BESTSELGENDE HÅRPLEIE 2018

Lyko har siden 2011 produsert våre egne hårpleieprodukter som er skikkelig bra, men i tillegg til dette er vi en av nordens største forhandlere av skjønnhetsprodukter. Vi har også tilliten til mange små og store varemerker i bransjen til å få selge akkurat deres produkter og er det da ikke KJEMPEINTERESSANT å se HVILKE HÅRPLEIE- OG STYLINGPRODUKTER SOM HAR SOLGT BEST I 2018??!?

15 jan, 2019
Lyko har vært en hårdestinasjon siden 1952 da Frans Lyko åpnet en herresalong i Vansbro. Siden den gang har hår vært vårt klare fokus! Vi har holdt på med hår og hårpleie i ganske mange år så, uten å skryte, er vi ganske gode på det!
 
HER KOMMER LYKOS BESTSELGENDE
HÅRPLEIE- OG STYLINGTOPPLISTE FRA 1. JANUAR 2018:

10. PLASS
SUGAR BEAR HAIR
Det er moro med et produkt som pleier håret fra innsiden på plass nr. 10! SugarBearHair er et vegetarisk vitamintilskudd utviklet for å styrke hårkvaliteten din. Disse gode gummibjørnene inneholder en kombinasjon av vitaminer for å gi håret den næring det trenger for å kunne vokse seg sterkt og friskt. Boksen inneholder ca. 60 gummibjørner, som holder til ca. 30 dager.

9. PLASS
L’ORÉAL VITAMINO COLOR
L'oréal Vitamino Color Shampoo og Color Masque for normalt og farget hår. Skånsomt pleiende og fargebevarende system som låser inn fargen i hårfibrene. Fargens intensitet bevares lenger. Håret blir mykt og glansfullt.8. PLASS
POZE 5 IN 1 STYLER
Poze benytter seg av avansert teknikk som gjør at du enkelt skaper elegante frisyrer med glansfulle krøller og en luksuriøs hårmanke. Designet for ergonomisk og behagelig bruk og har hele 5 ulike størrelser på munnstykkene slik at du kan skape de krøllene du føler for. Kommer i en fin eske sammen med en varmebeskyttende hanske.7. PLASS
KEVIN MURPHY HYDRATE ME SHAMPOO + CONDITIONER
Umiddelbart flokeløsende og fuktighetsgivende balsam for normalt til tørt hår. Antioksidanter og nattlysolje gir glans. Splittede tupper får nytt liv. Fuktighetsgivende balsam for alle hårtyper. Gir håret glans og fukt uten å tynge ned.
6. PLASS
MARIA NILA PALETT TRUE SOFT
Dette er en sulfat- og parabenfri duo for tørt hår som mykgjør, fukter og styrker hårets struktur. Arganolje motvirker frizz, statisk elektrisitet og tilfører glans. Colour Guard Complex reduserer fargetapet som oppstår ved vask, varmestyling og beskytter håret mot UV-stråling samt frie radikaler.5. PLASS
DAVINES OI OIL
Davines er det naturlige, italienske suksessvaremerket som passer alle hårtyper. OI Oil er en multifunksjonell olje som passer alle hårtyper og absorberes raskt av håret, og du får umiddelbart en glansgivende og pleiende effekt PLUSS en fantastisk duft! Den lette oljen gir ekstra mykhet og glans til håret, løser effektivt opp floker og fjerner frizz. Legger ikke igjen rester i håret og beskytter hårets struktur uten å tynge ned. Gir også raskere tørketid. Alle OI produkter inneholder Rouco-olje som stimulerer hårvekst og har gjenoppbyggende egenskaper samt stimulerer melaninproduksjonen og minsker celleskadene fra UV-stråler, forebygger aldring samt opprettholder elastisiteten.4.PLASS
FUDGE CLEAN BLONDE SHAMPOO + CONDITIONER
Det perfekte partnerskapet for å nøytralisere og rengjøre håret SAMTIDIG som det tar bort uønskede gule toner fra blondt hår. Inneholder også nøytraliserende lilla pigmenter og proteiner.3. PLASS
MARIA NILA HEAD & HAIR HEAL SHAMPOO OG CONDITIONER
Antiinflammatoriske og hårvekststimulerende produkter. Behandler og forebygger flass og hodebunnsproblemer samt stimulerer hårsekkene, noe som gir økt hårproduksjon og motvirker håravfall.
2. PLASS
L'ORÉAL ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM SHAMPOO OG MASKE!
Reparerer og gjenoppbygger håret på dypet med langvarig beskyttelse. Direkte rettet pleie som gjør at håret ikke tynges ned. Håret blir mykt, smidig og glansfullt. Kremet konsistens.


OOOOGG! PLASSEN VI ALLE  HAR VENTET PÅ!!!
TROMMEVIRVEL!!
1. PLASS
OLAPLEX NO.3
BESTSELGENDE HÅRPLEIEPRODUKT I 2018:
Olaplex No.3 Hair Perfector reparerer disulfidbindinger i håret med bravur! Denne magiske blandingen virker faktisk! Bruk den som en slags hårkur ETTER at du har vasket håret eller sov med den over natten. For beste effekt, bruk sammen med Olaplex Shampoo og Balsam (lukter FANTASTISK!). Velfortjent førsteplass på Lyko 2018!

BÄStsäjande hårvårdsprodukt under 2018:

av: Krizz norman
15 jan, 2019

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019