Luksuriøs, hudsmart og svanemerket solbeskyttelse!

Det har tatt ti år med forskning, millioner i ressurser, og det har blitt skapt over 200 ulike formler med 150 ulike ingredienser som har blitt mikset, matchet og testet. Resultatet er nå klart. ENDELIG finnes det en luksuriøs, høykvalitativ serie med solbeskyttelse som MINSKER fotavtrykket vårt i vannet og FREMMER livet i havet. I tillegg er serien Svanemerket. Interessert? Det bør du være! Avsenderen heter Biotherm, og her kommer historien om Water Lover.

05 jun, 2020
10 liker
Det har tatt ti år med forskning, millioner i ressurser, og det har blitt skapt over 200 ulike formler med 150 ulike ingredienser som har blitt mikset, matchet og testet. Resultatet er nå klart. ENDELIG finnes det en luksuriøs, høykvalitativ serie med solbeskyttelse som MINSKER fotavtrykket vårt i vannet og FREMMER livet i havet. I tillegg er serien Svanemerket. Interessert? Det bør du være! Avsenderen heter Biotherm, og her kommer historien om Water Lover.Selvfølgelig er den som magi på huden!


Om det er noe vi vet om Biotherm, så er det at vann er en ENORM del av varemerket. Kildevann for å være spesifikk. Det er der planktonet Life Plankton finnes, som er grunnsteinen for hele Biotherms fantastiske hudpleie. Og slik har det vært siden 1952 da varemerket ble grunnlagt. Nettopp derfor er det UTROLIG viktig for Biotherm å prøve å minske menneskenes påvirkning på planeten og - først og fremst - fremme livet i vannet.

Biotherms ikoniske ingrediens Life Plankton er en probiotisk bestanddel som ble oppdaget i de varme kildene i de franske Pyreneene, og er blitt brukt av Biotherm siden 1952. Selvfølgelig er den som magi på huden! Det er en 100% naturlig ingrediens som er utviklet gjennom en bærekraftig og eksklusiv biologisk gjæringsprosess med minimal påvirkning på miljøet.

Life Plankton på laben

Fra skader på koraller til stigende havnivåer - klimaforandringene har stor påvirkning på havene våre. Biotherm har lovet at de skal minske fotavtrykket i vannet. I 2012 startet de et internasjonalt redningsprogram ved navn Water Lover. Programmet går ut på å redde og bevare verdens vann gjennom partnerskap med ulike verdensledende eksperter og frivillige organisasjoner som Mission Blue, Tara Ocean Foundation og Surfrider Foundation Europé.

Water Lover støtter arbeidet med å ta vare på truede hav, forske på aktuelle temaer og bidra til kunnskap og opplæring om hvordan vi tar vare på havet. Via Water Lover jobber Biotherm med å øke bevisstheten hos folket og bevare alt vann fra plast, forurensninger og utslipp. Og forhåpentligvis fører dette til mindre plastbruk i verden.

Water Lover går ut på å redde og bevare verdens vann

For å leve opp til de utrolig høye kravene Biotherm har stilt til seg selv gjennom Water Lover-programmet bestemte de seg for å utvikle sin allerede miljømessig godkjente solbeskyttelse som de hadde i porteføljen. Resultatet, etter 10 års intensiv forskning, er en solbeskyttelse som er 97% nedbrytbar, møter de strengeste miljøkravene i kombinasjon med høyest mulige beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler - OG oppfyller derfor, som første solbeskyttelse, kravene for det velrennomerte Svanemerket!


Men Biotherm var ikke ferdige der. Svanemerkede Water Lover Sun Milk SPF 30 og SPF 50-flaskene er laget av 100% gjenvunnet plast og kan gjenvinnes igjen. Ingredienslisten er kort og basert på nøye utvalgt råmateriale som lever opp til strenge miljøkrav og krav på bruk av kjemikalier, sertifiserte og kontrollerte av Svanemerkingen. Det er jo helt topp!Men… hvor hudvennlig er solbeskyttelsen da?
Da testgruppen fikk prøve den endelige formelen var faktisk ALLE enige. Og det er kanskje ikke så rart. Biotherms UNIKE ingrediens Life Plankton møter antioksidant E-vitamin i en utrolig sensorisk og vannfast sammensetning. Ekstremt snill mot huden altså. Solmelken er også hurtigabsorberende og fuktighetsgivende, OG - selvfølgelig - gir denne SPF-en høy beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.

TESTGRUPPEN ER ENIG

100% av testgruppen mener at Water Lover Sun Milk påføres enkelt på huden.
92% av testgruppen mener at huden føles jevnere og mykere etter bruk.
94% av testgruppen mener at huden føles fuktighetsrik og smidigere etter bruk.
90% av testgruppen mener at Water Lover Sun Milk er behagelig å bruke.

I dag inkluderer Water Lover alle aspekter av Biotherms verdikjede, og har som mål å forbedre selskapets formler og emballasje, bidra til ny teknologi for gjenvinning og minske miljøavtrykket på vann og vannlevende miljø med banebrytende teknologi for biovitenskap.

Så, for å oppsummere: Biotherms første Svanemerkede solkrem er utviklet for den bevisste konsumenten som vil beskytte huden med respekt for plankton og havmiljø. Alle ingredienser, også solkremene, er nøye utvalgte for deres miljømessige profil for å sørge for at de ikke har noe negativ påvirkning på vannlevende organismer. I tillegg er formelen myk og behagelig, enkel å påføre og absorberes raskt uten å etterlate noen hvite merker på huden. Passer sensitiv hud og er biologisk nedbrytbare.


God solbeskyttelse er den absolutt beste og billigste forsikringen du kan gi huden din. Den beste anti-age-behandlingen! Men du kan jo gi huden litt MER kjærlighet også! Biotherm har en fantastisk produktportefølje hvor det spesielle termalplanktonet, Life Plankton, er tilsatt i alle produkter. Det er svært sannsynlig at du finner nye hudpleiefavoritter og kan nyte fullkommen hudpleie med kraft fra naturen. Spesielt etter at du har vært ute i solen!

Biotherms første Svanemerkede solkrem er utviklet for den bevisste konsumenten som vil beskytte huden med respekt for plankton og havmiljø.


Lyko anbefaler virkelig Biotherm Life Plankton Elixir - et gjenskapende serum til alle hudtyper og aldre. Allerede etter 8 dager oppleves hudens kvalitet som synlig forbedret og styrket. Følg opp med Biotherm Aquasource Gel, en intensivt fuktighetsgivende gel med ingrediensen Aura Leaf, en vekst som gir huden fukt og en naturlig glød. Til kroppen anbefaler vi selvfølgelig bestselgeren og den verdenselskede Biotherm Lait Corporel Body Lotion. Både duften og de ekstremt raske fuktighetsgivende egenskapene er nesten magi. Huden får næring, fuktbarrierene styrkes og elastisiteten øker. Full pott!Fakta: Svanemerket

Det offisielle nordiske svanemerket ble etablert i 1989 og støttes av samtlige nordiske land. Dette er en av de mest krevende og høyeste sertifiseringene i de miljøbevisste nordiske landene. Med over 30 års erfaring har merket blitt en global standard og et effektivt verktøy for å fremme mer miljøvennlige produkter. hele 90% av innbyggerne i de nordiske landene kjenner til Svanemerket og mer enn halvparten leter etter merket når de handler.
Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion
05 jun, 2020

Gi din mening om artikkelen

10 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter