eller om det volum du får til ikke er nok kan du alltids FAKE volum. Og nei, jeg mener ikke med løshår, jeg mener at du skal gi en illusjon av at du har mer hår enn du har ved å bygge en skygge UNDER håret. Nå kan du finne så utrolig fine rotfarger som er topp å bruke om du får en kjedelig utvekst og ikke rekker å farge den. Men du kan også bruke dem for å gi dybde og en skygge i hodebunnen slik at det ser ut som at håret ditt er supertykt!

av: krizz norman
03 sep, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019