Flygende skjønnhet

Nå er sommeren her, og da det er vanskelig å solsikre Norge velger mange å reise litt lenger bort - iblant så langt at fly er beste reisemåte. Men, etter noen timer i en flykabin føles det som om huden har krympet en størrelse, leppene er spente, munnen tørr og du får blunke gjentatte ganger for at øynene ikke skal tørke ut, Og vil du at brunfargen skal sitte etter at du har gått av flyet er det best å holde huden så fuktighetsrik som mulig. Her kommer Lykos beste tips for å holde huden herlig før, under og etter reisen.

26 jun, 2019
6 liker


Forberedelser før innsjekking:

Dropp sminken! Den tetter bare igjen porer og kan skape urenheter. Under reisens gang vil du uansett se ned i en bok eller på en film mesteparten av tiden. Huden får tåle veldig mye stress og det kan være herlig at den får puste fritt. Bare sats på en god og fuktighetsgivende leppepomade.

Legg grunnlaget med et herlig, vitaminrikt og fuktboostende serum eller en herlig olje som hjelper huden med å holde på fukten langt ned i hudlagene. Bruk en god og fetere ansiktskrem og IKKE GLEM KROPPEN! Du har faktisk hud der også! Smør deg inn med en ekstra fet krem. Begynn gjerne noen dager før så du virkelig metter huden. Ta gjerne med en liten flaske eller krukke å ha med på flyet også.


På flyet:

Sørg for at du opprettholder fuktbalansen i cellene innenfra ved å drikke vanlig vann. Unngå gjerne vanndrivende kaffe om mulig.

Det er ofte snakk om at det er  topp å bruke en fuktighetsgivende ansiktsspray på flyet. Men, du bør være forberedt på at den tørre luften i kabinen “leter etter væske”. Ved å spraye fukt i ansiktet blir huden der det mest utsatte målet hvor luften prøver å stjele tilbake væske. Legg heller et ekstra lag med fet krem eller en ansiktsmaske.

På flyet er det jo fint å pakke lett, så her er det smart med en herlig multikrem. Den kan du legge på lepper, ansikt, hender, albuer, knær og kropp når det er behov for det. Om du “tør” (og kanskje ikke reiser med barn) er det fantastisk herlig å legge en sheet mask på reisen! Sett på en lydbok, len deg tilbake og dekk ansiktet med et hardtjobbende og plumpende serum - herlig! Et ekstra tips er å ta med tannbørste og tannkrem samt ørepropper om du flyr langt.


Når du har landet:

Etter landing er det beste å bare få bagasjen så fort som mulig og komme seg på transfer til hotellet. Mange finner så toalettet først, utenom å hoppe i hotellsengen selvfølgelig, og har du mulighet til å gi huden litt kjærlighet med en gang så setter den nok pris på det.


Når du vasker bort reisestøvet kan du ta en mild ansiktspeeling som fjerner den overflatetørre huden som kan ha kommet på flyet (samt at det er herlig å vaske bort flyet fra ansiktet). Også perfekt for forberedelser før strand- eller bassenghenging. Sørg for at du fukter umiddelbart etter med en herlig ansiktsmaske! Og ikke glem kroppen og håret, Om du tar en dusj etter landing, bruk også en hårkur og smør inn hele kroppen med kroppslotion umiddelbart.Nå har du overlevd flyreisen med bravur og nå skal du bare nyte ferien! Ikke glem solbeskyttelse og ta en titt på Lykos fantastiske utvalg av produkter i travel size som er like lette å ta med på langtur som på en kort weekendtur.

Av: skönhetsredaktör krizz norman

 

26 jun, 2019

Gi din mening om artikkelen

6 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter