LYKOBOXEN - IKKE BARE SKJØNNHETSELSKERENS BESTE VENN!

Lykoboxen. En eske proppfull med herlige, spesielt utvalgte skjønnhetsprodukter til en svært, svært god pris. Skjønnhetsesken fås selvfølgelig kjøpt på Lyko.no og er en fin måte å få teste nye og spennende skjønnhetsprodukter på eller for å gjøre et kupp på et bra merke til en god pris. Men pass på, det er ikke sikkert du får ha den i fred...

04 okt, 2018

Lykoboxen kommer ut ca. 10 ganger per år og inneholder alltid et godt utvalg av skjønnhetsprodukter som prismessig overstiger det du betaler for den - en god deal der altså.

 

Lykobox nr. 43 kom akkurat ut og inneholder, ikke bare EN HEL 30 ml PARFYME FRA EMMA S. (jepp, du leste riktig) men også:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Ref. Hold and Shine spray, en DØDSFIN Bellapierre Kiss Proof Lip Cream (leppestift) som sitter SÅ bra at det er litt tricky å vaske den av på kvelden (woho!) og en bra Tancan Mousse, perfekt for å beholde litt av sommerens magi!

Et supert produkt vi alltid trenger er jo en neglelakkfjerner og TENK om det fantes et sånt produkt som ikke bare tok bort lakken men også var mildt og snilt mot neglene? DET FÅR DU I ESKEN! Trind Nail Polish Remover smitter heller ikke ut neglelakken på huden rundt neglen og neglebåndene forblir rene.

Hele esken har en verdi på 926 kr MEN DU BETALER BARE 199 kr!! Det er fremdeles noen igjen (vi har bare et visst antall) så skynd deg!
 
Men vær oppmerksom for det er ikke sikkert du får beholde esken helt for deg selv… På Lykos instagram (@lyko) kan du finne disse søtinger som synes at Lykoboxen er akkurat like mye til dem som til matmor eller far!

 

 

 

 

Helt rett mener vi i Lyko! Share the love!

 

Kom til Lykoboxen HER!

 

04 okt, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.