5 nyheter (og triks!) for smidig og glødende hud

Begrepet “anti-age” er kanskje det kjedeligste og mest misvisende begrepet noensinne. Hvorfor skal vi være IMOT aldring? Å bli eldre er det beste jeg vet da jeg ihvertfall overtaler meg selv om at jeg blir både klokere, roligere og ja, på sett og vis også penere. Men! Jeg vil jo også ha vakker, holdbar, klar og myk hud så lenge jeg kan, så derfor har jeg satt sammen noen triks for fin hud i ALLE aldre.

27 sep, 2019
6 liker

Det først trikset er lett, men kanskje litt trist. Det er å bruke solbeskyttelse. Så, nå vet du det og hvordan du skal bruke det har du lest tusen ganger. Så vi går videre.

Så må jeg jo ramse opp noen andre triks som er bra for huden din: spise sunt, drikke vann, unngå stress, unngå sukker og rengjøre sminkekostene dine - ja! De sprer bakterier så disse bør rengjøres regelmessig. Det gjør selvfølgelig jeg! (kremt… nope) 

Serum sørger for at det “skjer” ting!


Men produkter da? Jo selvfølgelig er det bra å ha gode produkter og nå for tiden er det SÅ mange herlige, spennende, velproduserte, testede og utprøvde skjønnhetsprodukter, så du kan egentlig bare velge det du vil ha fra hyllen!


Jeg synes du skal velge et serum! Serum er nøkkelen til fantastisk hud på veldig mange måter. I et serum får du et konsentrat av viktige ingredienser som ikke får plass i en krem. Kremer er til for å holde fukten inne og beskytte den. Serum sørger for at det “skjer” ting!Biotherm Aquasource Glow Super Concentrate for eksempel! Her har du serum og krem i ett, noe som passer deg som vil komme i gang med hudpleie eller kanskje ønsker ett eneste underlag under solfaktoren på sommeren. Denne gir virkelig huden en utrolig glød PLUSS at den lukter magisk! Alle Biotherms produkter inneholder LifePlankton™ Water med 35 ulike mineraler (klor, selen, kalium, kalsium, kobber), vitaminer (A, B, D) og aminosyrer. Denne inneholder også et Vitamin Complex, en kombinasjon av vitaminer som hjelper til med å gi huden en jevnere hudtone og fremhever hudens naturlige glød. Serumet har en lett kremet konsistens som gjør huden silkemyk!For deg som vil ha litt mer “oomph” av serumet ditt har vi Lancôme Genifique Serum. Dette passer deg som vil ha en jevnere hudstruktur og mer naturlig glød. Her har de forsket frem en stjerne som er så bra at Lancôme har tatt patent på sammensetningen helt til 2039! Det er 7 unike pre- og probiotikabakterier som jobber på elastisiteten i ansiktet. Dette er et klassisk grunnserum som har vunnet hele 170 priser verden over! En skikkelig god investering i hudpleiegarderoben!Vil du gå “all the way” med hudpleien og money is no object

Vil du gå “all the way” med hudpleien og money is no object bør du kaste et blikk på Helena Rubinsteins Powercell serum. I Kina kalles dette serumet for “the Green Diamond” for at det alltid er på topplistene. Helena Rubinstein har siden starten i 1902 revolusjonert skjønnhetsindustrien og med denne serien kommer neste steg. Det handler om cellulær omprogrammering. Ved hjelp av stamceller fra den utrolig tålige Edelweissen kan disse produktene stoppe den onde sirkelen av aldring og skadede hudceller. Nå skal vi jo alltid være litt skeptiske til tester som ikke inngår i double-blind studier, men Helena Rubinsteins forskere utførte en “mor-datter-test” hvor mødrene brukte PRODIGY CELLGLOW-produktene morgen og kveld i 2 måneder. Huden deres fikk gjennomgå kosmetokliniske vurderinger før og etter testen basert på 5 kriterier: utstråling, fasthet, jevnhet, glød og fukt. Resultatet ble gjennomført med vurderingen av døtrenes hud. På bare 2 måneder hadde mødrene nådd igjen døtrene, og i enkelte tilfeller “gått forbi” dem i alle 5 kriteriene. Huden deres var som omprogrammert. Er dette sant er det jo magisk! Powercell-serien stimulerer cellefornyelsen på huden og styrken hudens barrierefunksjon og i tillegg beskytter og styrker den hudens naturlige forsvar. Serumet er et lett serum som raskt tas opp av huden og gir en umiddelbar følelse av friskhet og mykhet. Prøv den!


Men! Nå skal vi gå videre til bra hudkremer! Som vi lærte oss i innledningen bør du ha en krem for å holde på fukt og serum i huden der den gjør nytte. Men selvfølgelig kan en god krem gjøre stor forskjell!  


For eksempel Biotherm Blue Therapy Amber. Denne dag- og nattkremsduoen er perfekt for hud som krever mer næring. Her får du den mest fantastiske gløden og det fra en spennende alge som gir en helt naturlig glød. Den nye stjerneingrediensen, algen Laminaria ochroleuca gjør at huden får en naturlig glød. Den inneholder også en herlig konsistens av mikroperler som smelter inn i huden ved påføring. Kremen minsker synlige alderstegn og huden oppleves fuktighetsrik, glattere og mykere. Bruk sammen med nattkremen. I følge Biotherms egne undersøkelser mener 78% av de kvinnene som har brukt kremen at huden føles revitalisert og fornyet og etter 28 dager fikk huden mer glød og påvist færre synlige fine linjer. Kult! 
Så sirkler vi tilbake til starten. SPF. Om du vet at du ikke er så flink til å smøre deg kan du gjøre det enkelt for deg selv.  Lancôme Renergie Ultra dagkrem inneholder SPF 15 og passer deg som vil ha en lett dagkrem som også har en effekt mot pigmenteringer! Denne kremen inneholder noe så uvanlig som linfrøekstrakt som virker litt løftende! Perfekt for deg som akkurat har fylt 30 og i tillegg lukter den fantastisk!

 

AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion

 

27 sep, 2019

Gi din mening om artikkelen

6 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020