Only @ Lyko

Lyko er en av Skandinavias største forhandlere av skjønnhet (and damn proud of it!) og med dette er det KJEMPEGØY at vi iblant får være eksklusive forhandlere av visse produkter. Det betyr at vi da er de eneste som SKAL selge produktene og at du kan være 1000% sikker på at du får ekte produkter hos oss på Lyko (det gjelder iof alltid!). Her har vi samlet noen av våre Lykoeksklusive sterkt lysende stjerner!

09 okt, 2018

NYX PROFESSIONAL MAKEUP SWEAR BY IT SHADOW PALETTE

Har du noensinne sett en mer perfekt og komplett palett? Swear By It fra Nyx er jo MAGISK!! Ikke bare har den herlige nyanser som du kan kombinere i en hel evighet - den er også skikkelig bra pigmentert, er lett å duse ut og det er bra trykk i nyansene! LOVE IT! For én og samme pris får du 40 (40!!!) varme og kalde nyanser i alle mulige trendy og høstvennlige nyanser som sjokoladebrunt, dypt petrolfarget, oransje og sennepsgul samt en mengde ulike finishes som matte, metallic og satin.

Akkurat nå får du i tillegg en GAVE om du sikrer deg denne! Do it!

 


LYKO PRIVATE LABEL

Under Lykos tak finner du flere generasjoner med samlet kunnskap og erfaring om skjønnhet, hårpleie og sminke. Med så mye talent og drivkraft tar vi oppdraget med å gjøre skjønnhet tilgjengelig for alle på alvor. Sammen med de seneste teknikkene, de beste ingrediensene og skarpeste kjemikerne har vi nå skapt nøye utviklede hårprodukter, fin sminke, trendy neglelakk, profesjonelle varmeverktøy og effektive stylingprodukter.

- “Vi ville lage egne produkter som virkelig gjør en forskjell og gir resultater uten å vike på hverken kvalitet, ingredienser eller tømme noens lommebok.”

Erika Lyko, frisør og produktutvikler

Så prismessig og kvalitetsmessig er det vanskelig å slå Lykos egne produkter! Ta en titt nedenfor og det er MYE mer å velge mellom!


 
KEVIN MURPHY

Kevin Murphy har vært i Sverige en stund og nå også på lyko.no og uansett hvilken frisør i Lyko du spør om deres favorittprodukter vil minst ett av dem være fra Kevin Murphy. Det er et australsk varemerke så produktene er virkelig ekstra bra for skadet og tørt hår (med tanke på all sol og salte bad!) Her finner du virkelig produkter for alle hårtyper og alle anledninger og for både kvinner og menn! Det er kvalitet, gjennomtenkte og skikkelig bra produkter! Prøv selv!
 
SUGARBEARHAIR VITAMINS

Skjønnhet kommer jo som kjent innenfra og med Sugarbearhair Vitamins kan du virkelig booste hår, hud og negler. Influencerfotografen Michaela Wissen forteller om sin kjærlighet til vitaminene i et intervju HER. Sugarbearhair er et vegetarisk vitamintilskudd utviklet for å styrke hårkvaliteten. De gode gummibjørnene inneholder en kombinasjon av vitaminer for å gi håret den næring det trenger for å kunne vokse seg sterkt og friskt. Boksen inneholder ca. 60 gummibjørner, som holder i ca. 30 dager.


HOUSE 99

Lyko er stolt og eksklusiv forhandler av grooming-serien House 99, utviklet av David Beckham i samarbeid med L’Oréal Luxe med inspirasjon fra barbershop-kulturen. Produktene er rettet mot menn som ikke er redde for å teste nye ting og som liker å eksperimentere med utseendet for å kunne uttrykke sin egen stil og unike identitet. Gjennom House 99 skal du få tips, inspirasjon og verktøy for å eksperimentere med looken din. House 99 har fått navnet fra året 1999, som var et svært betydningsfullt og hendelsesrikt år for David Beckham. Han giftet seg, Manchester United vant alt man kunne vinne og hans eldste sønn Brooklyn ble født.

av: krizz norman

 

09 okt, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.