Skap din egen crazy Coachella-look!

Coachellafestivalen eller, The Coachella Valley Music and Arts Festival, er det vel få som ikke har hørt om. Det er jo først og fremst en musikkfestival med kule band, interaktive kunstutstillinger og enorm camping, men det har også blitt en skikkelig trendsetterfestival hvor nye trender blir født og grenser for skjønnhet flyttes og finnes opp på nytt. Her har Lyko Magazine samlet litt bilder fra årets festival OG linker til sminken for å få din beste Coachella-look!

29 apr, 2019
8 liker


Den første Coachellafestivalen ble satt opp i 1999 og har siden den gang vokst, vokst og VOKST. Her samles kunstnere, musikkelskere og de som vil uttrykke seg kreativt i to dager og danse under den hete ørkensolen.

Hvert år holder verden pusten for å se HVILKE kjente band som skal spille, HVILKE kjendiser som har på seg korte jeansshorts og spesiell hodepynt og HVOR mange pariserhjul i motlys som legges ut på instagram.

Det er ikke tvil om at Coachella er et sted hvor nye trender, crazy sminkelooks og gimmicker blir født


Det er ikke tvil om at Coachella er et sted hvor nye trender, crazy sminkelooks og gimmicker blir født. Dette vet en av de store sponsorene. NYX Professional Makeup er en av Coachellas hovedsponsorer i 2019 og det er virkelig et drømmesamarbeid! For om det er noen som kan fargerik, glitrende, holdbar og herlig festivalsminke så er det NYX.

For HVA kan passe bedre enn en herlig, in-your-face-cool sminke som både inspirerer og holder hele natten? Ta en kikk nedenfor for å se noen av de kule trendene vi kunne se på årets Coachella - og få inspirasjon og produkttips til du selv skal skape looken!
NYX Professional Makeup elskes verden over for sitt ENORMT brede utvalg av produkter og farger, trendy spesialprodukter og ikke minst for prisen. Det er VIRKELIG noe for alle. Hovedkontoret ligger i hjertet av solfylte og fargerike Los Angeles, så de kan VIRKELIG dette med å gjøre sminke holdbar selv i ekstremt varmt vær. NYX står for innovasjon og kreativitet og er med og skaper og deler de seneste skjønnhetstrendene med sine fans online. Merket er ungt, fargene er skarpe og prisen er GOD!

Merket er ungt, fargene er skarpe og prisen er GOD!


Nå lurer du sikkert på HVA du trenger for å gjenskape HERLIGE Coachellaglitrende looks til sommerens alle fantastiske festivaler - og det skal faktisk Lyko Magazine vise deg NÅ!


 Av: skönhetsredaktör krizz norman

 

29 apr, 2019

Gi din mening om artikkelen

8 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter