Best of ROMJULSSALGET 2019!

Det er vanskelig å forstå at et så vakkert ord som Romjulssalg har fått så få hyllester, limericker, salmer og flaggdager - det er jo en MAGISK HØYTID! Det beste med ROMJULSsalget er jo at det absolutt ikke holder seg til romjulen, men sprer seg herlig til både venstre og høyre, og varer godt ut i januar. Lykos salg inneholder helt CRAZY mange varemerker! Her kan du finne dine skjønnhetsfavoritter for opptil 50% rabatt! Hva med Ole Henriksen til 50%? Lancôme? Clarins, Peter Thomas Roth og Lykos egne merke? Du finner også en MENGDE Sally Hansen, Alterna, Make Up Store og Babor - og mye, MYE MER! SE HER!

02 jan, 2020
4 liker

Her kommer en rask guide på hva som kan være ekstra bra å sikre seg litt ekstra billig. Jeg viser deg kupp og smarte kjøp så du ikke går glipp av noe viktig! (OBS! Da artikkelen ble skrevet var ALT på lager! Skynd deg så du ikke er for sent ute!)

Benytt sjansen og oppdater foundationnyansene, test ut ny hårpleie, kjøpt favorittparfymen - eller bare lukk øynene og klikk deg vilt rundt på salgssiden! Happy Shopping!

Psst! Vil du se hele salgssiden? Klikk HER! Og Lyko har ALLTID en side som heter “salg”, hvor bra priser erstattes med SKIKKELIG bra priser ÅRET RUNDT! Den finner du HER. 

Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion

 

02 jan, 2020

Gi din mening om artikkelen

4 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020