Redaksjonens favoritter - Ta vare på sommerhåret

Er håret ditt knusktørt etter sommeren? Sol og bad i saltvann og basseng sliter på håret ved å bryte ned hårets skjellag. Bygg opp igjen hårets beskyttelsesbarriere ved hjelp av en hårkur eller en leave-in balsam. Vil du motvirke blass hårfarge og gult skjær er sølvsjampo og fargekurer the way to go! Sjekk ut redaksjonens favoritter her!

20 aug, 2019
5 liker
Hårkurer

Etter sommeren kan det føles som at det ikke spiller noen rolle hva vi enn gjør, håret er bare trist og livløst. Invester i en fuktighetsgivende og pleiende hårkur for å gjenopprette hårbarrieren og fuktbalansen! Her finner du noen utvalgte favoritter.

Fra tørt til sunt hår!

Fargekurer

Plei håret ditt og frisk opp hårfargen med en pigmentert fargekur! Her har vi samlet våre personal picks!


Sølvsjampo

En sølvsjampo som fjerner gule toner fra bleket eller farget hår og gir en kald blond nyanse. Selv naturlig blondt hår kan få gule innslag av sol og bad, og dette kan korrigeres med en sølvsjampo. Den lilla tonen i disse sjampoene kommer fra lilla fargepigmenter som beskytter, pleier og gir en kald vakker nyanse.
Fuktighetsrikt hår er sunt hår!
20 aug, 2019

Gi din mening om artikkelen

5 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter