Din koselige hjemmesone

Nå som mange velger å holde seg hjemme kan det være deilig å flykte litt fra virkeligheten. På mange steder online får vi tips på tv-serier, leker og aktiviteter for å underholde oss selv og våre barn når vi holder oss hjemme. Her i Lyko Magazine skal vi nå gi deg noen raske tips på hvordan du TAR VARE på deg selv, og forvandler hjemmet til en herlig, koselig skjønnhets-karantenesone.

17 mar, 2020
8 liker

Håndsåpe
Det vi har lært siden vi var barn, og nå blir minnet på OVERALT, er å VASKE HENDENE. Det er jo egentlig en no-brainer, men det er bra å minne hverandre på det. Vask hendene grundig, med skikkelig såpe, mens du synger favorittsangen din. Ikke stress over at du er tom for håndsprit, den absolutt mest effektive måten å bli kvitt basselusker på er vanlig håndsåpe.

Life hack håndvask: Syng en sang mens du vasker hendene! På den måten vet du at du har vasket dem i minst 30 sekunder. Og du, ikke glem tommelen! :D


Manikyr
Nå som hendene er rene og herlige, og i tillegg er spritet av noen ganger per dag, kan det være snilt å gi tilbake litt kjærlighet til huden og neglene dine. Bruk en god håndkrem som trekker raskt inn i huden og en god neglebåndsolje for å smøre neglebåndene. Hold gjerne neglene korte og rene - men unn deg selv en fin neglelakk for en liten gledesboost. Gjerne en som tørker ekstra raskt - i tid til din neste håndvask.

Life hack neglelakk: Sett neglelakken i kjøleskapet i 15 minutter før du bruker den, da vil den gli på enda lettere!


Faceikyr
Ja, faceikyr er et ord jeg fant på nå. Det er en manikyr, men for ansiktet, haha! Benytt sjansen til å gjøre en peeling, farge vipper og bryn, multimaske og serumbooste. Det er deilig å være innsmurt og herlig når vi tasser rundt hjemme uten sminke. NYT!

Det er en manikyr, men for ansiktet, haha!

 Life Hack ansiktsmaske:
Pensle ren eggehvite (uvispet) på ansiktet og la tørke. Fantastisk mot skadet og fet hud da proteinet hjelper huden. Om du vil ha den enda mer antibakteriell kan du tilsette litt sitron og honning i eggehviten. 

Farge, booste og skjule
Du velger kanskje det trygge over det utrygge og booker om frisørtimen din. Eller så ble du booket om fordi de har stengt. Men hvordan skal du overleve til da? Jo! Her kommer noen tips! Beskytt tuppene og fiks håret med de rette produktene. Da kan du forlenge livet på lokkene dine en stund til. Med en god hårolje kan du utsette klippen et par uker. Og fargen da? Jo! Enten tar du saken i egne hender og farger eller toner hjemme. Bare husk at du er grundig, følg anvisningen på pakken og bruk hansker. Få gjerne hjelp av noen i din nærhet. Om du ikke ønsker å farge eller tone håret selv kan du bruke en rotspray! En genial oppfinnelse som kommer i kjempemange nyanser. Bare spray på etterveksten, la tørke og gre ut. Skjuler ettervekst, det meste av grått hår og sitter til du vasker håret!

Life Hack hårvask: Vått hår er skikkelig sensitivt! Om du “hetstørker” håret med et håndkle sliter du på hårstråene og de kan knekke, dele seg eller bli frizzy. Tørk håret heller ved å KLEMME ut vannet forsiktig med et håndkle. 

Fikse føttene
Vær ute i god tid og forbered føttene for sommeren. Varmt vann med et skikkelig bra fotsalt er herlig og bra for huden. Bruk en fotfil FORSIKTIG! Filer du for mye føles det som om du har gått på glødende kull etter noen timer. Klipp neglene og påfør en neglelakk i en festlig nyanse så du blir glad når du ser på føttene dine. Orker du ikke gå gjennom denne prosedyren? Da kan du kjøpe en “eksfolieringsstrømpe”. Fungerer som en sterk, kjemisk peeling for føttene dine. Men OBS! Du begynner ikke å flasse før etter 5 dager, noe som betyr at du kan glemme hva du har gjort og deretter gå barbeint på Yoga (som undertegnede dessverre gjorde)... Så da er det en ekstra fordel å gjøre det nå som de fleste av oss holder oss hjemme.

Life Hack føtter: Bra sirkulasjon i føttene gjør dem fine, gir sterke tær og faktisk mindre hard hud. Gjør disse enkle øvelsene noen ganger i uken: Rull på føttene dine (roter ankelen ti ganger i hver retning), masser fotsålene ved å rulle en tennisball under foten mens du sitter. “Pek” med tærne opp og ned 10 ganger.

Om du ikke har et badekar får du være litt mer oppfinnsom når du skal unne deg litt hjemme-spa!

 

Kos i hjemmet
Om du skal være mye hjemme kan det være gøy å gjøre om litt i heimen så det blir ekstra koselig. Duftlys, duftpinner eller romspray kan øke stemningen i alle rom. Unn deg en glitterbadebombe, badekuler med herlig olje eller et Tangbad! Her på Lyko finner du ALT!

Life hack badekar: Om du ikke har et badekar får du være litt mer oppfinnsom når du skal unne deg litt hjemme-spa! Om du har vært på et av de gigantiske gule og blå varehusene som Sverige har gitt oss, eller kanskje et annet stort varehus som selger alt mellom himmel og jord, så kan du enkelt fylle en av deres store poser med vann og kose deg med det!

 

Beste life hack:

Lyko har nettopp flyttet til et ENORMT lager og har STAPPFULLE hyller, så her trenger du ikke å hamstre. I TILLEGG får du pakken levert på døren de aller fleste steder i landet! WOHOOOOO!!!
Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion

 

17 mar, 2020

Gi din mening om artikkelen

8 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

Fredag 10/4 til mandag 13/4 er våre kundeservicepersonell hjemme og maler påskeegg og klør påskeharen bak ørene. GOD PÅSKE!

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter