Redaksjonens nyeste mascarafavoritter

For mange er mascaraen et av de viktigste produktene i sminkevesken. Forskjellen mellom vipper med og uten mascara er stor, og å påføre noen lag med favorittmascaraen kan virkelig gi øynene et helt annet inntrykk. Undertegnede bruker sjelden mascara til hverdags da jeg foretrekker den supernaturlige looken (det KAN også være fordi jeg heller velger noen minutter lenger under dyna på morgenen, enn å møte omgivelsene med lange, voluminøse vipper). MEN til fest eller når jeg vil føle meg ekstra fin - da går jeg all in og er en skikkelig mascarajunkie. Her får du se noen nye favoritter jeg har testet og liker!

20 mar, 2020
5 liker

En ny favoritt er Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof. Jeg fikk en prøve på denne, og det er den jeg har foretrukket i det siste. Den gir lengde og separerer vippene godt. Den er også ganske “våt”, noe jeg liker fordi jeg synes det gjør påføringen enklere enn med tørrere mascaraer. Den smitter heller ikke om vippene slår mot øyelokkene, noe som er bra.


En annen vannfast favoritt er nye Bambi False Lash Waterproof fra L’Oréal Paris. En veldig bra, volumgivende mascara som gir deg skikkelig bambiøyne. Om du ikke vil ha vannfast er den “vanlige” varianten også utrolig bra. En ny favoritt i mange baderomsskap vil jeg tro.


Den mest holdbare mascaraen jeg har testet noensinne er uten tvil Clinique Lash Power Mascara. Denne fikk jeg også en prøve på, og jeg merket umiddelbart hvor godt den fungerte, spesielt på nedre vipperad da børsten er relativt liten. Denne har jeg bestilt igjen utallige ganger. Den gir lengde og volum, og sitter som fjell, men er likevel superlett og behagelig å skylle av med varmt vann.


En skikkelig powermascara er den nye Max Factor False Lash Effect i Deep Raven Black. En suveren mascara som forlenger, skaper mye volum og gir vippene en fin bue. Børsten er akkurat passe stor og enkel å jobbe med. Den når hvert hårstrå og skaper lange, kullsvarte øyevipper. En perfekt partymascara!Linn Ulvklo

 

20 mar, 2020

Gi din mening om artikkelen

5 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

Fredag 10/4 til mandag 13/4 er våre kundeservicepersonell hjemme og maler påskeegg og klør påskeharen bak ørene. GOD PÅSKE!

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter