Lykos Mascaraguide 2019

Ingenting er mer engasjerende enn mascara når det kommer til sminke. Vi leter ALLE etter den mest PERFEKTE mascaraen og vi er stadig utro for å finne MER lengde, MER volum og BEDRE holdbarhet! For å kanskje snevre ned letingen litt har Lykos skjønnhetsredaktør tatt saken i egne hender og testet litt for å gjøre din quest litt lettere.

06 mai, 2019


Hvert år renner det inn nyheter på mascaramarkedet til tross for at mascara er noe av det vanskeligste et sminkeselskap kan lage.

Presset er ENORMT da du bare får én sjanse til å lykkes med hver kunde. I Lyko Magazines test har vi derfor samlet klassikere som har overlevd i ÅREVIS på det tøffe markedet blandet med supernyheter som knapt er kommet ut i butikk!

Så, len deg tilbake og ta inn Lyko Magazines mascaraguide 2019 og se om du finner tilbake til en gammel kjærlighet eller til og med finner en ny! Alle meninger er selvfølgelig personlige og må sees på som gode tips.


Max Factor FLE Rise & Shine Mascara 01 Black

Max Factor sier:
“For volum og et kvikkere blikk. Proteinbasert formula som gir løft. Inneholder c-vitamin som gir næring til vippene, koffein som kvikker opp øynene og kompleks som styrker vippene.”

Redaktøren mener:
- Max Factor kommer alltid med bra mascaraer og jeg brukte Clump Defy fast i mange år da den passet meg helt topp. Denne børsten er KJEMPESTOR og timeglassformet. Mascaraen LUKTER veldig godt, noe som er uvanlig. Den gir fine separerte vipper og er byggbar, men det er vanskelig å gre ut vippene da stråene på børsten er ganske myke. Holdbarheten er bra og den holder lett en hel dag pluss at den ikke er vanskelig å vaske av.


Lancôme Definicils Mascara Noir Infini 01

Lancôme sier:
“Lengde, separasjon og naturlig effekt. Det beste valget for en perfekt balanse mellom lengde og separasjon, med en touch av volum. Oftalmologisk testet.”

Redaktøren mener:
- Lancôme lyver virkelig ikke når det gjelder lengde og naturlig effekt. Dette er IKKE en mascara for deg som vil ha MASSIVT VOLUM, her får du symmetriske, diskrete, fine vipper med holdbar bøy som blir pittelitt markerte uten å være “in your face” (altså de er jo i ansiktet bare ikke sånn HEI HER ER VIPPENE!). Dette er en mascara for deg som liker en naturlig look og som allerede har naturlig voluminøse vipper.


Paradise Mascara Extatic Divine Vine (grønn)

L’Oréal sier:
“Ta vippene til paradis med Paradise Extatic Mascara! Den myke og lett bølgeformede børsten tar til seg maksimalt med formula og fanger opp hver øyevipp for en dramatisk voluminøs effekt. Mascaraen gir vippene lengde og byggbart, fyldig volum.”

den oppfylte nesten alle mine krav når det gjelder mascaraer!


Redaktøren mener:
- Da originalmascaraen fra Paradise Extatic ble lansert var jeg skeptisk til den ganske

enkle hylsen og børsten, men jammen ble jeg overrasket da den oppfylte nesten alle mine krav når det gjelder mascaraer! Scheisse så bra den er! Den gir løft, volum og en mengde farge som sitter til du velger at den skal forsvinne. Det samme kan jeg bare si om de nye variantene av Paradise Extatic som nå fås i FARGE! Det er samme utenomjordiske formula bare med herlige nyanser av lilla, gull og min nye favoritt: jadegrønn! Elsker den!


Rimmel Wow Wing Mascara 001 Black

Rimmel sier:
“Volummascara som gir deg perfekt separerte vipper og wow-volum. Unik tosidig børste som kommer til selv på de minste øyevippene og gir separerte, fyldige og definerte vipper. Langvarig formula som ikke klumper eller drysser. Dermatologisk og oftalmologisk testet.”

Setter seg ikke på vippene.


