HØSTENS HOTTESTE HÅNDKREMER

Høsten er her og med den en ulidelig veksling i været og det evige spørsmålet “hvilken jakke skal jeg ha i dag?” Huden vet heller ikke helt hvordan den skal oppføre seg, så oftest blir den litt tørr og flassende eller fet og glinsende. Fet og glinsende gjelder dessverre ikke hendene som oftest kun blir tørre. Men fortvil ikke! Her kommer en liste med høstens hotteste håndkremer! Spre dem ut i hjemmet, på jobben, i vesker, lommer og alle rom du kan finne. For den beste håndkremen er jo alltid DEN SOM SMØRES INN! Når du har valgt din/dine håndkremer er det jo viktig at du BRUKER dem! Her kommer noen raske tips:

11 okt, 2018
11 liker

1) Ikke klikk ned kremen midt i hånden! Det gjør at du får det meste på innsiden av hendene og skal du deretter sitte ved data/holde telefon/spise kan det få ødeleggende effekter. Ta heller kremen på håndryggen og bruk den andre håndens håndrygg til å smøre den ut. Back to back liksom. Deretter smører du fingre, neglebånd og til slutt håndflaten.

 

2) Velg håndkrem etter sesong. På sommeren trenger du kanskje en med mer fukt i og finner du en med SPF - KJØP! På vinteren bør du pakke på med både fukt og fett da luften blir så tørr.

 

3) Påfør en nattmaske, men for hendene. Kjøp en skikkelig fet håndkrem og bomullshansker. Smør inn, ta på hanskene og sov. Og drøm at du er Michael Jackson!

 

Her kommer noen fantastiske tips for skikkelig herlige håndkremer for alle anledninger!

av: krizz norman
11 okt, 2018

Gi din mening om artikkelen

11 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter