Røverkjøp på must haves på Lyko

Plutselig skjer det! Det er 25% rabatt på NESTEN alt på Lyko! Men hva skal du prioritere (svar: ALT) og hva trenger du egentlig (svar: ALT)? Her kommer en fin liste med superherlige “must haves” for den herlige sommeren 2019!

11 jun, 2019
Liker

SOMMERDUFTER

Å få kjøpe parfyme til 20% - 30% rabatt er aldri feil, så nå får du passe på! Her er noen herlige utvalgte dufter som er både moderne, herlige og åh så sommerlige!


SOLBESKYTTELSE

Solbeskyttelse er kanskje ikke det mest sexy å legge penger på og det er en kjedelig utgift - DERFOR SKAL DU BENYTTE SJANSEN NÅ NÅR VI HAR SUPERRABATT! Fyll på lageret så du har for hele sommeren og til og med vinterens utenlandsreise på leting etter D-vitamin!

 


PÅ REISEN

Når du reiser skal du selvfølgelig kunne ha like bra hår- og hudpleie som du har hjemme, så enten kan du helle over favorittproduktene dine i reiseforpakninger (unn deg noen fine som disse nedenfor) ELLER så passer du på å teste NYE produkter de ukene du er på reisefot. Perfekt anledning! Vi elsker travel size!

 


VÆR SIKKER MED VANNFAST

Nå skal vi ikke rope ut ordet “vannfast” for mye - vi kaller det VANNRESISTENT i stedet. Produkter du kan bade, dusje og svette med uten at de løsner. Du MÅ jo ikke ha sminke på stranden, men iblant trenger man litt ekstra sikkerhet i livet. Her har vi derfor tatt frem noen vannresistente stjerner som - som alt annet på Lyko akkurat nå - har en EKSTRA fin pris!

 


HÅRPLEIE EXTRAORDINAIRE

På huden gjør det vondt og derfor har du SPF eller setter deg i skyggen. Men håret da? Bare fordi du ikke KJENNER at solens stråler brenner på håret ditt så betyr ikke det at det ikke skjer. Så, TA VARE PÅ HÅRET I SOMMER! Beskytt det i solen, gi det næring i dusjen. Her er produktene du skal bruke:FAKE IT ‘TIL YOU MAKE IT

Er du i tvil - fake it! Rekker/vil du ikke presse i solen, skaff deg en god selvbruning. Har du ikke genetiske forutsetninger for å få lange vipper - kjøp dem i en eske. Har du skjøre negler som fliser seg - kjøp løsnegler! Se så lett det er! Her har Lyko et helt arsenal med bra løsninger til deg!

 

Av: skönhetsredaktör krizz norman

 

11 jun, 2019

Gi din mening om artikkelen

Liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter