Redaksjonens hudterapeut tipser – Mine topp 5 ansiktsmasker!

Min absolutte favorittkategori innen hudpleie er uten tvil ansiktsmasker. Jeg elsker å legge på det tykke laget og sette meg i sofaen foran TVen med en juice (eller litt mer min stil - en pose chips), ta det med ro en stund, vaske av og virkelig kunne både se og kjenne forskjellen. Som hudterapeut har jeg testet maaange masker, og tro meg når jeg sier at det er VANSKELIG å velge hvilke som skal få stå på den fineste hyllen. Men etter nøye overveielse - her er mine topp 5!

23 mar, 2020
8 liker

1. Dermalogica AGE Smart Multivitamin Power Recovery Masque – En hudhelt i vått og tørt.

Denne kremaktige, rike og absolutt fantastiske ansiktsmasken har vært fast inventar i baderomsskapet mitt i flere år (obs! jeg har altså kjøpt den flere ganger, ikke hatt samme tube i flere år, det er viktig å poengtere). Den er nærende, fuktighetsgivende og beskyttende, samt hjelper til med å forebygge for tidlig hudaldring. Masken passer alle hudtyper og den er perfekt for både tørr og flassete vinterhud som mangler næring og fukt, samt hud som ikke er helt på topp etter en festlig helg. Tips! Den er også perfekt å “glemme” på huden i noen timer foran en tv-serie, det blir bare enda bedre effekt!


2. Emma S. Treatment Enzyme Peel – En sann multitasker!

Peelingmasken, dere. PEELINGMASKEN, for en fantastisk oppfinnelse! Maske og peeling i ett, hurra! Her er hovedfokuset å fjerne døde hudceller på en skånsom måte for å gi plass til nye, freshe celler, samtidig som huden fuktes og boostes med alt mulig godt og blandet. Peelingmasker bruker å være enzym- eller syrebaserte (AHA/BHA) og passer dermed ofte veldig bra til hud som ikke går så godt sammen med kornete (eller mekaniske) peelingprodukter. Og nå til en av mine favoritter - Emma S. Treatment Enzyme Peel. Ønsker du rask effekt (altså vi snakker et minutt), fantastisk glød og samtidig forbedret fuktbalanse i huden, da er denne masken for deg. En kombinasjon av AHA- og BHA-syrer jobber sammen for å redusere urenheter, virke utjevnende på hudtekstur og hudtone, samt gi en herlig fresh glød. Den slår aldri feil når du vil gi huden en skikkelig kickstart. Og du! Masken ligger akkurat nå som nr. 1 på Lykos toppliste for alle ansiktsmasker, så det er ikke bare jeg som har oppdaget denne stjernen. Gjør det du også!


3. Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Mask – En storrengjører av rang!

Denne masken er min go-to når huden bestemmer seg for å OPPFØRE seg som den gjør en gang i måneden, eller når saker og ting i livet rett og slett er i ubalanse og det blir synlig på huden. Litt nupper, en ekstra kvise (eller flere), ja dere vet. En kan trekke på skuldrene og la det gå over av seg selv, ELLER, så hjelper du huden på veien og får litt fortgang i prosessen. Denne godsaken fra herlige Ole Henriksen (sjekk gjerne ut hans øvrige sortiment, her finner du maaange gullkorn) rengjør på dypet, balanserer talgproduksjonen i huden og gir en matt finish UTEN at huden føles tørr eller stram etterpå. Tips! En svært god prep-mask før du skal legge en ekstra fin sminkelook. Fordi masken virker poresammentrekkende gjør den huden glattere og jevnere før du påfører sminke.


4. Filorga NCEF Night Mask - Gjør jobben mens du sover!

En kan ikke annet enn å elske produkter som gjør jobben over natten. Denne mousse/sufflé/gel fra Filorga er en skikkelig kraftpakke som virkelig gir en merkbar effekt etter en natts jobb på huden din. I tillegg til en unikt luftig tekstur og en herlig duft er den proppfull av aktive ingredienser som forebygger trøtthetstegn, revitaliserer, gir forbedret fylde og volum til huden, OG bidrar til optimal restitusjon mens du sover. Hvor bra er ikke det? Du trenger ikke gjøre noe annet enn å rengjøre huden, påføre masken, og sove! Våkne opp med uthvilt, strålende hud og en fornyet glød. Tips! Er du redd for flekker på putetrekket? Ikke her! NCEF Night Mask må ikke påføres i det tradisjonelt tykke maskelaget, det holder å påføre den som en nattkrem (kanskje pittelitt tykkere).


5. Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask – Fukt fukt fukt!

Vi kan SELVFØLGELIG ikke ha en topp 5-liste med ansiktsmasker uten å ha med en som fokuserer på FUKT. Uansett hvilken hudtype du har, trenger så og si alle ekstra fukt. De fleste av oss jobber inne i tørre miljøer, noe som kan føre til at huden føles stram, flassete og den kan til og med føles fet/oljete enkelte steder, dette er fordi huden kompenserer med talg/fett da den ikke kan produsere ren fukt i samme grad som den kan med fett. Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask hjelper til med å bygge opp hudens fuktlager med ingredienser som squalane og småmolekylær hyaluronsyre. Den inneholder også A-vitamin som gir forfinet hudtekstur og virker utjevnende på hudtonen. En ekte klassiker som fortjener mye oppmerksomhet!

 

Sophia Atenas

 

23 mar, 2020

Gi din mening om artikkelen

8 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

Fredag 10/4 til mandag 13/4 er våre kundeservicepersonell hjemme og maler påskeegg og klør påskeharen bak ørene. GOD PÅSKE!

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter