Nature+Science fra Redken

Det har tatt Redken mye tid og vitenskapelig forskning å skape en “breakthrough”-kolleksjon av unike formler med høytpresterende, naturlige ingredienser som gir den kjente Redkenfølelsen du vil ha når du bruker produktene. Her kommer twisten: Produktene HETER AKKURAT det samme som noen av produktene Redken allerede har - men de har da et HELT annet innhold… Nei, dette blir for vanskelig å skjønne så Lyko Magazine har snakket med Zoe Albeer, ingeniør i bioteknikk og Trade Marketing Manager i L’Oréal.

18 jun, 2019
3 liker

Zoe Albeer


For litt over et år siden tok interessen for skjønnhet over for denne biotekniske ingeniøren og Zoe begynte å jobbe med L’Oréals amerikanske profesjonelle varemerke - siden da har Redken vært et av hennes varemerker.

Ok, så nå setter vi igang. Zoe, fortell oss, hva er GREIA med de nye Redkenproduktene med omtrent samme gamle navn?

- I dagens verden, hvor informasjon er mer tilgjengelig enn noen gang, er vi mer bevisste enn noen gang.

Det blir mer og mer vanlig at vi ser naturlige alternativer til folkekjære produkter.

Naturlig skjønnhet er et marked som har vokst gjennom konsumentenes økte bevissthet og det blir mer og mer vanlig at vi ser naturlige alternativer til folkekjære produkter. Som profesjonelt hårpleiemerke er Redken banebrytende i sin lansering av Nature + Science og kan nå tilby konsumentene et mer naturlig alternativ til våre kultfavoritter innen hårpleie; All Soft, Extreme og Color Extend Magnetics; uten å måtte kompromisse med prestasjon.

- Altså, Redkens nye hårpleieserie Nature + Science er en samling av sjampo og balsam av høy kvalitet, med ingredienser av naturlig opprinnelse, som gir mykhet, styrke og fargeintensitet uten å tynge ned. Hele serien er vegansk og flaskene er laget av 94% gjenvunnet plast, resten er 6% fargestoffer for å gi flaskene sitt utseende.

Men, vil “originalproduktene” fortsatt bli på markedet?
- Ja, trofaste konsumenter trenger ikke være urolig - våre kjerneprodukter vil selvfølgelig bli værende på markedet!

Vil ikke kunder bli forvirrede av de to ulike variantene?
- Som sagt er konsumentene i dag mer bevisste enn noensinne og vi kommuniserer veldig tydelig forskjellene mellom originalproduktene og nye Nature + Science. Alle Redkens produkter bygger på vitenskapelig innovasjon og når det gjelder Nature + Science har vi brukt ingredienser med naturlig opprinnelse for å oppnå samme prestasjon som originalproduktene.

når det gjelder Nature + Science har vi brukt ingredienser med naturlig opprinnelse for å oppnå samme prestasjon som originalproduktene.


Hva betyr navnet Nature + Science?
- Navnet Nature + Science viser til at Redken benytter seg av vitenskap for å forvandle naturlige råvarer til kraftfulle og effektive ingredienser for hårpleie. Vi anser en ingrediens å være av naturlig opprinnelse om den er uendret fra sin naturlige tilstand eller har gjennomgått bearbeiding, men fortsatt bevarer mer enn 50% av sin molekylære struktur fra den opprinnelige plante- eller mineralkilden.

Redken Extreme Nature & Science!


Men HVORFOR vil Redken lage en Nature + Science-versjon av allerede eksisterende produkter?
- Med lanseringen av Nature + Science vil vi øke mangfoldet og valgmulighetene i våre produktserier og tilby en løsning hvor Redken har fokusert på ingredienser fra naturen for å oppnå samme effekt som våre eksisterende serier med samme navn.

OK, fortell om Redken Extreme Nature & Science!
- I Redkens Nature + Science Extreme bruker vi protein fra lupinblomsten for å oppnå en reparerende effekt som styrker sprøtt, skadet hår og hjelper til med å forhindre splittede hårtupper for sterkt, sunt hår så kvinner og menn kan fortsette å gå til ekstremer og fortsatt få reparerende hårpleie - nå i naturlig variant!

Redken Color Extend Nature & Science


Fortell om Redken Color Extend Nature & Science
- Nature + Science Color Extend Magnetics er beriket med ginseng for en fargebevarende effekt. Sjampoen har en mild non-stripping formula for å forbedre livskraften på fargebehandlet hår. Nature + Science Color Extend Magnetics gir håret glans og hjelper til med å opprettholde strålende salongfresh hårfarge ved hver bruk.

Redken All Soft Nature & Science


Fortell om Redken All Soft Nature & Science
- All Soft i originalvarianten er kjent for å være utrolig mykgjørende og for å oppnå samme effekt i Nature + Science er serien formulert med naturlig høstede ingredienser, inkludert bjørkesevje for forbedret mykhet og hydrering. Serien er ideell for tørt/sprøtt hår.

Hva synes du om de nye produktene?
- De er fantastiske! De gir en lettere følelse enn originalproduktene - for eksempel merkes det tydelig på meg som har krøllete hår: vil jeg ha håret naturlig krøllete gir originalvarianten All Soft mer fukt og glatthet og mine fintrådede krøller variasjon og en mildere dose fukt for å opprettholde “bouncen” (fint om du har krøllete hår som må glattes ut og temmes!) og der er All Soft i nature + Science så lett at selv jeg som har krøller kan bruke serien.

Utenom Redken, hvilke andre favorittprodukter har du og hvorfor?
- To favoritter jeg ikke kan leve uten kommer fra Shu Uemura: oljen i Essence Absolu-serien og Universal Balm i samme serie. Oljen er utrolig pleiende - jeg liker å ha den i håndkletørket hår. Balmen er som navnet tilsier en universalbalm som kan brukes overalt - hendene, neglebåndene, leppene, hårtuppene - you name it. Uvurderlig å ha i håndvesken.


Av: skönhetsredaktör krizz norman

 

18 jun, 2019

Gi din mening om artikkelen

3 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter