Crazy Colors Forever Med Matrix Keep Me Vivid

Tenk om verden var svart/hvit, kanskje med ulike grånyanser… såå kjedelig! Nei, takke meg til FARGE! Farge er så UTROLIG GØY! Neon, pastell, glitter, matt, skimmer, gull og glans. Kombinasjonene og uttrykksmåtene er UENDELIGE! Om du så vil kjøre en fargerik sminkelook, ulike farger på neglene eller kanskje kombinere overraskende nyansekombinasjoner på klærne dine så er fellesnevneren at du kommer til å spre glede! Trenden med fargerikt hår er også her for å bli! Takk for det! Og for å kunne holde håret skikkelig levende og fargerikt er nå løsningen her: Matrix Keep Me Vivid!

01 jul, 2019
5 liker

Å farge håret er jo ikke så alvorlig nå for tiden, det er virkelig noe gøy og en måte å uttrykke sin personlighet på. En av grunnene til at hårfarger har blitt SÅ mye bedre og mer tilgjengelig på markedet. Men. Du vil helst ikke holde på med de sterke kjemikaliene mer enn du må, så når du har fått den nyansen du ønsker på håret - da vil du jo BEHOLDE den så levende og herlig som mulig.

Såååå....Enter on stage: MATRIX KEEP ME VIVID! 


Thommy Jönsson, Nordic Education manager MATRIX, som jobber sammen med Matrix nordiske opplæringsteam ved ALT om Keep Me Vivid-produktene. Så, Thommy, fortell om Keep Me Vivid, hva er unikt?
- Et fantastisk nytt tilskudd i Total Result-familien! Keep Me Vivid er en serie spesielt utviklet for å hjelpe til med å bevare fargens glans, intensitet og holdbarhet for våre mest intense farger. Oftest når du farger håret med SKIKKELIG intense og trendy farger er det vanlig, og ofte nødvendig, å først blondere håret for å få et lyst utgangspunkt som base - det er det som gir den skikkelige knallfargen, sier Thommy.

 

- Keep Me Vivid er en serie spesielt utviklet for å hjelpe til med å bevare fargens glans, intensitet og holdbarhet for våre mest intense farger.


Keep Me Vivid er produkter for hjemmebruk, men farger du på salong kan du også få en behandling av en “lamination spray” som du bruker rett etter fargingen i sjamponeringen. Med sin unike acidic formula låser den inn fargen i håret på en fantastisk måte som motvirker at intensitet og glans mattes ned.


Fortell om produktene!
- For hjemmebruk inneholder serien en mild sulfatfri sjampo og en spesiell conditioner for skånsom rengjøring og kondisjonering. Disse to stegene hjelper til med å forlenge fargens holdbarhet. Som kronen på verket avslutter du med Keep Me Vivids COLOR VELVETIZER som med sin varme- og UV-beskyttelse gir lenger holdbarhet da produktet kapsler inn håret, forteller Thommy.

Om du sammenligner serien Keep Me Vivid med en annen “vanlig” fargebevarende hårpleieserie, hva er forskjellen?
- Keep Me Vivid inneholder en helt ny sulfatfri ”acidic formula” som låser inn og øker livslengden på de mest intense fargene som ofte farges på f. eks. lysnet hår. Lysnet hår kan ofte bli anstrengt og miste farge raskere, noe du selvfølgelig ikke ønsker når du har funnet din perfekte knallfarge, sier Thommy.

Hvem passer disse produktene til? Må du ha lilla, rosa eller gult hår for å bruke Keep Me Vivid?
- Alt farget hår, men Keep Me Vivid er aller best på de skikkelig intense fargene, sier Thommy.

- Keep Me Vivid inneholder en helt ny sulfatfri ”acidic formula” som låser inn og øker livslengden på de mest intense fargene som ofte farges på f. eks. lysnet hår

Hvordan brukes produktene?
- Hjemmeproduktene brukes akkurat som vanlig, du rengjør håret med den milde sjampoen som ikke trekker ut farge fra håret, og du avslutter med balsamen som sørger for at fargen sitter fint på plass. Det siste produktet, COLOR VELVETIZER, påfører du på håndkletørket hår i lengdene og styler som vanlig, forklarer Thommy.


Ingredienser:
Av: skönhetsredaktör krizz norman01 jul, 2019

Gi din mening om artikkelen

5 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019