Redaktøren mener:
- Børsten ser superavansert ut og jeg er spent på hva denne WOW WING-mascaraen skal gjøre med meg! Svaret er: absolutt ingenting… Det er som om mascaraen ikke setter seg på vippene engang. Jeg bøyer alltid vippene før påføring og her er det som om bøyen FORSVINNER. Det er faktisk som skikkelig kjedelig magi. Når jeg har sminket meg ferdig ser jeg mer usminket ut enn da jeg startet. Jeg tenker at jeg kanskje har gjort noe feil med børsten, så jeg snur den, og grer gjennom på ulike måter for å få det til, men nei. Mascaraen fester seg ikke. Veldig kjedelig.
Yves Saint Laurent Mvefc 7 Noir Radical

YSL sier:
“Den legendariske mascaraen har nå blitt enda bedre med en ny formula. En mascara som gir maksimalt volum og en dramatisk “falske vipper”-effekt. Formelen er beriket med provitamin B5 og tørker ikke ut. Den fordyper, gir mørkere vipper og får dem umiddelbart til å se tykkere ut. Børsten av nylonfiber bygger opp herlig volum og dekker vippene fra rot til tupp med en vågal “falske vipper”-effekt.

Vippene føles chinchillamyke hele dagen. Merkelig følelse!


Redaktøren mener:

- Jeg husker at jeg som ung testet min første YSL-mascara og ble FRELST! På grunn av dårlig økonomi ønsket jeg meg en YSL-mascara i julegave… jeg fikk en fra Yves Rocher… ikke heeelt det samme. Men, det var veldig gøy å få teste en ny variant av YSL og jeg tenkte at min kjærlighet skulle blomstre på nytt. Resultatet er… uventet. Jeg vil vel kanskje ikke si at jeg fikk MAKSIMALT VOLUM eller FALSKE VIPPER-EFFEKT, men det er definitivt både skikkelig sverte, volum og herlig lengde. Men altså, vippene er helt MYKE?! Jeg har aldri før opplevd at vippene kan være så myke MED mascara på. Denne passer virkelig deg som ikke vil ha følelsen av mascara på vippene. Som ventet var det skikkelig god holdbarhet, men vippene føles chinchillamyke hele dagen. Merkelig følelse!


L'oréal Paris Unlimited Black Waterproof Mascara

L'Oréal Paris sier:
"L'oréal paris unlimited mascara med lash lift-effekt som gir vippene dine uendelig volum, lengde og løft som holder. Børsten har to nivåer: brukes i rett posisjon for å bygge volum, og skrå posisjon for å intensivere bøyen på de minste vippene. Vannfast og holder i 48 timer.

denne mascaraen er OUSTANDING!

Redaktøren mener:
- Da denne ble lansert var jeg hjemme hos min mor og det ble nesten slosskamp om hvem som skulle beholde den da jeg reiste hjem. Mamma vant… Årsaken var jo at denne mascaraen er OUTSTANDING! Jeg ville definitivt bare droppet den gimmicken med å holde på å skrå børsten, det trenger du IKKE å gjøre. Bruk den bare som vanlig og dette er en kanonmascara som både gir varig volum, lengde, sverte og sitter som fjell. Spesielt den vannfaste varianten.

Lash Queen Feline Elegance

Helena Rubinstein sier:
“Kjenn smidigheten og se intensiteten hele dagen med Lash Queen Feline Elegance. Lash Queen Feline Elegance er en mascara som fanger og separerer alle vippene. Formelen gjør vippene myke, gir en klumpfri påføring og er beriket med sheasmør. Børsten har de fineste hår du kan tenke deg som definerer og omfavner vippene dine.”

HALLOILUKAFORENBRAMASCARA!!!


Redaktøren mener:
- HALLOILUKAFORENBRAMASCARA!!! Den eufemistiske informasjonsteksten lyver ikke. Mascaraen glir på som SMØR (sheasmør?) og du får separasjon, lengde, sverte, volum og utrolig bra holdbarhet. Dette er en luksusmascara uten like. Børsten er formet som et juletre (ja det er sånn jeg vil beskrive den) og med den når jeg både små vipper samt har styrke nok til å løfte de lengre vippene. Dette er den første mascaraen jeg tester fra HR og den er allerede en STOR favoritt hos meg! Denne avhengigheten kan bli dyr… MEN SÅ VERDT DET!Max factor 2000 calorie dramatic volume mascara black

Max Factor sier:
“Mascara for opptil 300% mer vippevolum. Vil du ha dramatikk? Tredoble vippenes volum med denne supervolummascaraen. Den oppbyggende formelen gjør selv de tynneste øyevippene tykke ved å umiddelbart gi dem opptil 300% mer volum!”

Det ER virkelig en klassiker og den HOLDER!

Redaktøren mener:
- Det er ikke så rart at dette er Lykos bestselgende mascara. Den gir VIRKELIG effekt med én gang! En av grunnene tror jeg er at den allerede fra start er ganske tørr. Andre mascaraer trenger iblant “litt tid på seg” før de blir bra, det er fordi de tørker litt og gir mer farge ved påføring. Max Factor 2000 calorie mascara er allerede fra start litt tørr og tykk, noe som gjør at du får mye produkt på vippene med en gang. Det er SUPERVIKTIG at du SKRAPER AV børsten mot kanten, ellers blir det veldig vanskelig å få det jevnt og fint. Men - SÅÅÅ bra mascara! Umiddelbart volum og effekt! Det ER virkelig en klassiker og den HOLDER!Maybelline Snapscara Hd Black

Maybelline sier:
“Mascara som gir definerte og mykt voluminøse vipper. Snapscara påføres enkelt med den bøyde børsten. Er lett å ta bort med varmt vann, renseservietter eller annet - den er aldri vanskelig å få av.”

Redaktøren sier:
- Hallo?! Denne børsten kjenner jeg igjen! Det er jo en KLONING av Helena Rubinsteins! Samme granformede børste med små og store strå, men IKKE samme formula. Med det sagt så er Snapscara virkelig ikke dårlig. VIRKELIG IKKE. Jeg spår at dette blir en suksess og en favoritt blant “millennials”. Bra separasjon, volum og lengde. Ikke noe outstanding, men definitivt over middels! Og så har den en veldig fin pris!

 Nyx professional makeup worth the hype mascara waterproof black

NYX sier:
“La vippene snakke for seg selv med Worth the Hype Waterproof Mascara. Lett å påføre og føles behagelig. Vår formula gir deg vipper som ser fyldigere ut, føles fantastisk myke og som kan bygges på. Denne mascaraen, som ikke bare er en hype, fås nå også i en vannfast versjon - den står imot regn, svette og tårer. I tillegg lar den medfølgende børsten deg bygge på og forlenge til og med de minste babyhårene i øyets innerkrok.

Ikke worth the hype iallefall...


Redaktøren mener:
- Jeg ELSKER NYX og de fleste av NYXs produkter… i hvertfall så og si alle deres øyenskygger. Men jeg har ikke falt like hardt for mascaraene. Jeg merker jo at de prøver og de gjør så godt de kan, men… det skjer ikke så mye. Vippene blir… helt ok. Det positive er at Worth the Hype kan bygges på bra og den vannfaste modellen sitter hele dagen. Det negative er at vippene ser ruskete ut, de spriker, det er vanskelig å gre gjennom med børsten samt å spre mascaraen jevnt. Men når du får det til blir det… ganske bra. Ikke worth the hype iallefall...

Lumene Essential Volume Mascara Black

Lumene sier:
“Essential Volume Mascara er en volumgivende mascara som gjør vippene fyldigere, lengre og vakkert bøyde. Den volumgivende børsten dekker hver øyevipp med den rike, kremaktige mascaraen som skaper volum og lengde. Inneholder pleiende nordisk torvull og volumboostende fibre av naturlig opprinnelse, den byggbare teksturen gir intens volum uten klumper.”

Redaktøren mener:
- Dette er en veldig kjekk mascara. God å bruke, den føles genuin og ekte (om en kan si det om en mascara?). Jeg synes ikke at den gir så mye volum, heller en jevn, fin look med lange, separerte sunne vipper. Ingenting å skrive hjem om, men ei heller vrake. Her er mascaraen for deg som er, jeg vil ikke si “forsiktig”, men som vil ha en velbalansert, herlig mascara som ikke blir for mye, men som heller ikke er kjedelig. En fin hverdagsmascara med bra innhold.
Av: skönhetsredaktör krizz norman

 

06 mai, 2019

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019