Redaksjonens favoritter - Ferieglow

På ferie vil vi føle oss naturlige, men gjerne med en poppende leppefarge eller en skimrende bronzer. Her finner du redaksjonens favoritter blant skimrende rouge, bronzers, solpudder, leppestift og glinsende lipgloss!

09 jul, 2019
4 liker

Highlighter


Highlighters - uansett om de er flytende med lysreflekterende pigmenter, penner, skimmer eller pudder så ER de en selvfølge når sminkepungen pakkes for ferie. Det er ikke noe som gir en så umiddelbar ferieglow som den perfekte highlighteren på kinnben, neserygg og amorbue! Her nedenfor kommer skjønnhetsredaksjonens favoritter når det kommer til highlighters:


Solpudder


Noe av det beste med sommeren er jo at du kan FRÅTSE i solpudder og bronzers siden du antakeligvis har en noe mer solkysset hudtone enn på vinterhalvåret, og da blir også resultatet mer naturlig. Påfør solpudder der solens stråler naturlig ville truffet på ansiktet, som pannen, tinninger, kinn og hals.


Lepper


En kan få for mange lipglosser… said no one ever?! Uansett hvor mange leppestifter eller glosser ( i akkurat samme, perfekte korallfargede nyanse) du har liggende rundt omkring (undertegnede har minst et dusin) så er det ALLTID plass til en ny. For hva topper vel ferielooken bedre enn en poppende, fuktighetsgivende lipgloss? Sjekk ut redaksjonens favoritter her!

 

09 jul, 2019
Linn Ulvklo

Gi din mening om artikkelen

4 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter