LAKKLYKKE - NEGLELAKK HØSTEN 2018

Neglelakk er jo SÅ utrolig moro, fint og ENKELT! Du kan matche en outfit, mismatche en outfit, hive deg på en trend, skape en egen trend eller bare go nuts og vise personligheten din! I dag finnes det utrolig mange herlige neglelakkskreatører og jeg tenkte at vi skulle ta en nærmere titt på fem av dem! Hva er trendene for høsten 2018, hvilke er dine herligste neglelakker og det viktigste spørsmålet: hvordan får vi lakken til å sitte fint LEEEEENGEEE?

25 sep, 2018
14 liker

 


Depend

 

Beatrice Gull, PR-Ansvarig Depend 

 

Hvordan vil du beskrive negletrendene høsten/vinteren 2018?

 

- Vi ser litt ulike trender på negler til høsten. Vi har en trend som sier whatever whoever, som betyr at du kan ignorere alle moteregler, jo mer du mikser jo bedre! Sterk rosa sammen med grønt og jordnær grå eller beige er helt rett. Her er det ingen rammer, bare følelsen som avgjør.

- Vi har også en trend med grafiske trykk, asymmetriske linjer og blokkfarger som flørter med 60-tallet. Vi er inspirerte av gatemoten med kule trykk og detaljer som krydrer opp den pyntede stilen.

- For å sitere Picasso; ”Everything you can imagine is real.” 

- I tillegg har vi en IT-nyanse som vises i moteverdenens klær og selvfølgelig har Depend tatt frem denne nyansen i DISCRETE CHIC 7day mintgrønnHva er ditt beste tips for å få fine negler og holdbar lakk?

- Her er det dessverre ingen snarveier. Neglepleie er basen for holdbarhet på lakken. Neglebåndspeeling en gang i uken og negleolje så ofte som mulig, helst på kvelden før du legger deg slik at oljen får virke gjennom natten.

- Base- og topplakk er alfa og omega. Lakk i tynne lag, bedre på overflaten med topplakk annenhver eller hver tredje dag for å forsterke holdbarheten. 7day Cleanser er en superrengjøring før du påfører neglelakk som gir baselakken best mulighet for å feste seg.

 


 
Smith&Cult
 

Charlotte Hansson. Key account Manager e-commerce, Dermarome och Smith&Cult

Hvordan vil du beskrive negletrendene høsten/vinteren 2018?

 

- Negletrendene er vågale og skiller seg gjerne litt ut. Det er mye glitter og fargeglade nyanser vi ser. Men hos Smith & Cult finner du også de mest klassiske nyansene som er topp for pyser som meg!

Hva er ditt beste tips for å få fine negler og holdbar lakk?

 

- Dropp aldri base coat eller top coat! Det er som å droppe gin i en gin & tonic!

 

  

  IsaDora

Amanda Berg, Internationell PR Manager på IsaDora.

 

 

Hvordan vil du beskrive negletrendene høsten/vinteren 2018?

 

- Trenden for høsten går i ganske klassiske høsttoner som mørk rød, svart og nude. Jeg vil helt klart løfte frem de tre nyansene i Wonder Nail som vi slipper for IsaDoras høstlook. Av disse er Wonder Nail “Bohemian” min favoritt, en dyp, mørk rød nyanse som passer til hvilken outfit som helst. I tillegg til dette er svart neglelakk veldig hot i høst - den kan være alt fra matt til glansfull og glitter.

Hva er ditt beste tips for å få fine negler og holdbar lakk?

 

- Sørg først og fremst for å ha en jevn og fin base, bruk baselakk om nødvendig. Jeg legger to lag med IsaDora Wonder Nail, og avslutter alltid med Wonder Top Coat, en fantastisk Top Coat som gir utrolig glans og lenger holdbarhet.

 

OPI

Ulrica Rygaard Pressansvarig/Säljare för OPI Sverige.

 

Å ha lakkerte negler kan aldri bli feil.

 

Hvordan vil du beskrive negletrendene høsten/vinteren 2018?

 

- En blanding mellom skikkelig mørke nyanser til dempede pasteller og nude. Altså noe for alle etter stil og humør. Rosa/lilla er høstens store trendnyanser. Å ha lakkerte negler kan aldri bli feil.

Hva er ditt beste tips for å få fine negler og holdbar lakk?

 

- Negleolje, ALLTID! Å lakkere på godt rengjorte negler, peel gjerne neglebåndene med AHA og bruk under- og overlakk.

av:  Krizz norman

 

25 sep, 2018

Gi din mening om artikkelen

14 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter